Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migernowaOna

Bardzo prosze o rade, takie jakby otumanienie po tabletkach

Polecane posty

Gość migernowaOna

Witam otoz choruje na migrene, jakis rok temu bylam u lekarki zapisala mi tabletki 3 rodzaje, powiedziala ze w razie ataku musze zjesc 3, na poczatku bylo ok, ale teraz od jakiegos czasu po tych oto tabletkach zle sie czuje, no wiec sama nie wiem jak to nazwac jestem taka nie do zycia jakby otumaniona, po prostu dzieje sie cos w srodku nie umiem tego nazwac, nie moge znalezc miejsca, usiedziec w jednym miejscu, dodam ze po tych tabletkach taka jak zapewniala lekarka bd senna i jestem, ale to dziwne uczucie, kurcze powiem Wam ze juz lepiej wole lezec te dwa dni i cierpiec, aaa tabletki bralam jakies 8, 9 godzin temu ; / nawet nie mialam sily zeby tutaj pisac ale sie jakos zmusial prosze moze mi ktos cos doradzi

zdecydowanie musisz pogadac z lekarzem.moze trzeba odstawic te leki i dac Ci inne..a byc moze trzeba z trzech zrobic 1 lub 2..lub zmniejszyc dawke... mozesz napisac jakie to leki ???

Gość migernowaOna
dzieki wielkie moze zmniejsze do dwoch ;/ jedna jest przeciwwymiotna a ja zawsze wymiotuje przy migernach wiec ta na pewno musze brac, hmm moze nastepnym razem wezme dwie

Gość migernowaOna
Dziewczyny cos podobna nazwa juz Wam pisze to jest wlasnie ta tabletka przeciwwymiotna taka mala biala nazwa METOCLOPRAMIDUM POLPHARMA nastepna to ANAPRAN i jeszcze jedna to COFFECORN

Gość migernowaOna
hmmm

Gość migernowaOna
najwyzej zagladne tutaj jutro, moze ktos cos dopisze, dziewczyny dzieki za rade ulotke czytalam wiec moze nastepnym razem nie wezme tego leku przeciwwymiotnego wezme dwa pozostale jak nie pomoga, zglosze sie do lekarza

CZYLI JEDNAK TRAFILAM(METOCLOPRAMID TO TO SAMO CO METOCLOPRAMIDUM LUB MTC) w jakiej dawce na dzien lykasz go??czesc ludzi tak na niego reaguje,dziwnym takim niepokojem gdy jest lykany w zbyt duzej dawce. po coffecornie tez moga byc takie objawy dziwnego samopoczucia otepienia...stad nie mozna prowadzic samochodu.. byc moze dla Ciebie polaczenie tych lekow nie ejst dobre..Twoje watpliwosci rozwieje Twoj lekarz. sory ze tak pozno odpisuje ale sprzatam dom ..i tak pisze z doskoku

Gość migernowaOna
dzieki wielkie naprawde bd musiala sie wybrac do lekarza, tylko ze ja nie mam juz stalego lekarza mialam jak bylam mlodsza ale takie leki ze nic nie pomagaly lezalam nawet w szpitalu ale bez zmian, w tamtym roku bylam u lekarki prywatnie... i to ona zapisala te leki

Gość migernowaOna
tabletki biore ponad rok czasu na poczatku nie zaobserwoalam takich zmian, moze dlatego ze po wzieciu kladalam sie spac,na codzien nie biore zadncyh tabletek, tylko w razie ataku te 3, a ataki zdarzaja sie roznie do kilku razy w miesiacu

wiec moze objawy takie juz byly ale zawsze zsypialas i nie zauwazylas tego..mimo wszystko i tak udaj sie do lekarza.na poczatek,jakbys miala trudnosci z neurologiem to nawet idz do rodzinnego.

Gość migernowaOna
dziekuje i bardzo pewnie bd musiala Sie udac, naprawde dzieki za dobre slowa troche mi lepiej