Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 08aneleczka08

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość 08aneleczka08

Witam wszystkich :) Mam 18 lat i o 'tych' sprawach wiem dość wiele, lecz jednak chcialabym mieć podporę u innych. Wiec chcialam wraz z moim Partnerem rozpoczac współżycie, lecz ten pierwszy raz nie należał do idealnych, gdyż do niczego nie doszlo (z mojego punktu widzenia) poniewaz prezerwatywa nie chciala wejsc na czlonka. Dodam ze z moich obliczen bylo to 1 dzien przed dniami plodnymi. Lezelismy na sobie nadzy 'ocierajac sie o siebie' lecz penis nie mial jakotako kontaktu z moja pochwa. Od tego czasu minelo ok 2-3 tygodnie i czuje sie dosc dziwnie:( Pobolewa mnie brzuch w różnych miejscach (lub kłuje) niekiedy u góry po lewej stronie, po prawej, żadziej ku dołowi. Niekiedy gdy mam ochote na jakas potrawe i ją jem to nagle ta ochota mi mija i nie moge już jej jesc, jakos mnie od niej odrzuca. Zauwazylam tez jakies 2-3 dni temu ze moja macica jest niekied twarda. Okres mam miec za jakieś 2-3 dni. Czy moglby mi ktos wyjasnic dlaczego tak sie czuje? Czy mozna wykluczyc ciąże? Jakie szanse sa w tym przypadku na ciaze? Prosze Was o odpowiedz bo jest to dla mnie bardzo wazne, pozdrawiam Nelly.

Gość o maj good
:o :o :O

Gość o maj good
nelly:O

Gość 08aneleczka08
oczekiwalam raczej pomocy a nie wysmiewania sie z mojej ksywki...

Gość qwer
Nie jesteś w ciąży!! Boisz się i dlatego masz takie objawy. Ja bardzo chciałabym zajśc w ciążę i za każdym razem ,miesiąc w miesiąc mam typowe objawy dla ciąży.. :)

Gość o maj good
dziewczyno masz jakies urojenia ciazy:/ idz do ginekologa bo my nie lekarze ile ty masz lat 10/:o

Gość dobre oj dobre
nie miala konkatu sexulanego i ma objawy ciazowe buahahhahahahah

Gość 08aneleczka08
i po co te zbedne komentarze? :?

Gość =------
bo pierdolisz od rzeczy dziecko zastanow sie nad tym co piszesz hhahhahahahhhahhahahha wolne forum i kazdy moze pisac co mu sie zywnie podoba

Gość nie moga ze smichuuuuuuuuuu
no masz objawy ciazy!!!!!!!!!:0