Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Gość Smutny Tulipanek
momencik zaraz się posprawdzam :D

Gość Smutny Tulipanek
udko u góry około 55 cm, łydka na środki 35, brzuszek w największym miejscu jak nie wciągam 87 cm. :) Źle się czuje w swojej skórze, jem śmieci, chce się oczyscic, pozbyc celulitu, miec plaski brzuch. Ach te marzenia... ;)

Gość Smutny Tulipanek
to znaczy ja tez nie mam, tylko jak sobie zmarszcze skóre to widzę ze moge miec:D wiec wole zapobiec przy zalążkach ;) niz potem plakac :):) Co myslicie o diecie dukana? Mysle zeby przejsc na nią od jutra. :)

za niedlugo wszystkie bedziemy takie laski ze szok :classic_cool: :D jak sie bardzo chce to musi sie udac ! :)

Gość Smutny Tulipanek
a wiecie coś o tej diecie? Bo ja wlasnie jeszcze do dokładnie wiem co i jak :) i szukam dobrych informacji, wiosna idzie to sie uda :D

Gość Smutny Tulipanek
to *

Tulipanku dukan to samo zlo :O fakt chudnie sie szybko i duzo ale nie ryzykuj potem duzo osob ma problemy jak zakwaszenie organizmy problemy z wyproznieniem i w ogole :O nie polecam ci tej diety ja mam chec na ta :) ale to jak bede miec troche spokoju i czasu http://mamzdrowie.pl/dieta-bananowa/

Tulipanku gdzies byl tu temat na temat diety dukana.. dosc narzekania bylo wlasnie :) wiec moze sproboj ta bananowa jak ci zalezy na szybkim schudneicu :D ja o dukanie mam zle zdanie

Gość Smutny Tulipanek
a ja się właśnie boje troche bananowej :) Kiedys chciałam skonczyc kopenhadzką ale po nie całym tygodniu czyłam sie juz tragicznie takze tej diety napewno nie polecam :)

fakt bo bananowej moze troche slabic.. ale nie jest zla :) znajoma robila :) tylko najlepiej wtedy miec duzo czasu dla siebie i w ogole.. ja tez chce schudnac na wielkanoc :D tak zeby sie zmiescic do koszyczka :D

a ja mysle ze moze sproboje po swojemu :D np na sniadanie jajko i 1 kromka chleba herbata czy kawa bez cukru na obiad ugotowac kaszy jaglanej troche a do tego gotowana marchewke z mieskiem drobiowym np miedzy posilkami zjesc np jakies jablko no i na kolacje np wypic kefirek :D ciekawe :D

Gość Smutny Tulipanek
a ktos juz stosował tą diete ? Ile schudnął? Boję się efektu jojo :(

a o jaka pytasz ?;)

Gość Smutny Tulipanek
Przekonałąm się do diety Bananowej :D a jakie wersje robicie? :)

ja mysle nad 2 albo 1.. z tym ze sprobuje 2.. choc wydaje mi sie to ekstremalne troche... no a jak nie dam rady to wariant nr 1 :):):):)

Gość Smutny Tulipanek
o bananową oczywiście :)

Gość Smutny Tulipanek
coś mi posty z opóźnieniem dochodzą. Chyba zrobię wersje 2 a potem 1. :)

no wiec moja droga.. bananowa jest ok dosc.. bo chyba skurczy troche zoladek.. tylko przy kazdej diecie zeby jojo nie bylo trzeba stopniowo wracac do normalnego jedzenia.. nie tak od razu :) a najlepiej zmienic nawyki zywieniowe na stale.. sprobowac no ;)

Gość słoneczko;)))))....
Też iod jutra zaczynam dietę, chcę schudąć jakieś 4 kg, tylko zastanawiam się nad wyborem diety.... wzrost: 160 waga:57

Gość Smutny Tulipanek
Słoneczko, masz prawie takie wymiary jak ja :) Moze spróboj razem z nami bananowej i zobaczymy jakie efekty? Tydzień nas nie zbawi :D

Gość Smutny Tulipanek
bede laska - ale mnie zmotywowałas :D

Gość słoneczko;)))))....
Powiem szczerze, ze jeszcze nie słyszłam o diecie bananowek, ale poczytam o niej w internecie i też spróbuje:) Pozdrawiam:)

ja bardzo chce 5 kg :D a jak uda mi sie jakies 10 to juz bedzie pelnia szczescia :D

tulipanku grunt to dobra motywacja :D a tu wiosna.. coraz cieplej sie robi i nie ma czym tego sadla zaslaniac :D hehehe damy rade dziewczynki :) tylko sie nie poddawac jak nawet efekty beda nie takie jak sie spodziewalysmy :) bedzie dobrze :)

Gość Smutny Tulipanek
słoneczko - http://mamzdrowie.pl/dieta-bananowa/ bede laska - marzy mi się waga 49 kg. po prostu jestem tak zbudowana ze nawet jak wazyłam 52 kg to miałam brzuch, naprawde nie przesadzam, moja mama wazy 44 kg przy wzroscie 155. i nie wygląda na wygłodzoną tylko właśnie ma po prostu plaski brzuch - czego jej zazdroszcze, moze taka budowa genetycznie jakos :D

Gość Smutny Tulipanek
tylko bede musiała przed chłopakiem chowac diete, bo kategorycznie jest przeciw, chociac sam z siebie ostatnio zauwazyłam cytuję "ze jego pączus ostatnio w koncu sie najadł i ma duży brzuszek" :P takze musze cos z tym fantem zrobic. :)

Gość Smutny Tulipanek
chociaż sam z siebie ostatnio zauwazył - miało tak byc:) przeciełąm niechcący nozem palca sobie troszke izle mi sie pisze :)