Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien mąż zasmucony

CO ONA MI ZROBIŁA...WYBACZYĆ JEJ CZY NIE?

Polecane posty

Zawsze pisala z jakimis kolesiami,twierdzac ze ja ja zaniedbuje wiec dlatego sobie z nimi rozmawia.Ok...wybaczylem.Pozniej sie dowiedzialem jak bylem za granica w pracy,ze swirowala z jakims kolesiem.A na koniec przez przypadek dowiedzialem ,ze usunela ciaze,wpadla z tym z ktorym wczesniej pisala.Blaga mnie zebym od niej nie odszedl,twierdzi ze chyba diabel w nia wstapil i zrobi wszystko zebym jej wybaczyl.Mamy dwojke dzieci.Nie wiem co robic.Mowi,ze mnie kocha.Kurwa pomozcie bo mam taki burdel w glowie ze masakra.

zostawić w cholre taką babe, bedzie zawsze Cie tak zdradzala za plecami. Znajdz porządną kobiete.

Odeszłabym, zdradziła raz, zdradzi kolejny. Taki charakter.:O

Dodam,ze ja tez swiety nie jestem,moze za malo czasu jej poswiecam,malo przytulam itd...Ale kurwa nigdy jej nie zdradzilem.

To jest Twoja decyzja. Osobiście nie wybaczyłabym bo co z tego jak człowiek już nie zaufa. Nie zapomni.

Gość ..Obserwator..
to dziwka! bedziesz niezłym frajerem jesli jej wybaczysz - z tamtym jej sie nie udalo wiec zostales jej ty a pomysl..skoro byla zdolna do tego aby cie zdradzic, zajsc w ciaze i usunac to moze wczesniej tez ci rogi doprawiala ? ja bym z taka dziwka nie byl za zadne skarby nawet jak macie dzieci

Gość Miralalalalala
Ja na twoim mijescu nie wybaczyłabym jej... skoro zrobiła to raz, drugi i kolejny - nic ją nie powstrzyma żeby po raz kolejny zboczyć z drogi ......

No wlasnie, jestes wierny. A wiadomo, że jak się ma obowiązki i pracę to jest mniej czasu. A co ona dziecko male ze nie rozumie uroków prawdziwego zycia? Tlumaczy sie glupkowato, wez ją olej i zostaw w pierony.

Gość szalenica
mój facet kopnął by mi w dope jakbym mu taki numer wykręcila, i tyle bym go widziala!! powinienes uczynic to samo :)

Gość Ujek dobra rada
daj sobie z nia spokoj, sa lepsze i duzo wartosciowsze kobiety. Ona nie zasluguje na ciebie. Taka kobieta do konca zycia cie bedzie zdradzac, a jesli jej teraz wybaczysz,m poczuje sie bezkarna, bo wie ze bedziesz wybaczal zawsze.

Gość hrytere
Czlowiek uczy sie na bledach,niektory na mniejszych,zas inny na tych wiekszych.Juz chyba nic gorszego zrobic Ci nie moze,Daj szanse,pilnuj jej,upewnij sie w tym czy sie stara.Jak Ci podpadnie to olej ja w huj i juz.

Gość ..Obserwator..
to ze za malo czasu jej poswiecales nie daje jej prawa zeby z ciebie frajera robic ktorego mozna zdradzac nie wierz w te jej obiecanki cacanki, ze chyba diabel w nia wstapil wiedziala dobrze co robi. jest zdolna zdradzic i zabic wlasne dziecko

że też takie wiedźmy chodzą po tym świecie- zero tolerancji dla takich dzi...k. Dla mnie ona jest zwykła dz....ą

Szczerze to sie troche boje tego wszystkiego.Bo co jak np znajdzie sobie jakiegos frajera jak ja zostawie? Nie chce zeby obcy facet mial do czynienia z moimi dziecmi.Juz sam nie wiem co by bylo lepsze.

Gość Tacy swieci hahaha
a jak faceci zdradzaja i robia dzieciaki na boku a potem klecza przed zonka blagajac zeby dala jeszcze jedna szanse to jest dobrze tak? Tylko na baby potraficie napieprzac!

Gość ja tam nie wiem
Ale wydaje mi sie ze kazdy zasluguje na szanse.Zrobisz jak uwazasz.Serca sluchaj;)

Gość Twoja zona to..
...dziwka, sorry ale taka jest jestwda.Napewno ciezko Ci jest teraz i wspolczuje, ale ja bym chyba nie dala 2 szansy.

W tym problem,ze ani serce,ani rozum nic nie podpowiadaja,totalny chaos...

Gość klaudia87bz
niezle dala ci w kosc:o

Gość Rafaello83@
Kara musi byc bolesna dla niej, ale daj jej szanse.

Dobijają mnie tu odpowiedzi tych osób. Ja bym wybaczyła. Nie jest powiedziane, że jak zdradzi - to zdradzi po raz kolejny. Tu już nie tylko Wy pełnicie rolę w tym życiu - macie zobowiązania jakimi jest dom i dzieci. Ja bym wybaczyła. Każdy popełnia błędy. I każdy się na nich uczy. Wyjaśnijcie sobie szczerze ,dlaczego do tego doszło. Krok po kroku. A potem podejmijcie decyzje. Ale nie pochopnie ! Rozpatrzcie ZA i PRZECIW, zróbcie kompromis i rozwiążcie to tak, by nigdy w życiu już do takiej sytuacji nie doszło. P.S: Wydaje mi się, że i jej nie jest łatwo.

Gość polska.,.,,,
Zostaw ją czlowieku!!!!! Po pierwsze wyjedź zebyć mógł, podjąć decyzje bez emocji. Ale ja bym odszedł. Zdradzila jeszcze w ciaze zaszła!!!!! Ja bym ją w skarpetkach zostawił. Zniszczyl bym jej za to życie

Gość polska.,.,,,
Mściwy?? A co miał bym jej wybaczyć to że ona mi zniszczyła i ja przytulić tak????? Zajście w ciaze z innym facetem to dla ciebie jest widze pocałunek z innym po pijaku. Strasznie wyrozumiałego udajesz, i zrównowazonego.

Gość banabanayy
WINA ZAWSZE LEZY PO SRODKU! GDYBYS BYL KOCHAJACYM MEZEM I NIE ZANIEDBYWAL BYS SWOJEJ ZONY TO MOZE BY DO TEGO NIE DOSZLO! POMYSL O TYM!

Tralalala 123 Sa moje,to akurat wiem.

Gość tak i smierdzą
dzieci to pikuś.w koncu dorosna i sie dowiedza jak mamusia popuszczała pary i usuwała ich braci/ siostry :p

Gość 0911wera
uroczyprzypadek Masz racje.Facet powinien dac jej szanse.Gosciu ogarnij sie,halooo,skoro ona to zrobila to widocznie miedzy wami tak pieknie nie bylo.Kobiety nie zdradzaja ot tak!!!!!