Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ważne kto xxx

Ona Ona Ona i On

Polecane posty

Gość nie ważne kto xxx

Czemu piszę tutaj o sobie o moich bliskich :) ponieważ potrzebuję świeżego spojrzenia, może konstruktywnej krytyki, dobrej rady... osób bardziej doświadczonych życiowo... Generalnie nie lubię komplikować sobie życia, ale chyba właśnie chyba tego dokonałem z wynikiem arcymistrzowskim... Już sam nie wiem czego chce i co mam myśleć :D nie mówiąc już o tym co mam robić :/ Mam 27 lat za sobą 6 letni niemal związek który rozpadł się 1,5 roku temu w obecnym jestem od niemal roku jak łatwo zauważyć między jednym a drugim było ponad pół roku przerwy. Czas ten uważam za dobrze wykorzystany zmieniłem sie na lepsze, usmodzielniłem się w pełni, mam swój dom i nie najgorszy samochód, ogólnie jest ok :) i zaczeło się w moim życiu obecnie trzy kobiety [cztery licząc Mamę:) ] ta z którą byłem 6 lat, ta z którą jestem, i jeszcze jedna z którą mogę być. 1. BYła pociąga mnie fizycznie jak diabli 4 lata młodsza ode mnie jak byliśmy razem była niedojrzała do poważnego związku, rozstaliśmy się teraz prawie 2 lata później wyznała mi, nie może przestać o mnie myśleć, że się zmieniła, dojrzała, zrozumiala ze zachowywała sie jak gówniara, snię jej się po nocach i chce wrócić, bardzo chce. 2. Obecna pociąga mnie fizycznie chyba mniej niż poprzednia ale nie jest nieatrakcyjną kobietą, może jest jej troszkę za dużo (mówi że zrzuci). Jesteśmy razem prawie rok, mieszkamy razem kłócimy się często o swoje racje lecz cześciej o perdoły :P jest w moim wieku nawet parę miesięcy starsza, dojrzała odpowiedzialna, kocha mnie, opiekuje się domem, jest rodzinna i ciepła, mimo że czasem ma chwile słabości jest silna kobietą i osobiwością. 3. W sumie tutaj się nie rozpiszę bo nie wiem :) Ale wiem, że darzy mnie sympatią, potrzeba jej miłości, podobnie jak każdej osobie, pociąga mnie fizycznie, raczej ogarnięta, rodzinna i ciepła. Jak by można było z nich wszytskich ulepić jedna super babkę to nie było by problemu nie pisał bym. ALe mam problem z każdą z nich chciał bym być z jakiegoś powodu,... z 1 bo znam swojego wroga i ciekaw jestem czy sie zmieniła, 2 bo jest cudownym człowiekiem mimo że doprowadza do szału ale nie pociąga fizycznie jak pozostałe 2 :) 3 bo jest kimś nowym a wiadome co nowe to kusi :D HELP ME PLIZ :D Może jestem ch...jem że to piszę ale poprostu mam wątpliwości a chciałbym mieć wszytsko o czym każdy z nas marzy szczęście i miłość :P

chyba żadnej nie kochasz... daj tym dziewczynom spokój, niech znajdą kogoś kto je pokocha bo ty tylko kalkulujesz...

Gość nie ważne kto xxx
a kto z nas nie kalkuluje nie powiecie mi, że każde małżeństwo każdy związek to czytsa nieskazitelna miłość ? Ja poprostu chce być szczęśliwy...

Gość nie ważne kto to xxx
ogolnie lubie chlopcow,ale kuzwa... chcialbym byc zgwalcony te moje fantazje...

Gość takise55555
po tym co piszesz najgorsza jest 2

Gość takise55555
teraz pytanie czy lepiej byc z kims z kim juz sie bylo i wierzyc w cudowna przemiane czy wziac sie za kogos nowego i po pewnym czasie rozczarowac sie

Gość reksonka
teraz masz mozliwosc miec 3 ale zobaczysz ze nie bedziesz miec zadnej

Gość fhjdhfkjsf
Widzę, że masz niezły dylemat:) Powiem Ci tak. Z byłą już byłeś, wiesz jaka jest, jasne, że Cię ciekawi czy się zmieniła. Ale kart nieodkrytych nie podejrzysz! Ten rozdział powinieneś zamknąć definitywnie. Szkoda czasu na zastanawianie się co by było gdyby. Masz obecnie kobietę przy sobie i to na niej powinieneś się skupić i postarać się bardziej w związku o podsycenie atmosfery między wami. Ta ostatnia, której nie znasz w ogóle, intryguje Cię bo jest poza twoim zasięgiem, ale to nie daje Ci gwarancji, żę będzie Ci z nią dobrze. Uważam, że za dużo rozmyślasz i główkujesz, zamiast docenić to co masz. Szkoda czasu na takie rozmyślania, zamiast tego wyskocz gdzieś ze swoją kobietką i zaszalejcie razem:) Ach te chłopy, nie dogodzisz im! ;)

chcesz być szczęśliwy? to bądź z tą którą kochasz... upss, zapomniałam że żadnej nie kochasz...

Gość fhjdhfkjsf
Albo jak nie jesteś szczęśliwy to zakończ związek i pobądź sam przez pewien czas. Bez żadnej kobiety, wrzuć na luz, a jak się już określisz to wtedy wchodź w nowy związek. Za dużo tych bab u Ciebie!

Gość nie ważne kto xxx
jedyna sensowna odpowiedz :) dziekuję Ci :) chyba mam słabość do byłej... rozmawiałem z nią i wiem że to dobra osoba mimo, że odeszła ode mnie, a teraz tego załuje wkoncu człowiek uczy się na błędach. Obecna, rzeczywiście dojrzała ale ona by już chciała mieć dziecko, dom, męża a ja jeszcze tego nie czuje :) nie wiem czy spełnie jej oczekiwania... i to taka patowa sytuacja....

Gość AdAś-iek
Niedojrzaly chlopaczek ktory nie dorosl do żadnego zwiazku. Przykro mi , że jestes nie w porzadku. Mam nadzieje ze 2 cie rzuci

Gość nie ważne kto xxx
nie dojrzały nie zgodzę się, raczej z wątpliwościami, może już zamotany, zmęczony,... nie nawidzę ranić...

Gość fhjdhfkjsf
No to radzę Ci na spokojnie za kilka dni to przemyśleć. Widzę, że jednak ciągnie Cię do byłej. Na założenie rodziny gotowy nie jesteś. Porozmawiaj z obecną dziwczyną na temat przyszłego życia, jej oczekiwań wobec Ciebie i pwoiedz jej o swoich oczekiwaniach, na co jesteś gotowy, a na co nie. Szczera rozmowa i tyle. Będziesz wtedy wiedział czy Ci to pasuje czy nie. Potem możesz spotkać się z byłą na rozmowę i pogadać jak ona widzi was obydwoje w nowym związku, jakie wyciągnęła wnioski po rozstaniu. Jak widzi waszą przyszłość i jakie ma oczekiwania co do Ciebie. Bo być może nie będzie Ci to pasowało. Kolejna szczera rozmowa. I dopiero wtedy możesz podjąć decyzję, z którą chcesz być. Szczera rozmowa i konkrety. Bo być może ani jedna ani druga Ci nie podpasuje po rozmowach i stwierdzisz, że jednak wolisz pobyć sam. Wszystko na spokojnie trzeba zrobić i konkretnie. :) Wtedy dokonasz wyboru i nie będziesz miał do siebie pretensji, że podejmowałeś decyzję na gorącą.

Gość AdAś-iek
przez te swoje rozmyslania psujesz swoj zwiazek, ale wlasnie o to ci chodzi. Wolisz zeby cos sie samo rozlecialo nie z twojej winy. Wiecej panienek nakrecaj wtedy juz w ogole sie zagubisz. Wkurzaja mnie takie pacany jak ty.

Gość fhjdhfkjsf
Koleś się pogubił i w takim razie musi to sensownie rozwiązać i po męsku podjąć decyzję. A jak spierniczy to będzie płakał i tyle. Życie.

Gość alizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee/
Miejemy nadzieje ze dziewczyna nr 2 szybko sie zorientuje jaki z ciebie kretacz i rzuci cie jak najszybciej

Gość fhjdhfkjsf
Za dużo tego rozmyślania i chłop jest skołowany!

Gość fhjdhfkjsf
Swoją drogą to ludzie lubią sobie komplikować życie na własne życzenie. Szukają adrenaliny, lepiej skocz na bungee to Ci przejdzie! :)

Gość nie ważne kto xxx
ja nikogo nie nakręcam i nikogo nie oszukuję. One same się pojawiły w moim życiu. Co ja na to poradzę. 1 wiadomo była, 2 obecna, 3 nowa z bylą i nową nie kręcę lodów :P ale właśnie skołowało mnie to wszystko. Zawsze starałem się być fair wobec bliskich...

Gość alizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee/
mam ogromne przeczucie ze jedna dzisiaj sie z toba pozegna

Gość fhjdhfkjsf
Oby najgorszy scenariusz nie nastąpił - chłop wróci do byłej, da jej szansę, a ona pobryka z nim i potem powie mu, że to jednak nie to! No i chłop będzie miał rozstrzaskane serducho. A to całkiem prawdopodobna wersja!

Gość nie ważne kto xxx
spoko nie jestem w gorącej wodzie kąpany, nie mam jakiegoś cisnienia, muszę sobie wszystko przemyśleć a pośpiech to najgorszy doradca. Jedna rzecz mnie jeszcze męczy. Obecna ma lipę w pracy ma 6 miesiecy umowy i wie, że jej nie przedłuża ("decyzje polityczne"), jak ją odeślę to wyjde na kawał skur....sna :(

Gość @nioł
zdecydowanie z obecną powinieneś zerwać!z tej mąki chleba już nie będzie

Gość w,d,d;d,;d,;d,;,f;,f;f,fgf
dzisiaj sie pozegnamy i skoncza sie twoje dylematy Kotus. P.S jestes w goracej wodzie kapany i jestes skurw...... Sam tego chciales

Gość fhjdhfkjsf
Słuchaj i tak wyjdziesz na kawał skur... więc to i tak niczego nie zmieni. Musisz to na spokojnie przemyśleć i być świadomy kosekwencji i tyle. Dasz radę ale musisz to dobrze rozegrać.