Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ide jutro zrobic

Polecane posty

badania ogolne krwi ,moczu i kalu bo nienajlepiej sie czuje .Pod jakim kątem się badać tzn.co? na co wy sie badacie . Będe robić: morfologie krwi,moczu ,pasozyty w kale,badania watrobowe alat ,aspat(mam HBS+) czuje ze mi wątroba siada od tabsow.Co jeszcze zrobic?

Gość ładny mi motylek...
Koniecznie zrób tomografię głowy w poszukiwaniu mózgu :classic_cool:

Gość doktur nauk wszelakich........
na pewno nie rob badania mozgu bo i tak wykaze ze go nie posiadasz wiec tylko zmarnujesz kase.

Gość oszczedzam prad od dziecka
to idz do lekarza i on cie skieruje na potrzebne badania. po co masz wydawac kase na jakies byc moze nie potrzebne.

kiedys bylam panstwow i powiedzialam ze zle sie czuje i chce sobie zrobic podstawowe badania to mnie wyśmial i powiedzial ze nie ma takiej potrzeby jakby kazdy pacjent chcial sobie robic podstatowe badania to by poszli z torbami..wiec wole isc zaplacic i nie plaszczyc sie przed tymi debilnymi lekarzami

najlepiej zrobic sobie morfologie -cukier-ewentualnie mocz choc ten ostatni nie da obrazu zdrowia badz choroby u mnie podejrzewaja wodonercze lewej nerki a wyniki moczu amma super...mysle ze Twoje samopoczucie moze byc wywolane wiosna...a zwlaszcza wachania temperatury i cisnienia(mnie sie ciagle chce spac )