Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymonicha

To bardzo dziwne... Pomóżcie na ile możecie !

Polecane posty

Gość Szymonicha

W poprzednim miesiącu okres spóźnił mi się 6 dni. Miałam go bo miałam ale w niewielkich ilościach przez 5 dni. Mam jeszcze tydzień do następnej miesiączki ale problem tkwi w tym że mam powiększony brzuszek. Mam też dziwne skurcze pod brzuszkiem co jakiś czas. Kuje mnie od czasu do czasu po prawej albo lewej stronie, nadmierny apetyt (szczególnie na kiszone ogórki). Piersi mnie pobolewają delikatnie, też takie skurcze od czasu do czasu. Czasami gdy mi chłodno mam sine sutki. Narzeczony twierdzi, że są normalne. Więc już nie wiem. Nie mogę spać w nocy. Budzę się o 3 i nie śpię do 6 a o 7 trzeba wstać bo szkoła czeka. Następnie siedząc w szkole czuje się zmęczona pod koniec dnia. Wracając do domu myślę aby usiąść i odpocząć w ciszy. Gdy zjem wartościowy posiłek odbija mi się. Tak jakby na wymioty mnie zbierało. Bardzo martwię się tym faktem. Co myślicie na ten temat koleżanki ? Miałyście może podobny przypadek do mojego? Podzielcie się swoimi sugestiami :) całuje was gorąco :*

Idź do ginekologa bo to co piszesz wygląda na ciąże lecz niepokoją mmnie skurcze.. Jak jestes w ciąży musisz brać witaminy.

Mam też dziwny śluz.... zawsze pełno zostaje mi go na bieliźnie jak nie założe wkładkę...

Gość fafarafatuturutu
ale o co ci chodzi? boisz się, że jesteś w ciąży? zrób test nie jesteś to idź do lekarza