Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO WY O MNIE MYŚLICIE ????

TROJE DZIECI>>>> KAŻDE Z INNYM MĘŻCZYZNĄ

Polecane posty

No cóż, znam kobietę, która ma.. ..chwilkę, musze policzyć.. ..siódemkę dzieci. Każde z innym mężczyzną. Wszystkie rozsiane po różnych domach dziecka. Ale to już patologia. A Ciebie o coś takiego nie podejrzewam :). Nie osądzajcie, a nie będziecie osądzeni. Nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni.

Ja potępiam tylko te mamunie, które mają swoje dzieci głęboko w dupie. Jeżeli kochasz dzieci i się nimi dobrze opiekujesz to nie wiem jak ktoś może nazywać Cię szmatą. Tym bardziej na anonimowym forum

Masz przejebane! Nikt cie juz nie zechce, nawet taki prawik jak ja, bedzie wolal robic to do konca zycia z wlasna renia niz z panienka, ktora kazdego co sie tknela, zaraz zaciazala. A fe!

Gość Twoje zycie Twoje dzieci
a inni niech się bujaja, niech wstydzą sie ojcowie co nie dbaja o swoje dzieci, tylko wiesz nie pakowałabym sie w takie zwiazku majac jedno dziecko a co dopiero dwójke, nie wyobrażam sobie byc przez ponad rok z damskim bokserem zeby mooje dzieci na to patrzyły wszystkiego dobrego

a tam zła od razu... zła nie jesteś tylko z dzieciorobami się zadawasz:P przestań to robić, a nie będziesz miała takich kłopotów...;):P

hmmmm zła pewno nie jesteś ,przypuszczam że kochasz swoje dzieci i to że są Ciebie cieszy ,jednak przyznaj że to lekka ,powiedzmy delikatmie niefrasobliwosć ,sparzyłaś się raz ,drugi ...rozumiesz ? Myśle ze nie powinnas o tym myślec tylko skupić się na dzieciach ,wychować i moze jeszcze ułożysz sobie zycie.

Gość lalaillllllll
No coz po prostu nie mialas szszescia do mezczyzn, a twoja wina jest w tym taka, ze za szybko decydowalas sie na ciaze. Trzeba bylo myslec o antykoncepcji to bys dzis problemu z wytykaniem przez ludzi nie miala.

Gość hehe dobrze zrobiles
Ja znam kobietę, która ma czwórkę dzieci z trzema różnymi facetami. Bardzo porządna, świetna babka, a życie jej się zwyczajnie nie ułożyło, co tu dużo mówić. Ona nie sprowokowała tej niby, patologii, która ją spotkała. Nie piła, nie ćpała, dbała o dzieci. Zwyczajnie chciała mieć kogoś bliskiego, a trafiała na popaprańców.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
DawidTua a to nie ty dzis zakladałes topick o tym ze jakas lasencja cie olała??hahahaahahha wez sie zamknij palancie

Gość nie przejmuj się28
Nas jest razem czwórka, mam trzech wspaniałych braci z czego tylko jeden ma tego samego ojca co ja. Pozostała dwójka ma innych. Jesteśmy już dorośli, ale moja mama też próbowała ułożyć sobie życie z niewłaściwymi mężczyznami i wyszło jak wyszło. Najważniejsze, że nigdy nie usłyszeliśmy że żaluje, że tak się stało, bo na nas i teraz już nigdy nie zostanie sama. Wychowała nas na dobrych ludzi, wykształciła, wszyscy mamy dobre posady, a na przewrotny los zwyczajnie nie miała wpływu. Jestem dumna z mamy i moich braci!

Zakładając ten temat spodziewałam się samej krytyki... ale jak widzę jest kilka osób mi przychylnych. Dziękuje, bo dzięki wam czuje się lepiej. Nie mam też żalu do tych co mnie krytykują, bo wkońcu każdy ma prawo do swego zdania. Wiem, to moja wina że życie mam takie a nie inne.... moja głupota, moja naiwność, bo mając jedno dziecko, potem drugie to nadal miałam nadzieję że ktoś nas szczerze pokocha. Jednak było tak, a nie inaczej. Mimo wszystko dzieci kocham z całego serca i nie żałuję że je mam, bo dziś to one są dla mnie wszystkim. Czasem jest ciężko, ale mi niewiele trzeba, za to dzieci mają wszystko co potrzebują... nie chodzą głodne, zawsze są czyste i czysto ubrane, w domu też panuje pożądek i z tego dziś jestem dumna, bo dziś uważam, że wstydzić powinni się te które swe dzieci zostawiają, i nie interesują się nimi. Nie mam już zamiaru wiązać się z nikim więcej... już nie teraz. Z nikim się nie umawiam, nie chodzę na imprezy, nie randkuję.... Mam swoje dzieciaczki które kocham i wiem że one też mnie kochają i ta właśnie miłość jest dla mnie nie zastąpiona. Pozdrawiam.

jestes silna kobieta...podejrzewam ze problem masz rowniez z nazwiskiem,kazde z was inaczej sie nazywa...nie przejmuj sie...i nie zwracaj uwagi na nikogo.Ale chyba lepiej bylo by zebys zaczela stosowac jakas antykoncepcje...samej z trojka dzieci na pewno nie jest latwo.Normalny czlowiek kocha dzieci...znajdziesz faceta,ktoremu nie beda przeszkadzac twoje szkraby...to nie ma znaczenia z kim masz dzieci,po prostu juz je masz i trzeba o nie zadbac...zycze ci powodzenia:):)

Nie... z nazwiskiem nie mam problemu , bo wszystkie dzieci noszą moje nazwisko . Przynajmniej w tej kwestii głupia nie byłam.

Gość a ty miałas slub koscielny
czy tylko cywilny

Gość derek88
ty dzika świnio. napewno cie nie był za nic. troje dzieci - kazde z innym - nie no kurwa takich to powinni eliminować !!!!!!!!!!!!

Gość serenita1222
powiem ci tak : SŁUSZNIE ŻE JUŻ NIKOGO NIE CHCESZ BO NIKT BY CIE JUŻ Z TRZEMA DZIECMI NIE WZIĄŁ I DO TEGO KAŻDE Z INNYM - WEŻ STAŃ Z BOKU I POSŁUCHAJ JAK TO BRZMI!!!!!!!!!!!!! żal -10/10