Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u7n6i

Dobry i tani pędzel flat top?

Polecane posty

Gość u7n6i

Nie ma jakichs polskich,tanich odpowiednikow? W zwyklych drogeriach?:(

Gość $ylwu$
nie wiem, czy znajdziesz w zwyklych drogeriach jakis polski odpowiednik.... w jakim zakresie pienieznym chcialabys ten pedzel ? ja mam pędzel typu Flat Top Everyday Minerals - cud miód i orzeszki zamowilam na allegro za 36zł ale jest wart każdych pieniedzy kupisz jakis tani za 15 zł i bedziesz niezadowolona, lepiej troszke dolozyc i miec cos naprawde godnego polecenia. Rownie dobry jest Flat top firmy Pixie, ale cena jest chyba podobna. Oba sa tak samo dobre

Gość nuutdsfde
wlasnie mysle o pixie, ale wtedy bym brala pedzel plus trzy probki,a tam jest tyle odcieni ze nie potrafie sobie dobrac i sie wkurzylam i stwierdzilam ze pixie nie chce:P

Gość nuutdsfde
jest tez z lancrone za 19 i 29 zł...

Gość 4rt34t3
flat topa pixie nie ma na razie, tylko kabuki :(

Gość rt4fgt4gftr
ja kupilam za 19 zł na allegro flat topa z sunshade minerals. Producent pędzla ten sam co pixie i jeszcze innych firm. Różnu się tylko napisem firmowym na pędzlu i ceną:D Sprzedawca ma nick wizazysci lub www.wizazysci albo jakoś podobnie.

Gość 4rt34t3
no wlasnie te sunshade to lancrone. Tylko z pixie do flata mialabym trzy probki pudru mineralnego,primera i czegos tam jeszcze...;p

Gość inci urea
nie oszczędzaj na tym pędzlu, posłuży ci on do końca życia, więc WARTO wydać tą kasę ja mam z everyday minerals i jestem zachwycona tym pędzelkiem

Gość efrfg
do konca zycia to watpie:P

Gość $ylwu$
zgadzam sie, nie ma co osczedzac, nawet jakby Ci wystarczyl na 2 lata to 36zł to chyba nie jest az taki wydatek na 2 lata prawda.. ja swoj mam juz pol roku, myje go co 2 dni ciepla woda plus troszke szamponu do wlosow, myje az woda bedzie czysta leciala. Nic sie nie zniszczylo - jest jaki byl a podklad nalozony pedzlem Everyday minerls flat top o wiele piekniej wyglada, zdecydowanie daje lepsze krycie - mozna stopniowac warstwy. dla mnie taki pedzel to wybawienie tym bardziej ze codziennie sie maluje - a nalozenie podkladu teraz zajmuje mi doslownie chwileczke. a wczesniej palcami czy gąbką..masakra nawet 10 minut zeby dobrze rozetrzec, a Tym minuta i po sprawie ;]

Gość efrfg
zdecydowalam ze zamowie flata z pixie, wczoraj sleczalam i wybralam probki ktore tez zamowie:)