Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitwanagłosy

Pies uratował psa!!!

Polecane posty

Gość bitwanagłosy
Lojalny przyjaciel nie zostawił druha w potrzebie spaniel nie opuścił psa, który został ranny po piątkowym trzęsieniu ziemi w Japonii. Sprowadził nawet pomoc. Spaniel nie opuścił swojego przyjaciela, który został ranny w trzęsieniu ziemi, jakie nawiedziło Japonię. Pies natknął się na ekipę japońskiej telewizji, która filmowała zniszczenia jakie kataklizm wywołał w prefekturze Ibaraki na północ od Tokio. Brudny i zmęczony podszedł do reporterów, zaczął szczekać i dał im znać, że mają iść za nim. Następnie usiadł przy rannym koledze. Oba zwierzaki zostały uratowane przez weterynarzy z organizacji Japan Earthquake Animal Rescue and Suport. Spaniel trafił do schroniska w mieście Mito, a jego ranny kolega został przewieziony do kliniki weterynaryjnej w tym samym mieście.

Gość Marquissse
Widziałam ;) Psy to kochane i inteligentne zwierzęta ;) A słyszeliście o tym facecie co mieszka w Zadusznikach koło włocławka i zagłodził psa na śmierć? Trąbią o tym w tv. Normalnie by skorwiela zabiła! I

Gość Marquissse
Pies jadł słome, ktora mial w budzie, a sadzi nic nie zglaszali. Pies zdechl wczoraj... lekarz weterynarz zrobil sekcje i wyszlo ze pies od tygodni nie jadl nic! A ten jebany wlasciciel , no zabila bym go!

Gość ambrozjaaaaa
wzruszylam sie plakac mi sie chce kocham psiaki ponad zycie matko tylko zeby razem byly w schronisku skoro to przyjaciele :(

Gość Marquissse
*sąsiedzi nie zgłaszali

Gość eddfew
bo w tym skurwiałym świecie pies jest najdroższym przyjacielem

Gość ambrozjaaaaa
takich sasiadow skurwysynow bym golymi rekami zabila przeklinam wszystkich ktorzy maltretuja zwierzeta sukinsyny kiedys zdechniecie w meczarniach !!!!!!!!!!!!!

Gość Marquissse
Wiecie, że ten facet otrzymał w zeszłym roku tytuł "najlepszego gospodarza" ?? Głupi wieśniak, nie umiał się psem zająć. A teraz chyba w areszcie jest. Można z neta ściągnąć petycję o ochronie praw zwierząt, ja współdziałam z TOZem i wysłałam te petycje, żeby kary podnieśli dla tych co się znęcają... musimy miec 100 tys podpisow

Gość Marquissse
Niech te posły - osły coś zrobią z tym! Tak dalej być nie może! Jak nie to przykuję się do sejmu i jak Rejtan będę leżeć pod salą obrad!

Gość tez sie przykuję
gnoj gospodarz, zeby tez slome zarl

Gość dfgtyhujkl;fert
kurcze bałam sie że przegnę z psiaczkami i stwierdzą że mam kuku i jestem ałała, ale super fajnie cieszę sie że równiez jesteście tacy wrażliwi jak ja na punkcie piesków, czasami wstyd przed kimkolwiek poruszyć temat zwierząt w szczególności przed takimi anty , wiec dziekuje Wam że sie troszczycie i duchowo utrzymujecie pieski.Tak ten dziad w tym pieknym domu z pieknym kutym ogrodzenieum powinien skończyć jak najgorszy szmaciarz, dla mnie to patologiczne rodziny!!!!

Gość dddddddddddddddd
www.pustamiska.pl klikajcie i karmijcie psy głupki!!!

Gość Stara Pani Mroque Usher :*
Bo psowe kumple są równe chłopaki, tyle! Takiej przyjaźni nie zatopi żadne tsunami!

I po raz kolejny sprawdza się tu przysłowie że prawdziwych przyjaciół poznaję się w biedzie.Człowiek na stówę uciekł by już dawno swoją dupę ratować a tu proszę.....Kocham zwierzeta :)