Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara24242

ZWIAZEK ZE SPORO STRASZYM-POMOZCIE

Polecane posty

Nie sądzę, że to różnica wieku spowodowała. Raczej różnica temperamentów. Jedyne co wg mnie jest na nie, to to, że później młoda jeszcze kobieta ma staruszka w domu:)

Gość różnie to bywa
jeżeli chodzi o kondycję, moja była, młodsza o kilkanaście lat, jest energiczna, ale fizycznie w gorszym stanie, kto wie,czy to nie ja wieku lat powiedzmy 70 nie będę w lepszej formie, niż ona w wieku lat 50, i kto kim będzie się opiekował...

Gość ERRRA
ILE TAKICH ZWIAZKOW JEST SZCZESLIWYCH,przedtem bylam w normalnym tzn.wiekowo rownym tragedia,maz pomimo 27 lat mial zero rozumu,teraz wiem co to jest milosc szacunek partnerstwo,roznica wieku sie zatarla jest wspaniale

Gość no właśnie liczy się
Miłość i szczęście, a nie różnica wieku!!!

mam inne zdanie na temat różnicy wieku w małżeństwie. Z własnego doświadczenia wiem, że gdyby moja pierwsza żona młodsza ode mnie 11 lat nie zgineła w wypadku, prawdopodonie byśmy sie rozstali, po odchowaniu dzieci do samodzielności. Ale zaznaczam to jest indywidualne , podejście do sprawy. Natomiast z kobietą, jest młodsza minimalnie, będziemy dożywotnio.

Gość ERRRA
dlaczego jestes pewien ze dozywotnie?tego nikt nie wie malzenstwa rozpadaja sie jedne predzej inne pozniej.a jeszcze inne wcale na to nie ma recepty,jezeli w malzenstwie jest chemia wtedy przetrwa upadki i wzloty.

Gość Alisiaa
No nie,nigdy w zyciu mając 40lat nie chciałabym miec koło siebie,w łozku i nie tylko 64 latka :-)