Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbnnjjuuhhyy

Cilest-dobre te tabletki?

Polecane posty

Gość bbnnjjuuhhyy
Chodzilam w PL. Teraz UK...

Chodziłam UK. Opieka medyczna w Polsce jest lepsza!!!W UK jak nie masz odpowiedniego ubezpieczenia nie będziesz obsłużona kompleksowo, może nasz NFZ nie domaga finansowo, ale oferuję opiekę lepszej kadry medzycznej . W kwestii darmowej napewno

Gość migdałeek
w UK kazde tabletki anty są za darmo ;) Co do leczenia...ja po prostu poszłam do GP i poprosiłam o receptę na Yasmin (u mnie te się bardzo dobrze sprawdziły). Tam do ginekologa to już z poważnymi problemami wysyłają. Ot, taka logika ;)

Gość bbnnjjuuhhyy
Moj sie uparl, ze tylko Mikrogynon zapisuja, wtedy ja sie uparlam, ze nie sluza mi, bo juz kiedys je bralam. Powaznie -otworzyl ksiazke i wybral Cilest. Nie rozumiem, jak tu moze sprawami kobiecymi zajmowac sie GP. Nawet nie wiem, czy ten torbiel nie wyszedl mi na nowo. Cud, ze cytologie mi tu zrobili-czekam na wynik. Czy tu w ogole maja usg dopochwowe? I czy robi je zwykla pielegniarka, tak jak cytologie? W zyciu tu nie zajde w druga ciaze (choc chcialam). Wroce najpierw do PL :).

Będąc w UK w ciązy nawet nie spytano jaką mam grupę krwi, co z wadami genetycznymi??tego typu badań w początkowej fazie niema!RH+ a RH- nikt nie pyta.Wróciłam do PL...

Gość nata83
Ja po nich czułam się jakbym wypadła z okna na 40 piętrze, mdłości, bóle głowy brzucha zawroty głowy itp... nie polecam. Teraz biorę Microgynon21, czuję się normalnie i są tanie. Ok. 22 zł na 3 miesiące.

Gość bbnnjjuuhhyy
Masakra, a ja myslalam, ze tu lepiej pod wzgledem opieki medycznej niz w PL.... a tu taka niespodzianka....

Gość bbnnjjuuhhyy
Zreszta co ja mam zaproponowac GP, zeby mi zapisal? W PL sama zaproponowalam Sylvie 20, najtansze nie byly, niby odpowiednik Harmonetu, a podczas stosowania dwoch pierwszych opakowan takie stany depresyjne mialam, ze az nie poznawalam siebie-szlag mnie trafial, potrafilam przeplakac caly dzien, a potem jeszcze wlosy zaczely mi wypadac-wyciagalam pelnymi garsciami. Dotrwalam do 5 opakowania-okres mialam po nich jeszcze 3 miesiace w porzadku, a potem mi zginal-dostalam po trzech miesiacach przerwy.

Gość bbnnjjuuhhyy
Kolezanki byly zadowolone z Sylvie20, na forum tez wiekszosc dziewczyn wypowiadalo sie o nich w samych superlatywach.... Chcialam nie brac nic, ale nie moge pozwolic sobie na zanik okresu i objawy menopauzy, ktore juz mam. Musze jakos wywolywac okres, zeby zapobiec przedwczesnemu starzeniu sie organizmu...

Gość koteczka27
ja brałam cilest przez 6lat jak dla mnie rewelacja Wcześniej zmieniałam 3razy tabl.zanim dobrałam właściwe Zależy od organizmu najlepiej wypróbować samej bo każda z nas ma inny organizm

Gość bbnnjjuuhhyy
Ja tam w ogole nie chcialam anty brac... Ale tylko one zlikwidowaly mi torbiel, po Luteinie nieznacznie sie powiekszal nawet.

Gość sndr
kupię Cilest

Gość borys187
Cilest - sprzedam ! fleczer1@o2.pl