Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicztata

Mój tata przegrywa pieniadze!martwie sie!chce to zglosić

Polecane posty

Gość niewiemcorobicztata

Moj tata prowadzi firme,dobrze mu sie powodzi ale pare metrow od firmy znajduje sie mały bar gdzie prowadzi sie nielegalny hazard, przegrywa tam pieniadze!pare razy go zlapalam z mamą ale on nawet niewie kto do niego rozmawia,tak go to wciąga.Wiem ze jest to nielegalne bo trzymają z policją ktora informuje ich o wizycie kontrolnej,wtedy chowaja maszyny a jak juz jest po spowrotem je wyciągają.Takie sprawy zglasza sie na policje ale jak mam zglosic skoro to nic nie da bo mają wtyki.Masakra!!!!

Gość jakaotochcetaka
No jest problem :( Zgłoś to na policje,zapłacą kare i nie bedzie hazardu!!! Poproś o anonimowość.

Gość wejdz na
tylko ze problem u tej osoby nie zniknie jak znikną maszyny :O znajdzie inne w okolicy :P

Gość zgłoś to
do urzędu skarbowego, bo nie płacą za to podatku i mają na lewo dochód! a tym już us się zajmuje. Taka rzecz zgłaszasz do us anonimowo a oni każda info muszą sprawdzić.

Gość niewiemcorobicztata
nie ma tam nic na forum, tylko pomoc w uzależnieniu. U nas w okolicy są pozamykane bary z hazardem :) został tylko ten jeden- cholerni ludzie!!!jestem taka wściekła!Muszą mieć znajomośći w policji skoro nic sie nie boją.

Gość wejdz na
hazard to wiele innych niz maszyny bo to bukmacherka czy totolotek samo zamkniecie baru nie rozwiązuje problemu jhaki niewątpliwie ma twój ojciec uzaleznienia :O Ma kase moze pojechac dalej i wierz mi jest na to napewno gotowy i nie na tym polega pomoc tobie jemu i twojej rodzinie. Poczytaj na tym forum a sam/a zobaczysz