Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAŁEM______DUPY:(

JAK TO ODKRĘCIĆ ???

Polecane posty

CHYBA DAŁEM CIAŁA JAK SKURWESYN - NA PEWNO TAK. KILKA MIESIĘCY TEMU POZNAŁEM FAJNĄ LASKĘ - ALE NA PRAWDĘ GIT. WSZYTKO BYŁO OK - NA POCZĄTKU TAKIE KONTAKTY TYPOWO SŁUŻBOWE, PÓŹNIEJ ZACZELIŚMY SIĘ SPOTYKAĆ JUŻ PRYWATNIE - POZA FIRMĄ. CODZIENNIE - ZAWSZE JA MIAŁEM JAKIŚ WAŻNY ^^ POWÓD ŻEBY NP: DO NIEJ ZADZWONIĆ CZY SIĘ SPOTKAĆ - ONA TEŻ. WSZYSTKO BYŁO GIT - ALE TYDZIEŃ TEMU, KURWA DOSTAŁEM JAKIEJŚ SCHIZY CZY CHUJ WIE CO - PRZESTAŁEM ODBIERAĆ OD NIEJ TELEFONY, PRZYBLOKOWAŁEM JEJ MEJLA ITP. NIE ŻEBYM SIĘ NA NIĄ WKURWIŁ CZY COŚ - KIJ WIE, MIAŁEM DUŻE KRZYWOŚCI W FIRMIE I TAK SIĘ ZACHOWAŁEM DO NIEJ JAK JAKIŚ CHUJ :(. MINEŁO WŁASNIE 7 DNI - NA PRAWDĘ MI JEJ BRAKUJE - MAM DOŁA :(. NIE WIEM JAK TO ODKRĘCIĆ - NIE CHCĘ JEJ OKŁAMYWAĆ ŻE NP: JAKIŚ WYJAZD SŁUZBOWY CZY PODOBNIE - ALE JAK POWIEM PRAWDĘ TO POMYŚLI SOBIE ŻE JESTEM JAKIŚ JEBNIĘTY :(. NIE BYŁO ŻADNYCH KŁÓTNI CZY PODOBNIE. NIE WIEM JAK TO TERAZ ODKRĘCIĆ TĄ SYTUACJĘ ZJEBANĄ :(. ALE TAK ŻEBY NIE KŁAMAĆ,

Normalnie napisz, że nie oddzywałes się, bo miałeś problemy osobiste. Zapytaj co u niej? Jak się czuję? A gadka sama się rozwinie:)

Gość bernard p
Zostań gejem albo popelnij samobojstwo

Gość bloody sunday s.
wylacz tego caps locka bo takich wypocin czytac sie nie da!

akurat problemy typu osobiste rozwiązywalismy razem (od pewnego czasu). jak jej tak napisze - bankowo poczuje że nie mam już do niej zaufania lub naprawdę tak nawywijałem jak sto chujów :(. ewentualnie że gdzieś się szmaciłem na boku przez ten tydzień. kijowo wyszło i to bardzo. moja wina na 100% :(