Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tulipan...

dobra solidna - firma kurierska help...

Polecane posty

Go艣膰 tulipan...

cze艣膰 troszk臋 sprzedaj臋 w necie i wysy艂am paczki tak偶臋 do EU ... macie mo偶臋 jakies typy co do firmy kurierskiej ???? ostatnio kto艣 mnie namawia艂 na promocj臋 DPD.... dajcie znak

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stopka_introligatorska
cze艣膰 je偶eli ko偶ystasz np. z wysy艂ki za granic臋 - zaj偶yj na stron臋 DPD - maj膮 dobr膮 promocj臋- czy jaki艣 tam program lojalno艣ciowy - ja dzia艂am z nimi od miesiaca jest ok .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lenka000
a ja radz臋 by艣 zapozna艂a si臋 z ofert膮 wysylamtaniej.pl - te偶 maj膮 bardzo korzystne programy partnerskie, bardzo elastyczn膮 ofert臋 kt贸r膮 mo偶na dopasowa膰 do swoich biznesowych potrzeb, prowadz臋 ma艂膮 sprzeda偶 allegro i jaki艣 czas ju偶 z nimi wsp贸艂pracuj臋. To po艣rednik a nie sctricte firma kurierska, zatem maj膮 te偶 ni偶sze ceny wysy艂ek

Udost臋pnij ten post

te偶 s艂ysza艂am o DPD, 偶e jest promocja, dlatego na allegro wi臋kszo艣膰 wysy艂a w艂a艣nie t膮 firm膮 kuriersk膮. U mnie s膮 cz臋stymi go艣膰mi ostatnio :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucass
a ja wysy艂am czym taniej :) rzadko kiedy co艣 wysy艂am, a jak wysy艂am to sprawdzam bardzo wiele r贸偶nych firm i wybieram najta艅sz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksana32krak贸ww
Dzi臋ki Lenka za info. Te偶 sprzedaj臋 na allegro cz臋sto i szuka艂am jakiego艣 taniego rozwi膮zania. Teraz jest ci臋偶ko, bo prowizje na allegro s膮 du偶e i trzeba szuka膰 wsz臋dzie oszcz臋dno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lenka000
no jak chcesz do allegro do jak najbardziej polecam, bo tam maj膮 system 艂膮cz膮cy z alegro wiec mozesz sobie u艂atwi膰 prace i zaoszcz臋dzi膰 cenny czas ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksana32krak贸ww
A sprawdza艂 kto艣 jak jest z wysy艂kami zagranice w wysylamtaniej.pl? Na ich stronie maj膮 ofert臋 odno艣nie Niemiec i Wielkiej Brytanii. A chcia艂abym wys艂a膰 co艣 przyjaci贸艂ce i chcia艂am zapyta膰 jak ta firma si臋 spisuje odno艣nie wysy艂ek zagranicznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaska22krkr
Roksanko ja ju偶 wysy艂a艂am par臋 razy i nie by艂o problem贸w. Najlepiej wybra膰 sobie jedn膮 sprawdzon膮 firm臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilka19abcd
No w艂a艣nie id膮 艣wi臋ta za miesi膮c, to chyba te偶 skorzystam z ich us艂ug, bo nie wiem czy poczta si臋 wyrobi z wysy艂k膮 ilo艣ci moich prezent贸w do bliskich :)

Udost臋pnij ten post