Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyomgmmmmm4455

klotnia ,pomozecie

Polecane posty

Gość retyomgmmmmm4455

poklocilam sie okropnie , ze swoim chlopakiem ale to okropnie , przezywalismy sie przy wszystkich znajomych , nie odzywamy sie do siebie 4 dni , ja zawinilam i on ale on uwaza ze ja bardziej . miał opis na gg " trzeba cos stracic ,zeby docenic , zeby odzyskac trzeba sie zmienic" z tego co slyszalam a mam dobre inf jeden jego kolega powiedzial mu ze ja bym sie przydala mojemu chlopakowi zeby go ogarnac bo ma jakies klopoty a 2 mu powiedział ze ma ze mna nie byc , i ja nie wiem czy on go poslucha narazie jest cisza, ja sie 1 nie odezwe ale kocham go i nie wiem co dalej zranil mnie bardzo ale pragne cichej rozmowy z nim i zeby mnie przeprosil czy ten opis na gg cos znaczy ??

Gość oj dzieci dzieci drogie ______
tylko sie nie irytuj ...:O bo tylko dzieciaki sie do siebie nie odzywają o pierdoły ...:O dorośli rozmawiają choć czasami jest trudno nawet bardzo🖐️

Po ile Wy macie lat?? :o Trochę mało to dojrzałe.... Twój chłopak nie ma własnego zdania, że ma słuchac kolegi w kwestii bycia z Tobą?? A skoro Ty zawiniłaś bardziej, to schowaj dumę do kieszeni i pierwsza wyciągnij rękę do zgody, zamiast robich fochy jak małe dziecko.