Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Gość słoneczko;)))))....
no dieta przynosi szybkie efekty, a na tym mi zależy, chcę do końca miesiaca zrzucić zbędne kg bo przez zime troszke się przytyło. Tulipanku, ja najmniej chce wazyc 52 Myślę, że jak bardzo tego chcemy to osiągniemy cel :)

Gość Smutny Tulipanek
jakby mi się teraz udało dobic do 52 to tez bym była zadowolona bo to byla moja waga tylko teraz przytyłam, a potem to juz mogłabym spokojnie to upragnionych 49:)

ja mam 160cm waze 69 no teraz 68 :D wydaje sie duzo ale jakos masakrycznie nie wygladam.. taka troche okraglutka jestem ale ze niska to wlasnie daltego chce sie wysmuklic :) jeszcze nikt mi nie mowil ze jestem gruba czy cos :D ale chciala bym zgrabnie wygladac :) i lzej sie poczuc :)

Gość Smutny Tulipanek
dziewczyny mykam do biedrony po zakupy na jutro bo potem to juz czasu nie bede niestety miec :) zajrzę tu później :)

Dziżaaaaaaaaaas wszyscy tu 50 iles waza aa sie odchudzaja, a ja 79 i uuuum. Matko.. Jutro start bananowa. Wszystkim juz odchudzonym, Tobie laska - gratuluje! :D

Gość Smutny Tulipanek
Wróciłam :) No moze i mam te 56 ale zle sie czuje po prostu, a do anorektyczki mi daleko :D

weird :D ale Ty wysoka jestes :D ja waze prawie 70 przy wzroscie 160... z taka figurka jak mam nawet moze i dobrze bym wygladala jak bym byla wyzsza.. :D a tak to jestem malutka okraglutka :D nie chce byc mega chuda ale wyszczuplec zeby mi figurka bardziej do wzrostu pasowala :D kurcze.. ostatnio co probowalam sie odchudzac zauwazylam.. ze pierwsze 2-3 kg szybko mi ida.. a potem waga stoi w miejscu :O teraz niby wskazuje 1kg mniej no ale sama nie wiem ... bo obiedzie podskoczyla tylko o 0,3 wiec chyba cos tam udalo mi sie zrzucic :D jestem bardzo podekscytowana :D trzymajcie kciuki za mnie ja trzymam mocno za was :D nie dajmy sie zarciu ! :D za niedlugo bedziemy laski.. pamietajcie :classic_cool:

jutro zrobie i wstawie tu fotke mojej sylwetki :D bez twarzy oczywiscie :D no i jak mi sie uda schudnac to wstawie tez ;) dla porownania :) o ile mi sie oczywiscie uda :D z tym odchudzaniem daje sobie jakies 2-4tyg zalezy od efektow :) i zobaczymy co bedzie.. ja mykam, jak bedzie ktoras niech pisze jak jej idzie ;) milego wieczorku

Gość Smutny Tulipanek
a ja zjadłam właśnie pyszny obiadek mojej mamy tak pozegnalnie :D też się odezwę tu jeszcze :)

Gość Smutny Tulipanek
a jaka waga? :)

No no ladnie idzie Wam, ja od jutra, obym dala rade, jak nie dam zalamie sie :P w lato bede tlusta swinia :D laska - wstaw, i teraz i potem, zobaczymy wszystkie chetnie efekty.. :D A wiecie, prawdilowo szczuplec sie powinno 1kg na tydzien zeby utrzymac wage niby ..

Gość Smutny Tulipanek
teoretycznie tak, ale wiesz nigdy nic nie wiadomo, dajmy na to "chudniesz przepisowo" a potem sie dopadniesz do fast foodów i doopa, a moze teraz szybciej schudniemy a potem mniej drastyczna ietka dla przestrzegania. :D A Ty tez na bananową idziesz?

dziewczynki powiem tak... na poczatku roku po swietach wazylam 73kg :O wtedy to bylam spasiona... ale w tydzien udalo mi sie zrzucic 3 kg ;) ograniczajac wlasnie jedzenie... obiadki normalne tylko ze mniej, lekka kolacja... no i oczywiscie zero cukru :D i jak widzicie.. niby do normalnego jedzenia wrocilam po tym tygodniu i nie przytylam.. a nawet 1 kg mi ubylo bo wazylam 69 a teraz 68 :) tak odchudzalam sie na poczatku roku wlasnie i sie udalo :) tyle ze troszke malo.. teraz chciala bym wlasnie wiecej :D wiosna to chce byc laska no ! :DD

Smutny Tulipanek masz swoj post i swoje zwolenniczki ? to wspolpracuj z nimi i a nie chodzisz po forach i zgarniasz innym ;PP dziekuje baj

ja mam teeraz 69 kg :D dąże do 55 wiec musze dac rade - teraz zuje gume i nic nie tykam do rana :) Jutro porzadki,cwiczenia i hm...dieta :D

Gość Smutny Tulipanek
kayseri_19 - ja Cię po prostu do nas zaprosiłam... Jak nie chcesz to nie wchodź, ale ten Twój odzew to już troche żałosny jest... "baj" :P

a ja wczoraj zgrzeszylam :D zjadlam 2 kanapki z wedlinka na kolacje :D ale to nic, nie zalamuje sie :D jutro albo w srode mam randke z pewnym przystojniakiem + troche spraw na miescie do zalatwienia wiec musze byc na silach :) a potem wezme sie ostro za siebie :D :D:D:D:D

U no no laska, daj nam znac jak Ci ta randka poszla :D Ja mialam od dzisiaj bananowa jechac a tu ni pol banana ani jogurtu buahaha :D zjadlam wase z chuda szynka :P potem sie cos kupi :D powodzenia na dzis! :* : )

no no :D powodzonka zycze wam rowniez :) lece pichcic cos na obiadek, potem dodam fotke :D juz mam nawet cyknieta ;) tylko na neta wstawic.

Gość słoneczko;)))))....
Od dzisiaj miałam zacząć bananową, ale to może innym razem. Dzisiaj na śniadanie zjadłam dwa jajka gotowane, do tego dwa ogórki konserwowe, na obiad własnie ugotowałam udko, później zjem serek wiejski, ciekawe czy waga się ruszy:) Pozdrawiam :) wzrost:160 waga:20.03. (57kg)

macie foto :P nie mial mi kto zrobic musialam sama :O tak to bym lepiej uchwycila moje kraglosci :D no ale cos tam widac :P http://www.voila.pl/208/zu8dq/?1 milego dzionka i wytrwalosci w postanowieniu :):*

Gość Smutny Tulipanek
Nie no ładnie, myślałam, że bedziemy sie wspierac a ty widze, ze tylko ja od dzis banany wcinam :D ale głodna jestem :( robie wersje numer 2 (tą trzydniową tak na oczyszczenie się troszke, biore tez antybiotyki wiec sie boje czy nie osłabne, ale moze dam rade :)

No tak ja 1.5 h spacer z małą po lesie :) na obiad zjadlam gotowany kawalek indyka, i marchewke gotowana. Bez soli bez niczego tylko odrobina vegety. No i nie wiem wieczorem serek wiejski albo jablko bo nic innego oczywiscie nie ma :D Laska - ja Ci dam! Gdzie Ty widzisz kraglosci? :P Jaaaak Ci strzele :P Tulipanek - ja też zacznę wcinać banany jak w końcu nie zapomne ich kupić :D madziulka - nie katuj się nam tak, bo w koncu zle sie skonczy!

Czuje się rewelacyjnie - rano jakos od 8.30 do 11 lazilam z malym a to poczta,a to market itd. Kupilam pudding ze smakii 0,9% tłuszczu z sosem truskawkowy - pychotka,a calosc ma ok. 130 kalorii :D

weird :D coz to tylko fotka.. mam szerokie biodra, slabo zaznaczona talie no i wydaje mi sie grube uda :O w dodatku sadelko odklada mi sie na plecach :O musze jakos wymodelowac ta sylwetke :D poki co na w miare normalne jedzenie sobie pozwalam :P dalej 68 waze. za pare dni wezme sie ostro do roboty :) pewnie jakies modelujace sylwetke by mi sie przydaly bo chciala bym miec ladna talie ahhh :) jak mi sie uda to wstawie fotke i zobaczycie efekty ;)