Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..

co robic kiedy nadejdzie koniec swiata!!!..

Polecane posty

Gość ble, bla, bli, bum..
czytajcie czytajcie...

Gość CCCCCYGANKA
A ja wierzę w koniec swiata,że będzie strasznie i bardzo się boje.... I wiem również że to już raczej nie dlugo bo wskazują na to wszystkie znaki na ziemi i niebie...

Gość paschalina
a czy jako agnostyczka mogę przyjść i popatrzeć na koniec, czy to będzie impreza zamknięta dla katolików? :D

Koniec świata... to może być ciekawe 'przeżycie'... aczkolwiek najwcześniej za 50 lat mam nadzieje :) chciałabym się jeszcze troszkę nacieszyć życiem ;) Dla każdego w pewnym czasie skończy się świat to nieuniknione... najlepiej się z tym pogodzić.

Gość łączę się w bulu i nadzieji
niech już w końcu pierdolnie ten świat,aby kolejna nawiedzona infantylna pała nie zakładała l takich ciulowatych topików

Gość wierzaca1223
Nie wiem jak wy ale ja wierze w to wszystko. Tak naprawde to nikt nie wie kiedy to nastąpi moze to byc nawet za 100 lat albo i za rok - ale nastąpi. Z roku na rok jest coraz gorzej te katastrofy i wszystko to zło które sie teraz dzieje dla mnie to juz są znaki.

Gość wierzaca1223
a czy wam niedowiarki jeszcze to nie daje nic do myślenia?..... Kiedyś nie było takich katastrof jedna za drugą a teraz co chwila....i to wszystko jest takie na maxa

No to będzie! wierzaca1223 Masz jakieś fajne propozycje jak odwrócić ten nieuchronny proces w który wierzysz ? Nie mogę się nadziwić, że wam nie szkoda czasu na takie pierdoły... Skoro twierdzisz, że to nieuniknione to po co tyle o tym gadać?

Gość jezusiczku!!!!!!
Katastrofy były, sa i bedą , tylko nie było...TVN24 :-D

Gość wierzaca1223
do pani B.g "Nie mogę się nadziwić, że wam nie szkoda czasu na takie pierdoły..." Moja droga skoro tak uważasz to po co to wszystko czytasz??? Bez urazy ale to jest zaprzeczanie samej sobie... ja sobie w to wierze Ty nie no i jest OK:) . Każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania i tyle:)

Po pierwsze czytam bo mnie to bawi. Po kolejne nigdy, nigdzie nie napisałam, że nie wierzę ;-)

Gość Nastapi napewno, wszystko
do tego zmierza. Nie chodzi o przepowiednie, ale to logicznie zmierza do konca.Wszystko ma swoj koniec, Ziemia musi od cywilizacji odpoczac, zregenerowac sie. Jak wiadomo to nie pierwszy "koniec swiata".

poczytajcie "Koniec swiata wedlug Maryi" Wincentego Laszewskiego

Gość Jeżeli juz bedzie ten
koniec swiata to niech bedzie jak najszybciej, mi nie zalezy na moim zyciu a że sama nie mam odwagi odejść więc czekam z nadzieją że mój koniec nadejdzie jutro.

...

...

...

ale jest sprawiedliwy i woli zabic niz pozwolic bysmy poszli do piekła na wieczne meki hahaha,dobre :O :D a to Bóg nie jest wszechmogący?? no chyba nie,skoro to ma byc najlepszy sposób.... a poza tym sprawiedliwy w zestawienu ze smiercią i piekłem to przeciwieństwo,zaprzeczenie czyli albo Bog nie jest wszechmogacy,albo jest niesprawiedliwy...idac tym tokiem rozumowania rzecz jasna. wszechmogacy Bóg nie miałby tak żałosnych sposobow

Bog nas tak kocha ze dal nam wolna wole, mozemy robic w zyciu co nam sie zewnie podoba, moglby rownie dobrze zamknac nas w jakims miejscu, badz poblokowac na niektore kwestie, ale nie....pozwolil samym nam decydowac, smiercia ratuje nas od wiecznego cierpienia, na jakie sami sie skazujemy poprzez nasze grzeszne zycie!

mozesz sie ewentualnie zamrozić w kostce lodu, a noz widelec przetrwasz i spłodzisz nową cywilizację.

taka.sobie.osoba.na.forum.. ratuje nas smiercia powiadasz ? ja tam srednio cierpię, a moje grzeszne życie bardzo mi odpowiada, wiec jezeli dał mi wolną wolę, to niech pozwoli, ze to ja zadecyduję o tym keidy umrę.

Gość Magd 11
Ja rowniez w to wierze,mam nadzieje ze Bog nam jeszcze troche czau da choc kto wie :( .jak pruboje to komus powiedziec i nikt nie chce mi uwierzyc to wiesz co? Tak mi Tak tych ludzi ze az mam lzy w oczach bo oni nawet sobie tego nie potrafia wyobrazic Jak bardzo tego beda zalowac i zgrzytac zebami ze wlasnie sie z nas i tego wysmiewaja i sobie drwia :'(

vodka no to się zbieraj bo może się okazać, że przez jakiś nieszczęśliwy wypadek ślepy los zadecyduje za Ciebie ps oczywiście nie życzę

dobrze ze nie dal nam wolnej woli w 100%, wtedy by juz dawno temu nie bylo cywilizacji , z naszymi mozgami i 100%-owa wolna wola juz dawno temu bysmy sie powybijali i co tylko... na szczescie Bog ma nad tym swoja piecze, i trzyma to jeszcze jako tako, ale juz niedlugo kazdego z nas rozliczy ;)

Gość Magd 11
*Zal tych ludzi

Gość Magd 11
tych ludzi ktorzy sie z tego smieja i nie chca uwierzyc...

Magd 11 No to pros swojego szanownego bozka, aby z łaski swojej ulitował się nad tym cudownym światem i był łaskaw dać pożyć nam jeszcze choc odrobinkę. pfff. a co to kurwa ma znaczyc, ze kiedy moje zycie sie rozkreca, a tu koniec świata sobie wymyślił, jakiś bozek? Tak prawde mowiac i tak nie wierze w te brednie. a czy bedzie koniec swiata czy nie to i tak lata mi to kolo dupy. tak samo jak i to czy zmiecie mnie z powierzchni jakis nadjeżdżający tir.

a ty to jakas fanatyczka jestes? tzn w co mamy uwierzyc ? w boga czy w brednie, ktore przepowiadają ci szarlatani ?

vodka mnie generalnie też... chodzilo mi o to napisanie przez Ciebie zdanie "to niech pozwoli, ze to ja zadecyduję o tym keidy umrę."