Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara24242

ZWIAZEK ZE SPORO STRASZYM-POMOZCIE

Polecane posty

Gość dagmara24242

Myslicie,ze zwiazek 24 latki(atrakcyjnej) z 48 latkiem ma sens?Czy to moze sie udac? On jest rok po rozwodzie.

Gość klub wzajemnej adoracji
niestety jesteś głupsza od buta, niestety nie pomożemy ci.

Ma sens. Ja kiedyś związana byłam krótko z facetem kilka lat młodszym od mojego ojca. Ma sens, ale do czasu - obydwoje stwierdziliśmy, że jest nam razem miło, ale... Czy będziesz gotowa patrzeć na starego dziada w bujanym fotelu, kiedy sama będziesz jeszcze młodą kobietą?

jak ty będziesz 30-35 letnią kobietą która chce poszaleć itp. to jemu będzie już bliżej do dziadka niż ojca i męża ps. zauważ że nie nie bez powodu się rozwiódł.

Rozwód rozwodem. Nie wiemy, jakie były przyczyny. Ale ja rozumiem, co ciągnie młode kobiety do starszych facetów. To jest bardziej skomplikowane, niż się wydaje.

Oblubienica -> ja chyba też rozumiem co ciągnie ale postawie swojej ręki za to czy mam racje :P

a co do rozwodu to chudziło mi że jeśli z jego winy się poprzedni związek rozpadł (czyli np bo zdradził) to może się to powtórzyć.

"Myslicie,ze zwiazek 24 latki(atrakcyjnej) z 48 latkiem ma sens?Czy to moze sie udac?" A co ma do tematu twoja atrakcyjność? :O

Gość bier go młoda
za naście lat bedzie kto miał chłopu pieluchy zmieniać:P bier bier:D

Gość Skad mamy wiedziec czy Twoj
zwiazek sie uda? Moge tylko powiedziec, ze moj z takim by sie nie udal na pewno, bo dla mnie 35latki 48-letni facet to przechodzony rupiec. Ponadto nie znosze rozwiedzionych.

Gość Miłość ma sens w każdym wieku
odpowiedź brzmi tak! Jeżeli to tylko namiętność, odpowiedź brzmi też: tak :)

Gość Niejeden 40 - 50 latek
jest w lepszej kondycji niż 20 - 30 latek, nie wspominając o mądrości życiowej, której młodszym brak. Ciekawe co na to statystyki? Wśród równolatków większość związków się rozpada, ale stają się martwymi małżeństwami, a co gdy różnica wieku jest duża?

Gość drdr
DO NIEJEDEN-STO PROCENT POPARCIA

mam już sporo lat, nawet bardzo sporo i za cholerę nie mogę sobie wyobrazić relacji prawie 50-latka z młodą dziewczyną. No powiedzmy w łóżku, o ile zadyszki nie dostanie, ale tak w życiu.... ona patrzy na takiego gościa jak na mędrca, który wszystko wie, a to jest gówno prawda, pójść gdzieś w miasto, to cię młode chłopaki wyśmieją w sposób niemiłosierny....współczuję temu facetowi, bo głupi aż tak, że się włos na pipce leży.......

Wiecie, jakie młode dziewczyny wiążą się ze starszymi? Najczęściej takie, które nigdy nie zaznały wsparcia od ojca, ojciec wzorem nie był, nie był dobry doradcą ani przyjacielem. One zwyczajnie potrzebują aprobaty.

też gdzieś słyszałem taka teorię, że dziewczyny, które mają ojca posuniętego w latach, np zrobił sobie dziecko mając powyżej 50+ , a że pierwszym facetem w życiu dziewczyny jest ojciec, to dla takiej dziewczyny stary pryk, to normalka.

Gość takie związki są fajne
wiem bo taki miałem :) ale też wyczerpujące ;) Ogólnie rzecz biorąc jestem za, ale szansa na trwałe i udane małżeństwo nie jest duża, ale czy być musi? 90% związków się rozpada niezależnie od różnicy wieku.

Może i tak, ale ja wiem sama po sobie. Ojciec mój zawsze mnie krytykował, nigdy dobrego słowa mi nie dał, a ja tego potrzebuję bardziej od facetów niż od kobiet. Dlatego zawsze wolałam starszych. Szukałam ojca, pewnie tak.

Oblubienico dołożył bym też do tego ci piszesz potrzebę ojcowskiej opieki ale oczywiście nie wszystkie tego szukają.

takie związki są fajne...chyba tylko nocą i pod warunkiem, że przychówku nie będzie, bo płacenie dożywotnie alimentów, jest bardzo , to, a bardzo, wyjatkowo niemiłe.....

tak mi przyszedł na myśl, aktor grał Tolka Banana, chyba ma Heniek na imię, ożenił się z dużo młodszą kobietą, czytałem , że małżeństwo było obiecujące, a potem barwne opisy jak to policja interweniuje u tych państwa, bo ogólnie okrutne rękoczyny miedzy tymi kochankami z dużą różnicą wieku, z jakiej przyczyny?