Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinakowalka

Śliczna bluza H&M dla dziewczynki!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość vetobver
czemu nie piszesz ze swojego nicka: urzekajacakafeterianka oraz angellss22 :)

Gość malwinakowalka
Kupujecie??????????????????

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjjj
co do bluzy to moja miala taka ale rozowa, 56, nosila ja dopoki nie wyrosla z rozmiaru prawie 68 taka byla 'wydajna' . I sliczna byla, szkoda ze mala juz taka duza :((

Gość malwinakowalka
zapraszam do licytacji, nie wierzcie tym IDIOTKOM co pisały, że bluza była używana!!!!!!!!

Gość litosci!!!!
no przeciez byla bo kupilas ja od uzytkowiniczki inka30!!!! uzywana przez dwoje dzieci!!!! twoj komentarz! baczekt2 (17) (Kupujący)Pozytywnyśro 12 sty 2011 18:00:32 CET1403465438 Pokaż Wszystko super, dobry kontakt ze sprzedajacym, wysyłka ekspresowa, a bluza prześliczna i słodka. POLECAM!! link do strony z jej komentarzami-12 wpis od gory nick baczekt2 po cholere sciemniasz??????????

Gość hagaqa
Tu nawet nie chodzi o to, ze odsprzedajesz cos co wczesniej kupilas na allegro. Chodzi o twoje klamstwa co do pochodzenia rzeczy i ze z domu w ktorym nie ma zwierzat. Szczeniak z nieba nie spadl :D Moglas w ogole tego nie pisac. Po co klamiesz? Teraz juz pewnie wiele osob wie, ze jako sprzedawca na allegro jestes nie wiarygodna.

Gość malwinakowalka
Wam to nie warto nic wyjaśniać!! I tak nic nie dociera do pustych łbów, żegnam!!!!!!!!!!!!!

Gość litosci!!!!
ok, to ja zglaszam do allegro ze jestes naciagara i oszukujesz ludzi a do osoby ktora kupi ten łach jak slowo daje wysle screen z tego topiku i twoje teksty ! no i oczywiscie to ze kupilas ten badziew juz uzywany od innej osoby:O

Gość malwinakowalka
Rzeczywiscie macie pstro w głowach skoro sadzicie ze to ja caly dzien siedze i sie z wami wykłocam :/

tu nie ma co tłumaczyć, kupiłaś używaną bluzę i chcesz sprzedać jak nową, twoje prostackie teksty są nam poziomie XIX wiecznego chłopa pańszczyźnianego, żal mi ciebie autorko, żal mi twojego braku kultury i braku inteligencji. Jesteś ograniczona swym absurdalnie ordynarnym słownictwem,

Gość gggguuuulllluuuuuu
antonina ale się uśmiałam, autorko patrz się i ucz jak niektórzy mogą w sposób kulturalny obrazić człowieka nie robiąc z siebie prostaka

Gość vetobver
Uu jeszcze nie sprzedałaś? :P:P:P

Gość jakos chetnych brak
:O