Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewewe

W aptekce zakupiłem jodek potasu farmaceutka powiedziała że

Polecane posty

Gość wewewewe

schodzą jak świeże bułeczki

Gość czy to na wypadek skażenia
radioaktywnego? Ludzie wiedzą swoje :P

Gość elinaa
Wczoraj mowili w wiadomosciach, ze schodza tak jak zawsze i wcale nie ma wiekszego zainteresowania tym jodem. Glupota ludzka nie zna granic.

pamiętam Czarnobyl, ludzie latali z obłędem w oczach, a ja tam sobie olałem wszystkie płyny Lugola, czy jakos tak, i żyje sobie spokojnie....

Gość pilot do dekodera:)
a co w ogóle chodzi z tym jodkiem potasu? czemu to ma służyć? w czym pomóc? nie wiem o co chodzi!

bmblondyn a ja piłam i też nie narzekam ja nie umiem czytać,ledwo napisać kilka zdań potrię

Gość dksjkdjsk
hehe a kupujcie sobie :) dziwne, że promieniowanie po dwóch bombach atomowych na Hiroszime i Nagasaki nie objęło promieniowaniem Polski... bo wydaje mi się, że te reaktory przy tym to pikuś ;) Polacy coraz wrażliwsi ...

wszystko zależy od tego jaką tv sie ogląda. W tv1 opanowaną przez destrukcyjne PiS, zapowiadają Amargedon i koniec świata jak nie będziemi modlić się i nawrać, a w bardziej opanowanych stacjach wszystko w porzo.

Gość dcscqc
ludzka głupota poraza,gdzie japonia a gdzie polska?kurwa to jeden z najbardziej oddalony kraj od nas...

Gość a jade na wakacje ...
do azji .... co mam powiedziec wszystko zaplanowane :o ale nie ma co wpadac w panike

Gość ERRRA
NA FRASUNEK DOBRY TRUNEK:)

Gość dyro dyro
jak skonczy się wykupywanie cukru to rzuca sie wykupywac jodek potasu

a po co się martwić Dżaponią , kilka tysięcy kaemów od Polski, wy się martwić, ruskimi reaktorami w NRD, teraz Wielkie Niemcy, za Odrą.....

bmblondyn ale Ty jesteś strasznie nieobiektywny. Podajesz siebie za przykład,nie wypiłeś i nie narzekasz. Jeśli ktoś uważa, że wypicie go ocali-niech pije! Jeśli ktoś uważa,że modlitwa go ocali-niech się modli! Jeśli ktoś myśli, że tv1 to najobiektywniejsze źródło informacji-niech ogląda! Tak sobie myślę (a uważam Cię za inteligentnego facet) co byś zrobił gdybyśmy dyskutowali przy jednym stole a Tobie zabrakłoby argumentów? Wolę nie wiedzieć.

tak właśnie wygląda liberalizm, czystej wody, bez skażeń i naleciałości, tudzież, prawicowych odchyleń.

no pewno, że jestem nieobiektywny, jak każdy Kaszub, a jak brakuje argumentów, zmieniam temat rozmowy i opowiadam dowcipy...

Gość farmaceutkaw2
nie wygłupiajcie się z tym jodem. jak juz kupcie wodę UStroniankę z jodem. ale nie tabletki bo mozecie zachorowac powaznie na tarczyce

Gość odpowiem też ......
zgadzam się z wypowiedzią farmaceutkaw2.....ostatnio widziałam wypowiedź lekarza który ostrzegał przed samowolnym braniem jodu bez konsultacji z lekarzem można sobie uszkodzić poważnie tarczycę

Gość bonx
PO CO WAM JODKI POTASU-BIALE PRZESCIERADLO I POMALU NA ZLOMOWISKO SIE CZOLGAC:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

Gość bmlobdyn ile ty masz lat
W 86 roku byłeś na tyle dorosły żeby olewać płyn Lugola? Musisz być po 40tce stary dziadku.