Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość up1ome

podpisywanie się w urzędzie pracy

Polecane posty

Gość up1ome

Miesiąć temu zarejestrowałam się w UP, w kolejce stałam kilka godzin :P. Teraz co miesiąc muszę się podpisywać- czy ktoś wie ile to trwa tzn. czy kolejka jest porównywalna do tej podczas rejestracji? Co ile trzeba podbijać zaświadczenie o byciu bezrobotnym, to dot. ubezpieczenia zdrowotnego?

Gość up1ome
podnoszę

Gość $ylwu$
jak idziesz sie dopiero zarejestrowac to kolejka zazwyczaj jest dluuuga.. a potem przy co miesiecznym podpisywaniu sie - nie czeka sie az tyle, podchodzisz i podpisujesz sie, no moze jedna czy 2 osoby beda przed toba a co do ksiazeczki ubezpieczeniowej - trzeba podbijac co miesiac, no chyba ze nie chodzisz tak czesto do lekarza pieczatka jest wazna miesiac. ja chodze do lekarza raz na 3 - 4 miesiace i wtedy ide podbic ksiazeczke ; ] nie ma sensu dla mnie podbijac co miesiac skoro nie chodze tak czesto do lekarza

To zależy. U nas jest na odwrót. Do rejestracji mała kolejka. do podpisywania listy masakra.

Gość MCH
ja teraz podpisuje sie co 120 dni

"a co do ksiazeczki ubezpieczeniowej - trzeba podbijac co miesiac, no chyba ze nie chodzisz tak czesto do lekarza" Hmmm, to chyba zależy od zaświadczenia. Ostatnio pomagałam komuś się zarejestrować i dostał zaświadczenie, na którym jest napisane jak byk, że jest ważne do dnia XX.XX.XXXX i jest to okres 3 miesięcy.