Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

slub z chrztem mamy zamiar zrobic,maly ma prawie dwa latka. A Tobie pomaga ktoś przy dziecku ?? Bo mojego szkraba czasami moja mama zabiera do domu i codziennie mu gotuje zupki z miesem i wszystko miksuje,bo niestety ma ząbki ale normalnego obiadu nie zje.

No wiec hm hm, u mnie jest nawyk pustej lodowki :D Czesto jest tak, ze w domu jest chleb i marchewka i nic poza tym, potem pojde do sklepu wydam 100 zl i dalej jest pusto wiec ja praktycznie robie zakupy z dnia na dzien, mowic o chlebie, owocach, warzywach, nabial, wedlina, wiadomo, bo reszta maka, makarony, ryze kasze i takie bzdety to sa zawsze. Moj teraz pracuje w ochornie stoczni i ma takie glupie grafiki, np 24/24 albo 48/48 wiec tragedia, on zabiera jedzenie do pracy a ja albo żre jak swinia, ale slodycze w sumie, albo nic, no teraz sie odchudzam to wiadomo. Wedliny on nie lubi oprocz szynki typowej do odchudzania z indyka. Wiec tylko taka kupuje, bo mi to pasuje wiec jakies 30 dag na 3 dni. Z obiadami tez nie wydziwiam bo nie mam po co. Mala ja sie zajmuje sama. Czasem jezdze do mamy na tydzien/dwa wtedy ona gotuje i ona kupuje, ja sie dokladam troche zeby nie bylo. A Ariana (moja corka) ma 5 miesiecy i 2 tygodnie, karmie ja bebiko, i sloiczkami, narazie same owoce, bo reszte jej dawalam to miala to generalnie gdzies i nie chciala jesc bo nie dobre, ale powoli zaczne jej gotowac, wiec bede musiala miec zawsze swieze, dobre warzywa i mieso, bede musiala wiecej wydawac, ale chyba jakos dociagne. W wakacje chcemy wziac kredyt, i zalozyc firme razem, i tez zrobic remont bo to mieszkanie to wstyd i ruina xd Ale laczac jego prace + firma + kredyt powinno byc wiecej pieniedzy, i mimo raty pewnie dosc sporej, mam nadzieje ze damy rade :D Slub bedzie w maju dopiero za rok, tylko cywilny i tylko najblizsza rodzina, wiec cudow nie bedzie, zaprosimy ich do restauracji na obiad i tyle. Mi sie nie chce robic dla wszystkich :D A chrzest sama nie wiem co jak i gdzie i kiedy, ale wiem ze napewno bedzie :D

Ach, Madzia. Zapomniałam! Ja mojej malej nie musze kupowac w ogole ubranek, bo moja ciocia, zalatwila mi nowe nie uzywane, rozmiary od urodzenia, do ho ho ho, no jeszcze na jakies 5 miesiecy wystarczy rozmiarowo, bo moj kotek taki jakis malutki jest tylko buzke ma okraglutka :D Wiadomo, jak cos mi sie spodoba, to kupie, ale tak to nie mam potrzeby. Jedyne na co wydaje pieniadze, to jest to nieszczescne mleko, bo wychodzi prawie 200 zl/msc no i pieluszki, chusteczki i inne kosmetyki.

u mnie moja mama kupuje ubranka..my roznie (czasami cos dokupimy )..... mięso i warzywa na zupki malego kupuje moja mama wiec to nam odpada.Słoiczkow nie kupujemy bo raz,ze drogie,a dwa to nie wiadomo z jakich owocow to jest wiec jablka ścieramy,banany miazdzymy,kiwi no to po kawałku no i tyle chyba tylko.Ja kupuje 30 dag sera zoltego i tak co dwa dni bo Gilbert lubi,Dorian też zje,a dodatkowo do kanapek po dwa plastry dodaje Gilbertowi do pracy.Ja tam czasami tez skubne,jak mi glod doskwiera ( jakos nigdy po nim nie przytylam) Niestety ceny są tak wysokie,ze masakra.Ostatnio zbankrutowalam i kupowalam pieczen rzymską,ser gouda (bo tanszy) no i kaszanke.Gilbert ma 186 i 73 kg wiec chudzina,a je za trzech :D Aha i kupuje coca cole wiec to tez nagina nasz budzet,a odzwyczaic się trudno.Za to oszczędzamy na cukrze,bo nikt go w domu nie uzywa :P

MY cole zawsze najtansza kupujemy, syf jak nie wiem, ale taniej przynajmniej xdd taka biedronkowa albo z lidla no coz, takie sa moje realia, bo w innych sklepach to zadko kupuje, jak juz to kerf ewentualnie :D Faktycznie, ceny sa masakryczne, w grudniu marchew byla po 80 gr/kg a w styczniu juz 1.80/kg jak to zobaczylam to myslalam ze padne. Twoj syn ma na imie Dorian? Boooze, cudowne imie, bardzo mi sie podoba i sama takie chcialam dla syna ale moj to mnie wysmial prawie, świnia :P Zreszta jest corka :P Czego ja duzo musze kupowac, no niczego w sumie, bo Ariel owocow nie chce jesc, najlepiej slodycze jak ja, ale teraz pusto ja nic nie kupuje zeby mnie nie korcilo :D Aaaaaaaaa no na kawie to mi najbardziej schodzi pieniedzy, bo oboje pijemy tyle ze szok. I mleko. On pali wiec jeszcze papierosy, mimo ze mnie to brzydzi strasznie.. A ja lubie czasem wypic wino albo piwo.. Akurat teraz piwo odpada no bo w koncu odchudzanie. Wiec wino. Ile ja biegalam.. 3 razy? Czy 2? Haha, ale dzisiaj ide, w udzie w najszerszym miejscu mam 66 cm :| na samej gorze.. a dopiero na koniec diety, czyli jak bede konczyc 6 weidera, za 6 tygodni sie mierze, wiec wtedy poinformuje ile cm spadlo :D nie zawsze wieczorem mam z kim zostawic Ariane, a z nia chyba nie pojde biegac :P

Gość Alicja Przybylak - dietetyk
Witam. Najlepszym sposobem na utratę niechcianych kilogramów jest zbilansowana dieta, podczas której wcale nie trzeba się głodzić, a raz na jakiś czas można nawet pozwolić sobie na coś słodkiego. Ważne jest aby taka dieta składała się z najlepiej z 5 posiłków dziennie i aby była dopasowana do przyzwyczajeń i upodobań konkretnej osoby. Nie możemy też pozwolić sobie na zbyt szybką utratę masy, ponieważ może to skutkować niedoborami witaminowymi i powodować np. wypadanie włosów, czy łamanie się paznokci. Bezpieczne tempo utraty masy ciała to 0,5-1 kg na tydzień. Prowadzę poradnię dietetyczną za pośrednictwem internetu. Zainteresowane Panie zapraszam na swoją stronę www.poradniazdrowadieta.pl

sranie w banie...prawda jest taka,ze osoby szczuple jedzą malo...ale zeby to osiagnąć trzeba zwezic nasz rozepchany zołądek wiec chcąc nie chcac na poczatku zawsze się jest głodnym więc pani narazie dziękujemy. Papierosy - oboje abstynenci,ale piwko czy cos owszem.Powiem Ci o piwie tak..latem wazylam 60 i jak malo jesz to piwo Ci nie zaszkodzi.Ja w tamte wakacje codziennie piwko,dwa a czasami i trzy.Wino tak samo.Teraz nie pije bo mi kasy szkoda,ale nie sądze,ze to taki 'tyjący' napoj.Cola awet lajt jest podobna..zawiera aspartan i mnóstwo chemii a to odklada sie w organizmie i ludzie 'puchną'. Lepiej wypic piwo niz cole.Po piwo chociaz bedziesz sikala jak opętana.Ja nawet po jednym latam jak wariatka :D

Ja teraz jak pije tyle wody, to czuje sie jak w ciazy, bo co chwile do lazienki, moja mama az mi wmawiac zaczela ze moze jestem znowu to normalnie ja wysmialam lol2 :D

Dżizas ile ja dzisiaj zjadłam :| Rano grahamka, potem miska zupy szczawiowej, malutka, i troche makaronu :| Jak moglam jesc makaron. Marchewka i jablko. I jogurt :| 10 szklanek wody, 2 kawy :(

Uuuuuum jeszcze nic nie jadlam, tylko pilam kubusia jednego, bo wstalam rano i u dentysty bylam :D Coz za przyjemnosc z rana :D No, wrocilam, porobilam torche z mala, w domu posprzatalam, a teraz ide zrobic a6w a potem odkurzac :D

Gość dddddora
to jaka mamy przemiane materii w d uzej mierze zalezy od tarczycy i watroby.jezeli watroba jest stluszczona i przeciazona toksynami to mozna jesc jak ptaszek,duzo sie ruszac a i tak waga nie drgnie bo watroba m.inn "dyryguje spalaniem tluszczu.nalezy najpierw pozbyc sie toksyn i odciazyc watrobe wtedy odchudzanie napewno bedzie prostrze.

Przestalyscie sie odchudzac! Ja to wiem! :D:D Nikt nie pisze, cicho i glucho xd Ja tam juz po a6w, 5 szklanek wody, jedna kawa, jajko i kromka chleba czarnego :D A Wyy?

heeej dziewczyny :D no ja dalej probuje i cos slabo.. teraz waze 2 kg wiecej :O ale to chyba przez nadchodzacy okres wiec sie nie przejmuje :) kondycja mi sie poprawila w kazdym razie, dosc dobrze sie czuje i w ogole..:)

tylko troche te zakwasy denerwujace sa :O no ale nic.. :D

Tylko ja sie tu udzielam to paranoja jakas :D Juz jestem po spacerze, ale dzisiaj i jutro moja dieta idzie sie walic :( Bo dzis jade do dziadka, na obiad wiec.. :/ A wczoraj bylo ok gdybym wieczorem nie zjadla dwoch wafelkow horalky :P Wieczorem a6w :D

a mi sie juz tak nic nie chce ze szok :O no ale coz trzeba dzialac dalej i sie nie poddawac :D

kurde:O wczoraj jak biegalam musialam krzywo stope polozyc i mnie dzisiaj tak boli ze ledwo chodze.. chyba bede musiala sobie dzis biegi odpuscic eh :O no ale nic najwyzej pocwicze cos w domu :D a wam jak idzie ?:)

cześć..ja sie narazie trzymam diety,ale mam okres wiec nie wiem jak na to waga.Ćwicze w dalszym ciągu :) Wczoraj 30 km na orbitreku i 5000 krokow.Pozniej rozciaganie ;)

Nasz topik umarł śmiercią naturalną :D Hahahaha :D Ja dalej się odchudzam, nie jem, ćwiczę a6w, chodzę z mała w wózku na spacery.. Nic się nie dzieje, a nie wiem czy coś ubyło czy nie bo.. uwaga! waga sie zepsula ! :D:D hahaha :D ale czuje sie lzej, i chyba mniejszy mam brzuch i boki, tak mi jakos fajniej.

A jaki meizitang kupilas? Czerwony zielony czy lido? Czy jeszcze jakis jest? :P Ja jak tylko dostane kase z US to sobie kupuje adipex. Ale to z miesiac jeszcze do dopiero dzis pit wysylam xdd A Madzia! Dopiero o tym pomyslalam :D Odchudzasz sie przed slubem specjalnie? :P

Dziewczyny znacie jakies dobre ćwiczenia na dolne partie brzucha? Bo a6w dziala mi glownie na gorna czesc a ja wole na dolna.. :(