Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgtyjhjfghghg

Chcę przestać malować oczy, ale...

Polecane posty

Gość gfgtyjhjfghghg
no wlasnie mydlo siarkowe tez mi nie pomoglo :/ kurcze nic mi nie pomoglo. nawet kwas glikolowy kupilam... tez nic!!! zadne zele, mydla, peelingi nic kompletnie mi nie pomaga ;( :(

no niestety ,co jednym pomoże innym szkodzi ,mnie soft pomógł , koleżance powyżej ziaja . Na kosmetyczke szkoda kasy ,za chwile będzie to samo ,a nie o to chodzi ,słowem ,po pierwsze musisz polubić siebie ,po drugie zrezygnować z make upu na jakiś czas ,w koncu po trzecie ,sama ,metodą prób i błędów obrać taktykę .

Gość tralalala123
To juz nie mam pojecia co ci poradzic:) fakt szkoda kasy na kosmetyczke ale jaj ktos jest zdesperowany to na wszystko sie zgodzi zeby na jakis czas pomoglo:)

Gość gfgtyjhjfghghg
no widzicie chcialam najpierw zrezygnowac z makijazu oczu, ale nie dam rady jesli mam odstawic fluid to oczy na razie musze malowac :( bo calkowicie bez makijazu to ja na razie wygladalabym jak wstreciuch :( nie moge na siebie patrzec :( wiem, sama się pogrążam ale już tracę cierpliwość na to wszystko ;(

Gość gfgtyjhjfghghg
no szkoda mi pieniedzy na kosmetyczkę, ledwo wiążę koniec z końcem... Jedynie w totka wygrać, co graniczy z cudem by pomogło. Ale to zbyt piekne by moglo byc prawdziwe. a co z bliznami? jakis krem, masc?... Nie wiem już ;/ w ogóle blizny kiedyś same się zaczną goić i znikać? słyszałam że po kilku latach są już prawie niewidoczne

Gość SanSanSan
zaden krem nivea-to sama chemia dermatolog i to szybko-panstwowo! ja akurat mam cere gladka , ale majac 24 lata nagle poczulam ze przechodze okres dojrzewania na twarzy! cos okropnego, jednak dobre kremy i wcale nie drogie daly rade i dzis jest super musisz koniecznie dowiedzic dermatologa-panstwowo- nie bedziesz placic za wizyte,do tego bardziej naturalne kosmetyki! teraz prawie wszystkie kremy maja zapychacaze ktore powoduja zaskorniki bedzie dobrze

Gość gfgtyjhjfghghg
dziekuje za wsparcie. troszke mi lepiej jak nawwet z kims sie podziele swoim problemem

Gość tralalala123
Blizny raczej same nie znikną;/ przynajmniej mi nie znikają;/ tez mam nie raz dosyć tych wszystkich blizn, zaskórników itd;/

Gość gfgtyjhjfghghg
masakra, Tobie również współczuję. przeraża mnie to wszystko, 19 lat a taka cera... to co bedzie za kilka nastepnych lat??;/

Gość ev.
co do zaskórników - gorąco polecam BENZACNE . ja mam 5% krem żel . po prostu JEDYNY tak skuteczny na zaskorniki . z doświadczenia też radze nie wyciskać chociaz wiem ze trudno sie powstrzymać :P moja buzia wyglada o 10000 razy lepiej odkad uzywam ten benzacne naprawde polecam .

Ten krem Benzacne używałam i nie powiem na początku mi pomagał ale z czasem skóra się przyzwyczaiła do niego i było to samo;/

Gość kokookokokokoo
Spróbuj henne na rzesy.

Gość gfgtyjhjfghghg
no ja wlasnie tez go uzywalam i po czasie znow wrocilo to co bylo

Gość ev.
ale wy sie szybko zniechecacie :P ja go uzywam teraz profilaktycznie 2 razy w tygodniu na noc i moje giagtyczne zaskorniki zniknely . troche cierpliwosci :P

Gość gfgtyjhjfghghg
ale on tez tak wysusza skore... ja juz nie wiem. eh

Też mi kosmetyczka mowila o mydle dr Tołpy czy jakos tak, ale nie moge go nigdzie znalezc;/ moze juz nie produkują go:)

Gość gfgtyjhjfghghg
mozliwe. jak jest cos co pomaga to wycofuja z obiegu. pamietam czytalam kiedys o masci na blizny, ludzie max chwalili ale od jakiegos czasu juz nie jest dostepna. a praktycznie kazdy forumowicz co ja stosowal, zachwalal max

Gość gfgtyjhjfghghg
no wlasnie nie pamietam, ale moze uda mi sie znalezc

Gość gfgtyjhjfghghg
Tointex chyba

Gość gfgtyjhjfghghg
tak, tointex. wszedzie napisane ze chwilowo niedostepny. jak w aptece pytalam, to tez nigdzie nie bylo. i taka polityka...

Gość pseudonimm
cześć wszystkim. :) hmm, najpierw a propos Twoich oczu. może postaraj się na początek nie pozbywać się wszystkich kosmetyków, tylko stopniowo - na razie zrezygnuj z kredki, a oczy podkreślaj tylko subtelnie tuszem do rzęs? :) po jakimś czasie, jeżeli nadal będziesz chciała, odstaw też tusz. ja osobiście mam 17 lat, do szkoły oczy maluję tuszem, a na jakieś imprezy czasami używam też kredki. nie chciałabym przestać się malować, bo po prostu to lubię i z tuszem czuję się lepiej. teraz co do Twoich zaskórników... hmm, ja też kiedyś miałam niezły problem z cerą, w gimnazjum zwłaszcza, teraz zresztą też nie jest super, ale naprawdę jest widoczna poprawa. mnie osobiście pomógł bardzo kosmetyk z firmy under 20, 3 w 1. nie chcę im robić jakiejś reklamy, ale kosmetyk jest rewelacyjny! cena też nie jest problemem, bo kosztuje 15 zł, a jeśli rozsądnie się go stosuje to starcza na długo. :) do tego na Twoim miejscu spróbowałabym też z maścią cynkową (koszt ok. 2 zł!). świetnie wysusza wszystkie krostki i nie zauważyłam, żeby szkodziła. dużo moich znajomych też z tego korzysta. jasne, jest jeszcze maść, ale pasta bardziej przypadła mi do gustu, bo ma lepszą konsystencję i lepiej się wchłania. :) na koniec... kurczę, nie łam się tak!!!

Gość pseudonimm
ułoży się. ;* pomyśl sobie czasami, że to Ty zwracasz tak bardzo uwagę na to, ale inni tego tak naprawdę pewnie nie zauważają! :) trzymam kciuki za Ciebie i uśmiech do góry!

Gość masakra ten twój chłopak.....
sory ale rozwalił mnie komenatrz chłopaka: masz sie nie malować zeby się nie podobac innym, ja pierdole, jakby mi tak powiedział to bym wyśmiała:D oczywiste jest to że maluje się żeby wyglądać dla siebie ładnie i innym oczywiscie tez chce się podobać ;) o to chyba chodzi aby robić dobre wrażenie.....a to ze się podobasz innym to nie znaczy ze masz zdradzac od razu. niech cie w piwnicy najlepiej zamknie:D no sory dziecwzyny ale nie pozwalajcie sobie na coś takiego, "nie vbedzioesz sie malować zeby brzydko wyglądać i żeby nikt na ciebie uwagi nie zwracał, no coż to kurwa średniowiecze?? :D )

Gość Misiak1412
Oczy są takie same :) To Twoje przyzwyczajenie :) Mam ten sam kłopot. Teraz jak nie pomaluje oczu to nie wyglądam ;p Tak więc nie maluj się 2-3 dni i się przyzwyczaisz :) ______________________ Horoskopy, numerologia, karty... Odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania tylko na http://www.ezosfera.com

Gość monamonamona
Kochanie, zrób sobię henne na brwi i rzęski . Miałam ten sam problem. Teraz rozjaśniam sobie tylko cienie pod oczami, robię mocne brwi, do których stopniowo się przyzwyczajałam, bo na początku wydawały mi się straszne i 'dziadoskie' :))) Rysy twarzy dzieki nim są ostrzejsze, poprzez rozjasnione cienie pod oczkami cera wygląda na swieżą i zadbaną. Na trądzik niestety nie ma cudownej rady, ja miałam na twarzy stany zapalne i pomógł mi izotek. Brałam go jakieś 5 miesięcy a kuracja miesięczna wyniosła mnie jakieś 100 zł, ale naprawdę warto jeśli masz z tym duży problem. w trakcie kuracji schodzi skóra i nie wygląda się zbyt pięknie, ale warto. Trzeba tylko robić systematycznie badania, bo ten lek może się okazac niebezpieczny, ale przy konsultacji z dobrym lekarzem powinno byc ok :) Ja brałam ten lek i naprawdę mi pomógł :) powodzenia