Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaammmmmiiiiina

po co sa chirliderki na meczach??? dziewczyny co myslicie

Polecane posty

Gość kaaaammmmmiiiiina

chodze z moim facetem na mecze kosza. oczywiscie zawsze sa chirliderki. szczerze mowiac, ok - wszedzie sa na meczach, nic nie mam. ale czasami mnie te dziewczyny wkurzaja. glownie wtedygdy wchodza na przejscia trybun (zdarza sie) ze tancza na trybunach pomiedzy ogladajacymi. wyginaja dupy wprost na twarz haha :) sorry sa to mlode- zan mloode dziewczyny (one maja choc 18lat hmm)? i czasem to nie jest smaczne, w sensie ze ze dwa razy zamiast na meczu czulam sie prawie jak w klubie go go ( przesadzilam ale cos w tym stylu) a co wy o tym sadzicie??

Gość kaaaammmmmiiiiina
uppp

Tez nie wiem po co ona tam są, ponoć mają rozgrzewać publiczność podczas przerw :/:/:/:/

Gość kaaaammmmmiiiiina
chyba meska czesc. zauwazylam, ze nikt nie mysli o kobietach. a tak jak one rozgrzewaja to chyba sama muzyka by wystarczyla???

Gość kaaaammmmmiiiiina
??;]

Gość kaaaammmmmiiiiina
prosze o wypowiedz !!!! :)

Ja tylko jeszcze powiem tak: moim zdaniem cheerleaderka powinna być szczupła, ładna i umiejąca tańczyć a w dzisiejszych czasach rzadko co się zdarza że się właśnie taką spotka. Jak już ma zamiar świecić gołym tyłkiem przed oczami to niech chociaż powalczy z cellulitem.