Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neoneoneonusia

TP, neostrada itp

Polecane posty

Gość tepsa.....
z tepsy znaczy sie :D

ja w sumie też nie narzekam, chociaż czasami mnie rozłącza, co jest wybitnie wkoorwiające kiedy mam coś ważnego do zrobienia, ale Netia na łączach tp to zupełnie inna bajka i szczerze odradzam. Netia się opłaca, ale na linii tel. z Netii 🖐️

Gość 6574375492632
a czemu Orange dzierżawi linie z Tepsy

Gość tepsa.....
Ale o ile awarie sie zdarzaly u mnie rzadko , to jak juz cos duplo i nie bylo neta , to dzwonienie na blekitna linie to jakas porazka , tam robia ludzie ktorzy nie maja pojeca o czym mowia....

pracuje dla tp - więc w tej materi jestem ekspertem nie polecam liveboxa nie dlatego ze jest zly ale dlatego ze co miesiąc placisz 8,20 netto bo to dzierzawa , i lepiej kupic sobie swoj router nawet juz za 50 zł kupisz ogólnie sprzedaje DSL ale na neostradzie tez sie dobrze znam powiem szczerze , ze teraz tpsa wprowadzila niezlą oferte na neo i nie polecam przechodzic do neti napewno taniej nie mają a tylko problemów sobie mozesz narobic

Gość Pppppppppp....
6574375492632 a czemu Orange dzierżawi linie z Tepsy ,---------przecież to jedna firma pod dwiema markami :classic_cool: Czyli państwowa Telekomunikacja Francuska :D

ponieważ wszystkie linie są tpsy ;) a moze ktos ma firme i chcialby DSl - internet z tp dla firm

dodatkowo przy liveboxie nie mozesz rozdzielic prędkości na inne komputery w ten sposób ze np na jednym masz 1 mega na drugim 2 mega tylko po równo na kazdy

Gość powiedz mi kto
nigdy nie brać netii NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!