Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja_91

okres po tabletkach anty. ważne! pomocy!

Polecane posty

Gość takasobieja_91

Witam. W grudniu rozpoczęłam przyjmowanie tabletek anty. (na początku miesiąca). nie zrobiłam sobie wtedy przerwy, zużyłam całe opakowanie + 7tabletek z kolejnego i dopiero w styczniu przerwałam branie tabletek. Po odstawieniu dostałam okres, w lutym spóźniał mi się ze 4 dni, ale dostałam. Teraz jest połowa marca a ja nie mam okresu. Czytałam, że po odstawieniu tabletek anty nawet przez pół roku cykl może się na nowo regulować... Czy to normalne? zaburzyłam sobie pracę gospodarki hormonalnej?

Gość mozliwe że potrzebujesz
badań hormonalnych. Mozliwe że masz cos z prolaktyn ą

Idź do ginekologa, forum Ci w sprawach hormonalnych raczej nie pomoże...

Gość nic z tego nie rozumiem
wzięłaś pierwszy raz w życiu 2 opakowania naraz a potem już przestałaś brać w ogóle??? I teraz dziwisz się co z okresem?

Gość takasobieja_91
no tak. pierwszy raz w życiu je zaczęłam brać. ale musiałam zrezygnować z brania bo źle się po nich czułam. miałam je dalej brać mimo wszystko? wolałam przestać, od razu lepiej się czułam. czyli co rozregulowałam sobie okres na amen?:(

Gość $ylwu$
oj tam od razu na amen... przerwalas tabletki po wzieciu 1 calego opakowania, zrobilas przerwe zaczelas brac nastepne przez kilka dni i zaprzestalas Wszystko wróci do normy. Z tabletek najlepiej rezygnuje sie po tym jak skonczysz cale 1 opakowanie Nie martw sie, bedzie okres

Gość damna
Ja przestalam brac tabletki w czerwcu i do dzis mam nieregularny okres. Wiec nie wiem czy czas pomoze...

Gość takasobieja_91
i ile trwa twoj cykl? ile rozbieżności w dniach?