Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jana

Wypelnianie zmarszczek wlasnym tluszczem u P. K. Turczynskiej

Polecane posty

Gość sekapoo
Ja znam wersję z ust pani Kasi i wygląda ona inaczej niz piszą tu niektóre osoby. Pan Michał Mnich nie zapłacił za zabieg kilku tysięcy i uciekł, więc ona podała go do sądu o zapłatę. Rozsądne wyjście. Sprawa się rozpoczęła i trwa. W odwecie napisał skarge do Izby Lekarskiej, która zabroniła wykonywania zabiegów pani Kasi. Ona odwołała się do naczelnej izby lekarskiej. I naczelna izba lekarska przyznała pani Kasi rację. Przez jakiś czas nie wykonywała zabiegów, czekajac na decyzję naczelnej izby lekarskiej i teraz ma czarno na białym ze zabiegi takie wykonywać może, ponieważ każdy lekarz w Polsce moze wykonywać zabiegi po przeszkoleniu jakie ma pani Kasia, nie jest do tego potrzebna specjalizacja z chirurgii plastycznej. Chirurdzy plastycy próbuja ograniczać wykonywanie zabiegów przez lekarzy innych specjalnosci, ale prawo jest prawem. Przykładem takiego ograniczenia jest pani Kasia. Obecnie Pan Michał Mnich bedzie odwdzięczał sie oczernianiem na forum lekarza któremu nie zapłacił i który podał go za to do sądu. Nie wyobrażam sobie, ze idę do sklepu nie płącę za zakupy i uciekam. W sklepie od razu wezwaliby policję. Pani Kasia tez powinna wezwać policję i zamknęliby dziada.

Gość czyli jak robić?
Tłuszcz to popularny materiał wypełniajacy jak kwas hialuronowy czy sculptra, a co najważniejsze to z naszego własnego ciała. Nie wyobrażam sobie mieć czego co nie jest moje w sobie. Dla mnie jedyną opcją jest tłuszcz. A przy okazji mozna się wyszczuplić.

Gość onekl
Dobrym rozwiązaniem są też np. nici hialuronowe czyli technika polegająca na linijnym podawaniu kwasu hialuronowego. Zmniejsza widocznośc bruzd i zmarszczek, podnosi kąciki ust itd. Wiem, że w Bellisanie na Wilanowskiej mozna wykonać coś takiego.

Gość iffcia99
Witam, Ostrzegam i oczywiście odradzam jakiekolwiek zabiegi dotyczące medycyny estetycznej u P. K. Turczyńskiej. Około roku temu robiłam powiększanie ust u właśnie tej Pani. Pierwsze wrażenie oki. Po dwóch miesiącach efektu żadnego tylko do tej pory pozostały mi grudki i torbiel nad górną wargą, który wcześniej czy później muszę usunąć operacyjnie, gdyż rzekoma Pani doktor nie wbiła mi "kwasu" w czerwień wargową tylko gdzie ponad, pod nosem gdzie kwas czy specyfik który wstrzyknęła zamienił się w torbiel. ODRADZAM

Gość gość
a może to nie głupi pomysł. Ja wszystkie zabiegi upiększające wykonuję u nich http://medicor.krakow.pl/ bo mam pewność, że jestem w dobrych rękach i nic nie pójdzie nie tak. Zapytam czy mają takie zabiegi w swojej ofercie.

Gość patiia14
Dziewczyny prosze napiszcie czy po powiększeniu ust własnym tłuszczem jest efekt dłuższy czas ze tak to ujmę rybach ust takiego kaczego dzioba ??to wyglada strasznie .powiekszalam usta 3razy rożnymi kwasami za trzecim razem zrobiłam 2ml hafillera moje usta dochodziły do siebie 2mies miałam kaczy dziub nie mogłam na siebie patrzeć :/dolna warga jest ok ale górna strasznie wąska dlatego stad moje pytanie czy wogole opłaca sie powiększać usta własnym tłuszczem czy to tez taki pic na wodę bede wdzięczna za jakakolwiek odpowiedz wiem tylko ze juz nigdy nie powiększę ust żadnym kwasem

Gość Patiia14
Miało byc efekt dużych ust :)

Gość gośćedyta
Nie polecam tłuszczu wstrzykiwania mi cały spłynął wyglądało to strasznie miałam go na szyi wisiał