Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona narzeczona :)

DIETA DUKANA. Co o niej wiecie? Warto na nią iśc? Kto ze mną? :)

Polecane posty

Jak wyżej, zapraszam! :)

Witaj! Warto ale z głową. I przestrzegać zaleceń z książki. Ja w 6 miesięcy straciłam 30kg. Poszukaj topików o Dukanie - ciekawych rzeczy sie dowiesz.

chciałabym zrzucic z 6-7 kg, jednak jeszcze nic o tej diecie nie wiem tak naprawdę dopiero zaczynam szukac informacji, i szukam wsparcia oraz porad :)

Hej dziewczyny odezwijcie się. Warto? Czy moze za duzo skutków ubocznych? Kiedys byłam na kopenhadzkiej (nie pamiętam juz nazwy), i co prawda straciłam 3 kg w 4 dni ale po tygodniu juz byłam wykonczona, strasznie słaba ni chciałabym znów tego przechodzic...

Gość bardzo efektywna dieta
w poltora miesiaca 10kg potem jeszcze 2kg na utrwalaniu. Obecnie waze 56kg wzrost 172cm. Bardzo polecam. Zobacz sobie na strone dieta-dukan.pl tam jest link do forum i masa zdjec dziewczyn przed i po i masa inf i wsparcia. Grunt to przeczytac ksiazke, dziewczyny z forum maja wersje elektroniczna.

właśnie poszukuję tej książki , dzięki :) byłabym naprawde zadowolona jakbym chociaz z 5 kg utraciła, bo już nawet mój mężczyzna zauwazył że ostatio mam większy brzuszek :(

Gość bardzo efektywna dieta
brzuch to w pierwszej kolejnosci robi sie plaski ale jesli masz oponke to niestety sam tluszcz w tych okolicach sie nie spali. Polecam hula-hop i a6w- lepsze efekty niz po brzuszkach