Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

Powitanie wpółlokatorki :) pomysły

Polecane posty

Za kilka dni wprowadza się do nas nowa współlokatorka. Chcielibyśmy, żeby od razu się u nas dobrze poczuła i myślałam, żeby zorganizować jakąś kolację, alko kupić dobre winko :) Macie jakieś pomysły, jak Wy byście się czuli w takiej sytuacji ?

bardzo fajny pomysł, mi by sie zrobiło bardzo miło :))))))))))))))

Gość paschalina
:) fajny pomysł. jak do nas wprowadziła się nowa osoba, to zorganizowaliśmy taką mini imprezkę- nic wielkiego, tylko nasza czwórka, bez jakichś wielkich przygotowań. Ktoś zrobił sałatkę, ktoś upiekł ciasteczka, trochę winka i już :)

Nie chcę też żeby czuła się zbyt osaczona i przytłuczona naszym towarzystwem ...

Imprezka raczej nie wyjdzie, bo jest nas tylko trójka ... Albo - jakiś film razem obejrzymy wieczorem i wtedy jakaś sałatka, wino, wtedy byłaby mniej skrępowana, bo nie musielibyśmy sobie patrzeć prosto w oczy :)

Gość paschalina
Jako imprezę miałam właśnie na myśli taką posiadówkę przy cieście i winku ;) myślę, że lepiej byłoby posiedzieć i pogadać. to będzie okazja żeby się lepiej zapoznać, wprowadzić w takie mieszkaniowe "kto jest kto" ;) dla mnie np. dużo bardziej krępujące byłoby siedzieć z obcymi, już zintegrowanymi osobami i gapić się w ekran,a przy luźnej rozmowie zawsze można zaproponować jakiś temat, który wszystkich zainteresuje i jakoś pójdzie.

w sumie racja - film odpada. Może jakieś ciasto kupię ... dobry pomysł :) dzięki