Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magista

Pomoc przy pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość magista

Witam, Jestem studentką pedagogiki i prowadzę badania do pracy magisterskiej nt. matek korzystających z for internetowych. Badanie obejmuje kobiety w ciąży i/lub mające dzieci. Jeżeli jesteś taką matką proszę Cię o wypełnienie tej ankiety. http://www.ankietka.pl/ankieta/56189/mlode-matki-w-sieci.html Ankieta jest w pełni anonimowa, a wyniki będą wykorzystane jedynie do pracy mgr. Jeżeli masz koleżankę-forumowiczkę która spodziewa się dziecka lub już jest matką to podaj jej link do tej ankiety. Dziękuje za poświecony czas.

Gość też miałam taką mamuśkę
już uzupełnione

Gość magista
dzięki

Proszę bardzo :) Mam tylko zastrzeżenie do jednego pytania- odnośnie tego kto moim zdaniem szuka odpowiedzi na forach- kobiety w ciązy, matki do 1 roku życia itd. Moim zdaniem tych 1 i 2 jest po równo :)

Gość magista
Dzięki wielkie za wypełnianie. Samuelle co do twojego stwierdzenia, być może to wyniki pokażą ale trzeba poczekać na zakończenie ankiety :) Offerma zawód nie jest tu najważniejszy. Każdy może wziąć udział byle by być w ciąży lub już mieć dziecko:)

Gość btrew
jestem w ciąży, a w ankiecie pyt. ile dziecko ma lat. co mam napisać 0. powinno być jesli jeszcze nie masz dziecka przejdź do kolejnego pyt.

Gość magista
Dzięki btrew. Słuszna uwaga. Już poprawiłam :)

Gość btrew
i jeszcze jedno coś mi tam nie pasowało, ale nie mam już dostepu do ankiety.

Gość magista
ok btrew. Jeszcze raz przejrzę ankiete

wypełniłam, ale pytanie 22 powinno miec możliwośc zaznaczenia więcej niż 1 odpowiedź.

Gość magista
magdzia2 tworząc te ankietę chciałam poznać jedną odpowiedz na to pytanie bo będzie dla mnie to bardziej miarodajne kiedy najbardziej matki korzystają z for :)

"Offerma zawód nie jest tu najważniejszy. Każdy może wziąć udział byle by być w ciąży lub już mieć dziecko" :D :D :D :D :D Umarłam!

Gość Janinka22
Już:)

Gość 222222
proszę bardzo :) tylko ja wcale nie jestem młodą matką (jak na "standardy" kafe :P )

Gość Ka Ta Re
Witaj, ankieta wypełniona....zobacz powinno się przydać przy pisaniu pracy mgr i obronie ....dużo metodyki: http://tnijurl.com/a48a5a440251/ powodzenia....