Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kihdebvv

jak przytyć???

Polecane posty

Gość kihdebvv

większość dziewczyn chce schudnąć, a ja pytam się co zrobić żeby przytyć???? jestem chudziutka mam 170cm wzrostu i ważę 52kg, to naprawdę mało, okropnie wystają mi obojczyki a jak założę sukienkę z dekoltem to widać żebra oczywiście biustu brak:( i jak tu przytyć??? objadanie się nic nie daje jedynie brzuch mi rośnie:(

Gość kihdebvv
u mnie nawet nie ma masy mięśniowej sama skóra i kości:P

Gość Maja8633
ja mam ten sam problem,zawsze taka byłam 165 wzrostu i 45 kg ,teraz urodziłam synka w ciąży przytyłam 17 kg myslałam ze choc troche mi zostanie a tu prawie nic waż 49 kg masakra to moj mega kompleks.mam 25 lat i mimoze nie jestem juz nastolatką kilogramów nie przybywa:(

Gość kihdebvv
no ja mam taką nadzieje że po ciąży przytyje:p ale dosyć już mam tych tekstów "ojej jakaś ty chuda, chyba w ogóle nie jesz musisz przytyć koniecznie bo jak ty wyglądasz" wrrrr jak mnie to wkurza

poćwicz nogi i pupę to będziesz miała figurę gruszki wtedy widoczne obojczyki i zebra zwalisz na typ figury :P

Gość Maja8633
Mnie też to denerwuje:/ i denerwuje mnie to ze nie moge założyc krótkich spodenek,spódniczki,na plaży czuje sie głupio,nogi jak wykałaczki i co tu zrobić:/ próbowałam juz napoji zapomniałam jak sie nazywały geintery chyba co piją osoby ćwiczace ale to było dawno i nie pomogło.Jem ale sie nie objadam bo nie lubie jem tyle il musze ,czyli nie malo a to i tak na nic..

Maja8633 -> bo samym jedzeniem nie przytyjesz jeśli masz dobry metabolizm. zacznij np. biegać mięśnie nóg się rozwiną i nie będą już takie patyczkowate :)

Gość kihdebvv
A tak ogólnie, to lubię się chwalić, jaka to chuda jestem :) I fajnie, że mam BMI 18 , tylko denerwują mie chudsze dziewczyny, co po 40-parę kilo ważą, bo chciałabym być najchudsza.

Gość wnuczka swojej babci
Ja mam 168 wzrostu i 45 kg i też chciałabym trochę przytyć, ale nie mogę. W sumie trochę lipa, bo żadnych ubrań nie mogę dostać na siebie i wszystko wygląda na mnie jak na wieszaku :(

wnuczka swojej babci -> jak mówiłem wcześniej do innych ćwicz i nabierz mięśni to zwiększy twoja wagę a przy okazji możesz modelować figurę :)

Gość Maja8633
A jak bede biegała to nie schudnę bardziej?? A moze sa jakieś odżywki coś takiego co sie bierze i tyje i tyje no tak z 5 kg bym chciała i byłoby ładnie dobrze bym sie czuła.

Aj Levi Levi, tobie to łatwo powiedzieć, trenuję cztery razy w tygodniu taniec i jeszcze miałabym na siłownie chodzić? Jakoś nie wyobrażam sobie.

Gość kika27.....27
Oooo widzę że nie tylko ja mam taki problem Jak bylam mała cały czas wmawiali że mam anemie (oczywiście nie miałam), każdy z politowaniem stwierdzał jaka jestem biedna bo taka chudziutka a na pewno jestem na coś chora :( Teraz już jest trochę lepiej Pomogło mi jedzenie o tej samej porze każdego dnia i dużo dużo ruchu Wczesniej ważyłam 47 do max 48.5kg Teraz ważę 54kg i to juz mi wystarczy jak narazie czuję sie z tą wagą ok Mam okrągłą jędrną pupę, znikły wystające kości, żebra itd

Maja8633 -> schudniesz bo spalisz tłuszcz ale też zauważ że: - mięśnie będą się rozwijać bo przecież je będziesz ćwiczyć a one też ważą - raczej masz niewiele tłuszczu w organizmie - w pewnym momencie (a może od razu po zaczęciu ćwiczeń choć w to wątpię) nie za bardzo będziesz miała co spalać a mięśnie będą się cały czas rozwijać co spowoduje wzrost wagi (i miej też na uwadze ze decymetr tkanki mięśniowej jest cięższy niż decymetr tłuszczu przez co jak ćwiczysz to możesz przy takiej samej wadze wyglądać na chudszą)

Gość Maja8633
To co proponujesz? jakie ćwiczenia?

Maja8633 -> to zależy co chcesz ćwiczyć ;) na necie poszukaj sobie ćwiczeń na odpowiednie partie ciała

Gość koteczka27
Mi pomogły ćwiczenia typowo siłowe, jazda rowerkiem, bieganie nie znam sie na tym barzdo dobrze ale jakoś mi pomogło

Cztery razy w tygodniu po 6 godzin, miesiąc przed turniejem sześć razy w tygodniu po 8 godzin i zarys mięśni jest, po prostu taką już mam budowę, zresztą jak cała moja rodzina od strony mamy, więc to geny zrobiły swoje :P

wnuczka swojej babci -> tylko też zależy jaki to jest taniec czy raczej spokojny czy taki ze po pół godziny jesteś dosłownie wycieńczona ;) a do tego jeszcze przerwy w tańcu są :P poza tym mięśnie z czegoś muszą się zbudować więc jeśli jesz tyle że nie jesteś głodna to się prędko nie wyrobią ;)

Gość kihdebvv
nie wiem czy te ćwiczenia coś, pomogą może taka nasz budowa i tyle, nic się na to nie poradzi, ale ta jędrna pupa może mnie skusi:P

kihdebvv -> jędrna i duża pupa jest seksy :P a ćwiczenia na pewno nie zaszkodzą ;)