Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien mąż zasmucony

CO ONA MI ZROBIŁA...WYBACZYĆ JEJ CZY NIE?

Polecane posty

Gość AgaJBYT
Zycie jest ciezkie i roznie w nim bywa,Twoja zona popelnila wiele bledow ktorych zaluje.Co zrobisz,to twoja sprawa.Ale czy nie masz sobie nic do zarzucenia?

Gość Pewien mąż zasmucony
Nie jestem idealny.Nie potrafie okazywac uczuc.Chyba wiecej mowilem niz robilem,to tyle...Moze niektorzy z was maja racje,ze powinienem na spokojnie wszystko sobie przemyslec...

Gość mnie nie ma tuuu
rzuc ta suke

Gość od nikogo niezależna
okłamała cię, więc masz pełne prawo , by od niej odejśc. Jeżeli jesteś po ościelnym to spokojnie byś dostał uniewaznienie ślubu.

Gość bajkowasssa
ja pierdole co za jazda wielkie mi halo bo to kobieta zdradzila,a jak facet zdradza to wszystkim jest to obojetne,nie ma tyle szumu,bo mezczyznom przeciez wypada,taka ich natiera;)

Gość
ja bym nie wybaczyla rozumiem pisanie, flirt, rozumiem pojscie na piwo z kims innym, bazpodtekstowe moze sie chciala pocuzc atrakcyjna ale zdrade i usuniecie ciazy? dno i wodorosty pozew o rozwod i to z jej winy

Gość innakwestia@onet.pl
to nie jest kwestia wybaczyć-nie wybaczyć, zdradzi znowu czy nie, nie rozumiem jak możesz się zastanawiać nad takimi rzeczami, może się domyślisz o co mi chodzi, komentarze kafeterianek już mnie nie dziwią.

czytam i nie wierze.Chyba Ci jednak te wypowiedzi nie pomogą w podjęciu decyzji?Tez przechodze ciezki okres w zyciu i wydaje mi sie,ze tak naprawde potrzebujesz teraz kogos z kim moglbys rozmawiac,kogos komu moglbys powiedziec co czujesz tak naprawde.I wiesz?Sam chyba musisz sie tak naprawde z tym problemem uporac,sam musisz sobie odpowiedziec kim ta kobieta jest dla Ciebie,czy umiesz wybaczyc,uwierzyc jeszcze raz...Czy dotykając jej nie bedziesz pamietal,ze jednak dlonie innego mezczyzny dotykaly jej ciala.Kurcze,zycie czasami jest tak ciezkie i smutne...

Gość wybaczyc jej mozesz
innakwestia@onet.pl A Tobie o co chodzi?