Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_sobie......

od 4 rano do 6 to był koszmar...

Polecane posty

normalnie przeszłam koszmar dziś.. wybudziłam się przed 4 rano i poczułam tak silny ból brzucha.. na początku nie wiedziałam co się dzieje.. aż mnie na wymioty zebrało.. poszłam do łazienki a tu oczywiście okres.. to było coś strasznego.. tak mnie brzuch nie bolał od kilku lat.. nie wiedziałam co mam zrobić.. wzięłam 3 tabletki.. i nic.. chodziłam po domu.. wiłam się na łóżku.. masakra.. normalnie cała spocona aż byłam.. kręgosłup to myślałam, że mi pęknie.. w końcu poszłam po butelkę z gorącą wodą i się położyłam z nią tak na brzuchu.. jakoś udało mi się zasnąć.. normalnie czasem żałuje, że jestem kobietą.. to tyle.. chciałam się tylko wyżalić :) teraz jestem nieprzytomna bo spałam do 12stej prawie.. nadal boli, ale już mniej.. :) teraz tak pobolewa.. łykam prochy..

ale kobiety się muszą męczyć.. :)

ja jak brałam tabletki to 3 dni i po okresie.. :) a teraz odstawiłam i nie dość że 5-6 dni to obfity i tak boli..

.mam to samo co miesiąc.. a teraz okres mi sie spóźnia 2 tygodnie a brzuch boli od tygodnia jak przed okresem. oszalec mozna. na mnie juz nawet ketonal nie działa :(

ja nigdy nie bralam tabletek ale teraz sie wybieram do ginekologa ,moze mi przepisze ..tez mam obfity... cale szczescie jestem 4 dni po

no to ja mam o tyle dobrze, że przed okresem prócz wpadania w histerię z byle powodu plus płakanie od tak to nie odczuwam.. kiedyś bardzo mnie piersi bolały na znak tego, że okres się zbliża wielkimi krokami.. teraz tylko ten ból.. to niby tylko okres a nie wiedziałam jak ja to przetrwam.. normalnie w głowie mi było to, że mogę zemdleć z bólu.. :/

przy tabletkach było bosko.. chcę znów je brać.. okresu prawie nie było.. zawsze na czas co do godziny.. mało.. achh zero bólu..

idę zaraz poćwiczyć.. może przejdzie ten ból.. dobrze, że mój Miś raniutko przed pracą poszedł mi po tabletki i tampony bo nie dałabym rady dziś wyjść chyba..

.o tak piersi ..! Nie mogę ich dotknąć, bo się czuje jak by ktoś mi przyjebał w nie pięścią. Nienawidze okresu.

fajnie jest być kobietą ale raz w miesiącu sobie pluję w brodę, że nie jestem facetem.. :D poważnie.. żeby ten okres był chociaż raz na dwa miesiące.. a ten czas tak szybko płynie, że ledwo się jeden skończy to drugi już się zaczyna :D mam takie wrażenie dziwne..

a ciekawe czemu mnie teraz piersi nie bolą.. od pierwszego dnia kiedy dostałam okres zawsze mnie bolały.. nie bolą mnie może od dwóch lat.. po prostu przestały..

.nie wiem... mnie od zawsze bolały. teraz tak delikatnie. okresu nie ma a brzuch boli jak nie wiem co. A moja kolezanka jak poszla z bólami do gina to nawet jej nie badał tylko przepisał zwykłą nospe forte

mi gin powiedział na pierwszym badaniu, że pewnie mam bóle spore bo mam macicę lekko do tyłu przesuniętą czy coś takiego.. wiem, że od razu podczas badania mi to powiedział.. potwierdziłam.. powiedział, że u mnie to normalne..że jakby się bóle powiększyły to dopiero mam przyjść.. no i dał mi te tabletki w których były też tabletki PLACEBO i nie wiem czy on mi to wmówił czy rzeczywiście sprawiały, że nic mnie nie bolało.. jakoś tak łagodniej przechodziłam te dni.. huśtawki nastroju były, ale mniejsze..

Gość hihgug
okres-masakra ja mam pms (chyba wszystkie mozliwe objawy)2 tyg przed:( piersi bola,obzeram sie,brzuch boli,jestem rozdrazniona,placze z byle powodu ,mam jakies lęki,migreny,moge spac caly czas,jestem przemeczona,kregoslup boli itd..

.mam nadzieje, że jutro już nie bedzie Cie tak bolało jak dziś. najgorzej jak ból złapie w nocy lub nad ranem:( Ja zawsze jak mnie boli to ide na sedes i z całej siły się napinam.. wtedy mniej boli. Potrafie siedzieć w toalecie nawet przez godzine :o

no ja wczoraj przeryczałam cały ranek..aż się zanosiłam :P wiedziałam że "te dni" nadchodzą.. to jest masakra.. co do obżerania się mam podobnie.. wczoraj wieczorem był obiad, później czipsy i piwo.. :/ i ja mam mieć płaski brzuch?? :/

Koktajlowaaa no ja dziś tak siedziałam rano.. myślałam, że nie zejdę.. też mi to pomaga.. ale z drugiej strony tak bardzo byłam już wymęczona że chciałam iść spać.. dzięki za słowa otuchy.. jutro pewnie będzie lepiej..ale i tak przed 2 dni jeszcze taki lekki ból będę czuła.. ale teraz już wiem, żeby brać tabletki co kilka godzin.. no ale tak w nocy mnie złapało. znienacka..

Gość hihgug
a i dodam ze tyje-ok 3 kg ,wymioty biegunka-jakies 3 dni przed

.na pewno będzie lepiej. aż mnie lęki ogarniaja jak sobie pomyśle że mój @ już nadchodzi :O Już się obżeram i jestem wkurwiająca podobno:) .a tabletek jak się nażre to mnie żołądek potem boli.

koktajlowa nie no pewnie nie masz tej choroby.. czytałam teraz..nie ma co sobie niepotrzebnie wkręcać.. ale przebadać zawsze się można.. :) hihgug :/ no to też masz widzę ciężko.. masakra.. jeszcze to tak często jest..

Gość hihgug
przypomnialy mi sie nastepne objawy:poce sie jak swinka,szczegolnie w nocy,wstaje rano cala mokra,skore mam sucha-jak ide na solarium zawsze sie spale,puchna mi nogi i rece,wlosy sie przetluszczaja i to chyba na tyle:(

.nie no nie wkręcaj sobie, bo zawariujesz ... wezmę sobie ten temat w olubione i zajrze tu później bo niedługo muszę wyjść...

Gość hihgug
no nie mam lekko,strasznie utrudnia mi to normalne funkcjonowanie..czasem brak mi juz sil...ale naszczescie trwa tylko 4 dni,i bede miala spokoj teraz ponad 2 tyg i pozniej znowu to samo...

przecież to nawet utrudnia kobiecie pracę.. ja miałam wiele nieprzyjemności przez to w pracy.. nie byłam w stanie nic zrobić..siedziałam na zapleczu, ale szefowa i tak nie zwolniła do domu..

Gość pohjmyfru
ja mam biegunke jeszcze 2-3 dni przed albo w teakcie miesiączki zawsze :O + objawy które wy dziewczyny macie :O