Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od 10 lat nauczycielka

Jako wychowawczyni jestem zszokowana swoja klasa!!! ale nie tylko!

Polecane posty

Wiecie jak uczniowie sie do siebie zwracaja pod czas awantur "Twoja stara daje dupy na lewo i prawo" "Twoj stary rucha swinie" "Poznalem Twoich rodzicow, bardzo mili panowie" czy robia takie numery jak rysowanie sobie na zlosc nawzajem narzadow rozrodczych w zeszytach. I to dziewczyny i chlopaki, dziewczyny nic nie sa lepsze od chlopakow. Dochodzi do wzajemnych wyzwisk ty kur. ty ch. A ucze klase maturalna, ucze takze w innych klasach i to w szkole sredniej gdzie sa zarowno licea i technika i widze ze prawie kazda klasa reprezentuje ten sam poziom, w dodatku wiele osob jezdzi na dopach, dostatach , i dobrych.

Zreszta uczniowie mowia nawet o starszych nauczycielach po imieniu, i jeszcze jedna z nauczycielek powiedziala mi ze jeden chlopak wymawiajac jej imie podspiewywal sobie "kto cie dzis posunie". Nie wiem po co godzilam sie na wychowawctwo, przygotowuje klase do matury i mam serdecznie dosyc.

Gość dr. organic
ha prawa mlodosci? hehe dobre sobie, ja sobie nie przypominam, zeby u mnie w klasie wyzywali sie od kurew i chujow..no sorry..teraz to niestety wiekszosc matolow jest w szkole, moje koleznki tez ucza takie male potwory, zero szacunku dla starszych, dla siebie nawzajem tez, laski sie ubieraja jak kurewki spod latarni i daja doopy na prawo i lewo..

Gość alejekuku
Nauczycielko! pod czas? czy podczas? Słownik może?

Gość Stara Pani Mroque Usher :*
Pani Palicka?

To nie sa prawa mlodosci, i to jeszcze dorosli ludzie. By rzucali w siebie papierkami, chodzili po klasie, wychodzili z lekcji. Bo tak to wyglada ze nie mozna sobie dac z nimi rady, w dodatku tych debili cieszy byle co. Ja juz nie przeprowadzam nawet z nimi lekcji biologii, tylko wystawiam oceny za zeszyt i dwa zadania domowe.

a skąd wy wiecie czy dziewczyny które sie tak ubierają dają doopy juz stereotyp my np na około 60 letnią nauczycielke mówiliśmy helenka i śpiewaliśmy "helenka twoja śliczna sukienka " i jeszcze do jednego nauczyciela do sali informatycznej przychodziła na przerwach nauczycielka o imieniu agnieszka a tam był taki długi stół i kazdy mowil ze oni tam na tym stole sie walili i szła taka piosenka "agnieszka ssała jego orzeszka o je je " ha ha :classic_cool:

Gość lulcia dajana
młodzież tak się zachowuje, bo na to pozwalają rodzice.

Gość pSZeCZkolanka
Kochana! Ty jesteś zaszokowana licealistami? Przyjdź do mnie do przedszkola - tutaj 5-latki mówią do siebie: "Jesteś głupia i brzydka i smierdzisz kupą" (tak btw - to mówiła jedna z sióstr bliźniaczek do drugiej - identycznej :P). A chłopcy ostatnio mają etap fascynacji swoimi genitaliami i nagością wogóle - rozbierają namiętnie wszystkie lalki, pokazują sobie co mają w spodniach i mówią do siebie: "Ty siusiaku" - od czegoś się zaczyna... :P

Gość maliboo.
"Nie wiem po co godzilam sie na wychowawctwo," :D a coz to za slowo??

z tymi siusiakami to tez przejebane mialam staz w przedszkolu i jeden chłopczyk jak załapał faze to do mnie podchodził i mi na ucho nawijał o siusiaku tylko i sie zastanawiał czy dziewczyny tez maja siusiaki he he i mówił do mnie "pani siusiakowa " :classic_cool:

Gość nie do wiary!
Autorko! Ty jesteś nauczycielką? Twój styl wskazuje na inna profesję. Jeśli nawet jesteś nauczycielką, to nie dziw się, że uczniowie Cię ignorują i nie masz autorytetu, bo Ty nawet po polsku pisać nie potrafisz, a Twoje lekcje pewnie są nudne, standardowe i nie potrafisz uczniów zachęcić i zainteresować tematyką.

Gość it is life changing
Wczoraj widzialam zdjecie corki mojej znajomej i sie przerazilam. Dziewczyna ma 10 lat a ubrana byla w bluzeczke z napisem "suck me"... do tego na oczach makijaz! Podobno u niej w klasie wiekszosc dziewczynek sie maluje! Ja piernicze! Co do chamskiego zachowania na lekcji to potwierdzam. Sama mialam praktyki na studiach w gimnazjum i bylam zbulwersowana jak sie uczniowie odzywaja do nauczycieli..uwazam, ze edukacja powinna byc dla wybranych a reszta durni niech potem kopie rowy i zbiera smieci, przez takich debili, ktorzy nie potrafia sie zachowac normalnei traca zdolne dzieciaki, ktore chca sie czegos nauczyc, rozumiem, ze sa pewne prawa mlodosci, ale sa tez i granice, ktore w naszych szkolach zostaly dawno przekroczone

Gość maliboo.
to ja moze teraz cos napisze o nauczycielach? bo to jakich mialam w podstawowce to byla ZENADA - jedna znerwicowana, ktora wrzeszczala na wszystkich, miala przezwisko ...a jakze ...krzykaczka :O - erotomana, ktory robil dziwne podchody do dziewczynek (dziwne teksty i usmiechy) - jeden katecheta - wlos na glowie sie jezy jak pomysle o tym hipokrycie - jednego alkoholika (to juz w liceum)

tez miałąm taką nauczycielke co dala sobie wejsc na głowe i jak wywołała jednego ucznia do odp to ten "czemu ja , kurwa " a ona na to " każemu moze sie zdarzyć " wiec co sie dziwic

Gość foifodspifopifopofsdp
"Poznalem Twoich rodzicow, bardzo mili panowie" Ja mam 30 lat .Ten tekst słyszałem 20 lat temu .

od 10 lat nauczycielka- po prostu milusińscy naśladuja swych rodziców. Poczytaj kafeterię - o czym piszą i na jakim poziomie- dorośli.... :(

Gość maliboo.
"Ja juz nie przeprowadzam nawet z nimi lekcji biologii, tylko wystawiam oceny za zeszyt i dwa zadania domowe." Widocznie jestes nieasertywna i dalas sobie wejsc na glowe. A oprocz olewania nauczania jakie stosujesz techniki pedagogiczne?

Ja miałam w podstawce, jeszcze pod koniec komuny, zajebistego nauczyciela polskiego. Nie był po filologii, co więcej nawet studiów żadnych nie miał. Ale dyrektorka była kimś z jego rodziny. Facet ok. 40-50 lat, czerwony cały na gębie, chyba od procentów. Pół lekcji nas wyzywał, od k.... i chu..., itp. Jak była przerwa, nie pozwalali nam siedziec w klasie- wchodzil i zobaczyl chłopaka, wziął go za szmaty i do niego "Wypierdalaj". A byliśmy wtedy w 5 klasie.... Przedtem uczył ZPT, ale nasza nauczycielka polskiego odeszła, i on ja zastąpił. Na każdej lekcji była gramatyka, robiliśmy po kolei cwiczenia z książki. Albo jeszcze był drugi wariant- lektury. Zajęcia polegały wtedy na tym, że wybierał kogoś i kazał mu opowiadac po kolei tresc ksiazki. :)

Gość 121241
up