Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieofriteta

Czas na dziecko ?

Polecane posty

Gość nieofriteta

Mam 26 lat , mam męża, na brak pieniędzy nie narzekam, dużo podróżowałam, imprezuje co tydzień.Tak w skrócie , czyli niby wszystko jest ok Jednak czegoś mi brakuje , jestem znudzona życiem. Czy dziecko może wypełnić pustkę ? Czy to tylko lekki kryzys z którego zaraz wyjdę? Nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Może macie jakieś rady jak z tego wyjść?

twoje życie jest monotoniczne. a dziecko powinno się mieć wtedy kiedy się che je mieć i można je utrzymać a nie kiedy che się coś w życiu zmienić. dziecko to nie zabawka.

Gość Pyskata panda 25
nie wiem czy Ci pomoze w Twoim kryzysie ale na pewno wywróci świat do góry nogami.

Dziecko nie jest srodkiem na nude zyciowa i monotonie zycia codziennego. Dziecko jest owocem pragnienia posiadania rodziny z ukochana osoba. Moze zmien cos w swoim zyciu? Nowe Hobby np ?

Gość nieofriteta
Hobby też o tym myślałam, ale nie mam pomysłu na nie. Może potrzebuje wyzwań a dziecko byłoby na pewno takim wyzwaniem.Tylko z drugiej strony paniecznie boję się posiadania dziecka , planoałam dopiero urodzić tak po 30 stce.

Dziecka nie plodzi sie bo potrzebujesz wyzwan... Pomysl co by ci sprawilo przyjemnosc...sport? Taniec? Jazda konna?