Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca, ciekawska;)))

do mężczyzn, którzy są w związkach.. Do kobiet w sumie także!!!

Polecane posty

Witajcie. Zastanawiam się, czy mężczyźni, którzy są w związku z dziewczyną myślą czasem o innych kobietach? Zdarza się to wam? Zdarzyło wam się kiedyś będąc w związku zakochać w innej dziewczynie?

ta odpowiedź to był podszyw;) Widzę, że wszyscy są święci albo nikt po prostu się nie przyznaje:P Boicie się czegoś?:)

Gość Marcin84w
zdarzyło się kochać kobietę ale związać się z inną

marcin - opowiesz o tym? dlaczego nie mogłeś być z tą którą kochałeś? nieodwzajemniona miłość? Jak wytrzymywałeś w związku z dzewczyną ktorej nie kochales?

Gość sławny producent
ja mam ochote czasami poruchać inne, Tak normalnie rżnąć je w piździoche :)

Gość Marcin84w
tak to była nieodwzajemniona miłość, nadal jestem w tym związku, jakoś wytrzymuję ale wciąż myślę o tamtej. moja partnerka jest we mnie zakochana i nie chce jej skrzywdzić.udaję że też kocham, to trwa juz 2 lata

jejku, to naprawdę ciężki przypadek:( A tamta dziewczyna wie, że ją kochasz ? może ona Ciebie też, tylko nie chce psuć cudzego związku i sobie Ciebie odpuściła? Ja to w ogóle pytam głównie o to dlatego, że podrywa mnie pewien mężczyzna, on też mi się nawet podoba, ale on ma dziewczynę, ponoć im się nie układa... zastanawiam się czy on może na poważnie myśleć o mnie, mając inną?

Gość Marcin84w
ona mnie traktowała jak kolegę, starałem się, wszędzie ją zabierałem.potem poznała jakiegoś kolesia,potem następnego. jeśli chodzi o Twój przypadek to raczej sobie odpuść, chyba ze oczekujesz tylko sexu

Gość sławny producent
powiedz mu zeby najpierw zerwal z tamta, po co ci wrog

Gość jasioo
gimnazjum skończone?:O idealni są tylko w bajkach :) chociaż nie wiem czy każda chciałaby SHrek'a :D

jestem na studiach, więc darujcie sobie takie docinki... Poza tym skąd wiesz, że on chce tylko sexu? Ja się na niego nie napalam, bo ogólnie to trzymam się z daleka od zajętych facetów.. On pierwszy zaczął