Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..

co robic kiedy nadejdzie koniec swiata!!!..

Polecane posty

mi tez zal tych ludzi, a dlaczego? www.google.pl kliknij - -widzenie piekla Faustyny Kowalskiej - Lucji z Fatimy - Teresy z Avila - ojca Pio-cierpienie dusz!!!!tu jest wyraznie pokazane co sie bedzie dzialo z grzesznikami takich osob jest wiele , wiele wiecej, i co najdziwniejsze, pochodza oni z innych zakatkow swiata a widzenie piekla maja takie same-nieopisane ludzkim jezykiem cierpienia duszy!!!!!

Gość Magd 11
Pismo Swiete i tajemnice Fatimskie to NIE sa brednie z reszta sami sie przekonacie..

Gość tak będzie nie śmiejcie się
CCCYANKA ja mam tak samo :( też jestem pewna ze to koniec ,powiedz mi jak zyjesz teraz? na maxa ? bo ja tak wkońcu za rok zagłada , ja na powaznie tak myślę .

Napisz mi swoimi słowami!!!!!!! Nie znam żadnej Faustyny i nie jest dla mnie autorytetem w tej dziedzinie!!!!

vodka , ty nie masz wierzyc w brednie, tylko dostrzegac "znaki czasu", Bog wspomina w Pismie Swietym ze bedzie nas upominal znakami: kataklizmami, wojnami, glodem, kryzysem ekonomicznym i takie tam.... wiec kazdy sam musi to na swoj sposob rozpatrzec

no moim takze, a jestem ciekawa co sobie wymyśliła jakaś kolejna wieszczka, o ktorej słyszę w kółko, a nie miałam przyjemności zapoznać się z jej wróżbami. A poza na tematy o końcu świata zaczynam reagować już alergicznie, bo poprostu niedobrze mi się robi, keidy w kółko słyszę lamenty i rozprawy filozofów od siemiu boleści w tejze wlasnie dziedzinie.

nie wiem czy zauważyłaś, ale kataklizmy, wojny głody i kryzysy były, są i będą zawsze.

Gość Leviatyn
23:54 [zgłoś do usunięcia] Magd 11 Pismo Swiete i tajemnice Fatimskie to NIE sa brednie z reszta sami sie przekonacie.. Magd...dla Ciebie nie są to brednie. A dla mnie nie są bredniami moje wierzenia, w wielkiego potwora spaghetti, który obiecał mi wczoraj, że dopóki ja żył będę to świat się nie skończy :classic_cool:

mamy zyc wedlug 10 przykazan Bozych, w starym testamencie o wiele wiecej, Bog sie ulitowal i nam zycie ulatwil. Modlic sie o grzeszacych i niewierzacych. To mamy robic, wierzyc w Boga, bo Bog ulituje sie nad wierzacymi. Odnosnie cierpienia dusz: http://www.padrepio.catholicwebservices.com/polska/Apparition_Polska.htm http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_dusze_czysccowe.html o tym trzeba poczytac, nie da sie tego napisac po ludzku

Gość Przepraszam ale
nie każdy musi wierzyć w bajki, pisane przez kilku cwaniaków z pekaesu i wciskane ciemnym masom

owszem , kataklizmy byly zawsze, ale nigdy nie na taka skale!!! w TV live ogladalam wypowiedz premiera Japonii, ktory skorygowal wczesniejsze doniesienia odnosnie kataklizmu, ktory ponoc wielkoscia przypodabnial sie temu sprzed 140 lat, zaznaczyl wyraznie i glosno ze takiego kataklizmu nie odnotowano jeszcze nigdy w historii Japonii, dla mnie to juz wystarczy, to dla mnie dosadny argument....

Gość Magd 11
Nie wiem czy wiesz ze Matka Boza daje oredzia(Poczytaj sobie "Echo Maryji") raz w miesiacu w Medzugorji i prosi nas o nawrocenie bo to co jest w tajemnicy Fatimskiej (to co autorka wkleila na poczatku) sie zbliza!

jestem człowiekiem, czytam tylko po ludzku inaczej nie potrafię, jeśli coś jest napisanie w jakimś nieznanym dialekcie nie przeczytam. Mamy wierzyć w Boga tak? Żyjesz sobie wygodnie,zatruwasz środowisko nawet tym, że siedzisz teraz przy koputerze i o co chcesz prosić Boga żeby nie niszczył naszej biednej planety?To jest kurwa hipokryzja w czystej formie!!!!!

my nie mamy sie bac konca swiata!!!!! mamy sie modlic i nawracac, czynic dobre uczynki, zadbac o siebie, zyc 10 przykazaniami, i zyc, normalnie. I nie myslec czy to sie stanie czy nie, bo koniec swiata nastapi czy my tego chcemy czy nie, tak jest w Apokalipsie. A to moze si estac jutro, za miesiac, 2 lata, 50 lat, moze 100 lat, nikt nie wie!!!tylko sam Bog

Gość Magd 11
Wiesz co?niepotrzebnie sie tak wkurzasz jesli w to nie wierzysz to nikt cie przeciez nie zmusza..zrobisz Jak chcesz .Dobranoc.

wiec robisz źle, bo przezywasz ten koniec świata jak stonka wykopki i twierdzisz na początku, ze czujesz, ze nadcodzi koniec a za chwile piszesz, ze nikt tego nie wie. Bredzisz cos chyba. Odnosze wrazenie, zes jakąs pigule wzięła, zanim wlazłaś na kafe.

Modlić, nawracać?????/ Zacznij zmieniać świat od Siebie Wyprowadź się do lasu, nie zaśmiecaj środowiska, a potem nawracaj innych!!! Chcesz żyć tak jak dotychczas i modlić się? To jest tak jak powiedziałam HIPOKRYZJA

Teraz proszę idź do swojej biblioteczki i przynieś "Pismo Święt" i odpowiedz mi na pytanie jakie masz wydanie tej książeczki z baśniami?

przeciez Bog nie niszczy naszej biednej planety , sami sie niszczymy!!!!!, chemia, elektrownie atomowe, mutowanie genetyczne zwierzat, roslin, nawozy.... przeciez to wszystko prowokuje nature do tego co sie zaczyna dziac...to reakcja natury na nasze ludzkie dzialania!! Bog nas kocha, i chce dla nas dobrze, on nie trzesie ziemia i nie zalewa ludziom domow!

no toż kurwa o tym mówię to jeśli niszczysz świat i jesteś trybem tej machiny to o co chcesz się modlić? Idż po tę książkę, chyba że nie masz?

jutro koniecznie będę musiała nadrobić zaległości na tym topiku :D a tymczasem żegnam.

vodka ja chce zeby kazdy to przeczytal!!!! ja nie napisalam ze niedlugo koniec swiata!!!! chce przekazac ludziom to co powiedziala Matka Boza w Fatimie, (ta sama Matka Boza, tym samym dzieciom w 1917 roku przepowiedziala 2 wojne swiatowa) , odczytuje znaki o ktorych tyle swietych i nieswietych pisalo, w taki sam sposob, dla mnie to juz jest wystarczajacym argumentem jak to mozliwe zeby kompletnie nie znajace sie osoby, mieszakajace w innych krajach, rozmawiajace w innych jezykach, zyjacych w innych czasach, pisalo o piekle i duszach czyscowych w taki sam sposob, co? to samo tyczy sie konca swiata,

Gość doooooooooooo.......
taka.sobie.osoba.na.forum.. i magd 11 i po co piszecie to wszystko myślicie ze ci co nie wierzą to się nawrócą?:D dajcie spokój bo mają z was niezłą polewkę i biorą was za nawiedzone...... nic na sile... 🖐️

Rozumiem, że Pismo Święte masz przerobione we wszystkie strony? Jutro Cię przepytam. Strzeż się dobrej nocy