Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO WY O MNIE MYŚLICIE ????

TROJE DZIECI>>>> KAŻDE Z INNYM MĘŻCZYZNĄ

Polecane posty

NAPISZCIE PROSZE SZCZERZE CO MYŚLICIE O TAKICH JAK JA... CZYU NAPRAWDE JESTEM ZŁĄ? WYSZŁAM ZA MĄŻ BARDZO WCZEŚNIE GDY MIAŁAM 18 LAT. Z MAŁŻEŃSTWA TEGO URODZIŁO NAM SIĘ DZIECKO. JEDNAK PO DWÓCH LATACH WSZYSTKO SIĘ ROZSYPAŁO I ZOSTAŁAM SAMA Z DZIECKIEM. SAMA BYŁAM PRZEZ LAT 5. PÓŻNIEJ POZNAŁAM MĘŻCZYZNĘ KTÓREGO SZCZERZE POKOCHAŁAM. ZAMIESZKALIŚMY RAZEM, PO CZASIE ZNOWU ZASZŁAM W CIĄŻĘ. ON JEDNAK NA WIEŚĆ O TYM ZOSTAWIŁ NAS ODCHODZĄC W NIEZNANE. DO DZIŚ NIE WIEM GDZIE JEST, DO DZIŚ TEŻ ANI RAZU NIE BYŁ U SWEGO DZIECKA. ZNOWU SAMA Z DZIEĆMI PRZEZ LAT 6. PO SZEŚCIU LATACH POZNAŁAM FACETA WRĘCZ WSPANIAŁEGO... WSPANIAŁEGO DO CZASU GDY MIESZKALIŚMY NA MOIM MIESZKANIU. WSZYSTKO ZMIENIŁO SIĘ GDY PRZEPROWADZILIŚMY SIĘ DO NIEGO. ZACZĄŁ MNIE PRZEZYWAĆ, BIĆ , BIŁ TEŻ MOJE DZIECI. PRÓBOWAŁAM JAKOŚ TO PRZETRWAĆ GDYŻ W DRODZE BYŁO JUŻ KOLEJNE DZIECKO.... JEGO DZIECKO. MYŚLAŁAM ŻE ON ZMIENI SIĘ GDY JEGO DZIECKO SIĘ URODZI. JEDNAK SIĘ MYLIŁAM, BIŁ MNIE NADAL BEZ POWODU. POLICJA, KURATOR, NIEBIESKA KARTA ITD. RÓWNIEŻ ZDRADZAŁ MNIE Z INNYMI KOBIETAMI. WYTRZYMAŁAM TAK ROK CZASU I ODESZŁAM Z DZIEĆMI. DZIŚ JUŻ MAM SPOKÓJ, DZIŚ JUŻ NIE CHCĘ WIĄZAĆ SIE Z NIKIM WIĘCEJ, JEDNAK W OCZACH LUDZI JESTEM NIKIM, JESTEM TĄ NAJGORSZĄ... PLOTKI, WYTYKANIE MNIE PALCAMI ITD. CZY BYŁABYM KOMŚ LEPSZYM GDYBYM TKWIŁA W ZWIĄZKU GDZIE PANUJE PRZEMOC DOMOWA, GDZIE BYŁAM BITA I WYZYWANA RAZEM Z DZIEĆMI. PROSZĘ... WYPOWIEDZCIE SIĘ... TYLKO SZCZERZE.

nie tknął bym takiej kijem i nawet do domu nie wpuscił nawet nie podał ręki , nie pomógłbym w potrzebie 🖐️

A to pierwsze małżeństwo to nie za wcześnie? w wieku 18 lat to raczej bez potrzeby nikt się nie wiąże "na dobre i złe, na całe życie" Współczuję Ci, kolejny przykład błahego podejścia do życia już za młodu. I życia z nastawieniem - jakoś to będzie. No właśnie jest przeważnie tak jak opisała autorka. Współczuję, jednak sama odpowiadasz i pokutujesz teraz za błędy przeszłości.

RACJA.... SAMA ODPOWIADAM ZA SWE ŻYCIE. JEDNAK DZIECI KOCHAM NAD WSZYSTKO.

Gość weźcie się opanujcie...
ja pertole ludzie co z wami nie tak...łatwo krytykować ludzi, którym w życiu się nie ułożyło zza klawiatury to każdy cwaniak. Do autorki wiem, że Ci ciężko mam sąsiadkę w podobnej sytuacji...dostała w zad od życia szkoda mi jej pomagam jak mogę dzieci przypilnuje, zapłacę rachunki jak swoje płace przy okazji itp. Nigdy jej nie oceniłam i nie oczerniłam bo widzę ma oczy czerwone 5 dni w tygodniu a waży chyba 45kg. Nigdy mnie tez nie wykorzystała ani nie oszukała...nie wiem czemu jej się nie ułożyło...może z głupoty, może była naiwna...nie oceniam wolę pomóc takiej matce, która potrzebuje pomocy i widzę, że o dzieci dba niż moim koleżanką z pracy, które tylko patrzą żeby dziecko podrzucić a same do fryzjera.

NIE ROZUMIEM TYLKO DLACZEGO TYLKO JA TU WYCHODZE NA NAJGORSZĄ? CZY TAKI CO MNIE BIŁ, WYZYWAŁ, ALBO TAKI CO WOGÓLE DZIECKIEM SIĘ NIE INTERESUJE JEST KIMŚ LEPSZYM ? DLACZEGO JEST TAK ŻE TYLKO KOBIECIE ROGI SIĘ PRZYPRAWIA, A FACET TO ZAWSZE ŚWIĘTYM ZOSTAJE... NAWET JAK MA NIEBIESKĄ KARTĘ ZAŁOŻONĄ.

czy mówi ci coś świecący punkt na klawiaturze sygnalizujacy uzycie caps locka? zrób wszystko zeby przestał świecić

bo ty sobie takich wybrałas :) widocznie ci inni nudni nie pociągali a ty myslałas idiotko ze oni sie dla ciebie zmienią

Wiem co to Caps Lock. ALE JA LUBIĘ TAK PISAĆ. ZRESZTĄ TEMAT NIE TYCZY SIE CAPS LOCKA.

Przeciez autorka nie miala tych dzieci rok po roku, kazde z innym, tylko jest miedzy nimi roznica wieku co najmniej 5 lat, tzn miedzy kolejnymi. Kazdemu w zyciu moze sie nie udac, jakby nie miala dzieci, to by takiego szumu nie bylo. Hipokryci.

Ewentualnie tacy mężczyźni , którzy nie mogą mieć dzieci a bardzo ich chcą.

Gość zosia samosia *
To ci faceci okazali się totalnymi kretnami. Autorko, wiele w życiu przeszłaś i nikt nie ma prawa cię oceniać, urodziłaś dzieci, jesteś wspaniałą matką i na pewno nie jedna kobieta do pięt ci nie dorasta. Życzę ci wszystkiego dobrego.

Życzę ci wszystkiego dobrego. kolejnych udanych prowokacji i dzieci we wszystkich kolorach teczy :)

Gość weźcie się opanujcie...
ja Cię nie obwiniam ani nie oceniam bo wiem, że życie może być okrutne i Ci którzy teraz tak cwaniakują też mogą potrzebować pomocy. Moja sąsiadka to naprawdę fajna dziewczyna nic jej nie brakuje poważnie dlatego jej nie oczerniam nie wypytuje też dlaczego jest tak a nie inaczej. Pomagam bo chcę. Nie jesteś najgorsza, każdy człowiek ma wartość i nikt nie może go upokarzać. Pamiętaj nawet jak ktoś pod mostem żyje, nie wiem stracił cały majątek itp nie można nim poniewierać. To jak się odnosimy do innych świadczy o nas więc nie słuchaj szczekaczy i wrednych osób.

Gość szybciej sie nie da
ludzie mogą cię negatywnie oceniać, bo niczego się nie nauczyłaś, wciąż popełniałaś te same błędy zajmij się dziećmi, bo dla nich to życie - dzięki twoim błędom - nie będzie łatwe

nikt nie jest jasnowidzem (przynajmniej wiekszosc z nas nie jest :P), zeby wiedziec co sie stanie w zwiazku za pare lat, a na poczatku moze byc ladnie i pieknie, facet moze sie maskowac, a potem wylazi szydlo z worka

facet moze sie maskowac, a potem wylazi szydlo z worka raczej kobieta/facet udaje ze jest slepa, a pozniej jest placz ze z partnera/partnerki wyszedl demon po latach

oczywiscie to są tłumaczenia :D ja tam twierdze ze ona myslała ze sie dla niej zmienią są takie laski na swiecie niektóre nawet jak facet je leje to nadal go kochają i są z nim z miłosci

Gość szybciej sie nie da
nie piszę o wróżbach ze szklanej kuli ale o myśleniu i wyciąganiu wniosków ze wcześniejszych doświadczeń fakt, niektórym ludziom zawsze pod górkę, ale może warto wreszcie winy poszukać u siebie nie u innych?

Gość w takim razie skoro
Tak Ci się ułożyło życie.Trudno.Jednak zdziwiona jestem,że zdecydowałaś się na trzecie dziecko!!!! Po takich doświadczeniach chyba miałabym jakiś uraz psychiczny i nie dopuściłabym do takiej sytuacji.

Gość szczerze? gdyby w tych
zwiazkach nie bylo dzieci, zyłabys tylko na wlasna odpowiedzialnosc, owszem,pod gorkę, ale sama obrywasz za swoje postepowanie. Niestety, za dziecko TY ponosisz odpowidzialanosc, Ty wybierasz dla niego ojca. Rozumiem, raz kazdemu moze zdarzyc sie wpadlka, moze zostac oszukany. Decydujac sie na dziecko, trzeba partnera poznac bardzo dobrze !!!OK, nie chcesz byc sama, ale związki zaczynasz od ciązy! Szczyt nieodpowiedzialnosci niestety. Choc w dalszym zyciu badz bardziewj rozsądna I wyłacz capsL

Ok. Dzięki wszystkim za wypowiedzi. Naprawdę DZIĘKUJĘ.

tak jestes nikim a inne cie pocieszaja bo sa takimi samymi szmatami jak ty

Gość ja tez tak mam...xx
glupi to jest nie ten kto bledy popelnia ale ten co te bledy powtarza................ i ty wlasnie taka jestes. nawet dziecko jak sie oparzy przez przypadek dotykaja np.goracego kubka to pozniej bedzie uwazac......

Za twoją wypowiedż "83" też dziękuję.

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. I szczerze mówiąc nie spodziewałam sie tu nikogo w jaki kolwiek sposób pozytywnie do mnie nastawionego.... a jednak są ludzie co na taką jak ja patrzą jak na normalnego człowieka. To dla mnie bardzo dużo i jeszcze raz DZIĘKI ! Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności osoby w podobnej sytuacji do mojej.

ogolnie potepiam takie kobiety ktore maja pare dzieci,kazde z innym... Ale nie ma nikt prawa cie krytykowac...masz ciezko dlatego zycze ci bys ulorzyla sobie zycie autorko i poznala kogos z kim zostaniesz na reszte zycia.