Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfgnhgmhgmhgmhm

na czym wypisują wskazania do cc?

Polecane posty

Gość nfgnhgmhgmhgmhm

jak wyglada taki papier? od okulisty np? co tam piszą? czy gin każe dalej z jakimś innym lekarzem takie wskazania konsutować?

Gość nfgnhgmhgmhgmhm
podnoszę

Gość bo tak i już
Mi okulista opisał na recepcie sedno mojego problemu okulistycznego i załaczył badanie. Ginekolog, wpisał zalecenie na cc do karty ciązy a na ostatniej wizycie umówił na konkretny dzień ( pracował w szpitalu ) i wyisal skierowanie do szpitala na cc. Nie musiałam z nikim konsultować - był to okulista polecony przez ginekologa.

Gość nfgnhgmhgmhgmhm
ahaa, a wie ktos jak jest w przypadku okulisty prywatnego? tez mam na recepcie wypisane, ale bardzo ogólnie, bez dołączonego badania, czy to wystarczy?

Gość bo tak i już
No ja właśnie miała od prywatnego :P spytaj się lekarza czy wystarczy - mysle że tak. Tak na prawde oprócz samego lekarza nikt tego nie chciał nawet oglądać, wystarczył wpis i skierowanie :) Jeśli się doczepi to zgłoś się do okulisty po to badanie i tyle :)

Gość nfgnhgmhgmhgmhm
no właśnie byłam ciekawa czy ktoś poza moim lekarzem bedzie sie w to wtracał :) nie chciałoby mi się latać już po lekarzach :)

do BO TAKI I JUZ piszesz ze był to okulista polecony przez ginekologa... nie kumam to ginek polecił ci okuliste i zaczełas leczenie dla picu zeby miec skierowanie na cc ?

do BO TAKI I JUZ piszesz ze był to okulista polecony przez ginekologa... nie kumam to ginek polecił ci okuliste i zaczełas leczenie dla picu zeby miec skierowanie na cc ?

Ja miałam takie zwyczajne skierowanie, bez żadnych dołączonych badań. Nikt nic nie konsultował

Gość rgggggggggggggg656546
a to skierowanie na recepcie wypisane? i co na tym wpisane?

Gość bo tak i już
molla - nie nie :) ja mam od zawsze problemy ze wzrokie, gin, podał mi tylko namiary na dobrego specjaliste. ponieważ w moim szpitalu zdarza się podważać zaleenia okulistyczne, nazwisko tej pani gwarantowało mi że tak się nie stanie i unikne nie potrzebnego stresu :)