Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem czemu :/

mąż mnie chyba "sprawdza"

Polecane posty

Od pewnego czasu mąż tak mi się wydaje podejrzewa mnie o zdradę. Nie wiem czemu, nigdy mu nie dałam do tego powodów:/. odebrałam dziś dość dziwny telefon-( dałam ogłoszenie ponieważ szukam pracy)- i pan pya mnie skąd jestem-odpowiedziałam i mówi że ma dla mnie pracę (w zawodzie który odpowiada moim kwalifikacjom) pytam go o jakieś szczegóły, ale stwierdził że zadzwoni po 18 ponieważ był (tak mi się zdaje ) w aucie i słabo go było słychać. Dodam że mąż pojechał dziś za granicę po auto z kolegą którego tak szczerze nie znam. Odebrałam jeszcze później sms-a od kogoś kto oferował mi pieniądze za seks. Zadzwoniłam do męża później i mu o tym powiedziałam a on stwierdził "nie odpisuj na takie sms-y bo jego to kręci". Nie wiem ale odniosłąm wrażenie że za tym stoi mój mężuś... Mam zamiar prześwietlić mu telefon czy przypadkiem nie ma tego numeru... Jak myślicie, co powinnam zrobić jeśli moje podejrzenia okażą się prawdziwe?

up

Nie ma kochanki, tego akurat jestem w 100%pewna. A po auto pojechał dla nas, nawet fotki widziałam więc nie do kochanki

Gość nie rozumiem,,,,,
po co miałby ten kolega proponować Ci pracę? jakie to sprawdzenie by było?

wydaje mi się że chciał zaoferować również seks bo sam na temat tej pracy jakoś nie był w stanie wiele powiedzieć... Nie wiem być może mam jakieś urojenia ale moja intuicja mi to podpowiada... Tym bardziej że dzwonił z auta... tak mi się to gdzieś w całość łączy

dobrze, ale póki co powiedzcie mi co wy byście zrobiły na moim miejscu gdyby okazało się że mam rację?

Gość nie rozumiem,,,,,
mój kiedyś jak pojechałam na wykłady wysyłał mi sms-y z internetu, "spotkamy się później", "zadzwoń do mnie" i inne. Ja je usunęłam, bo mąż zazdrosny, więc po co mi jakiejś gówno w telefonie, a on zobaczył, że tego nie mam, wiec pewnie mam coś do ukrycia:D

Ja mu powiedziałam bo nie mamy tajemnic, nie umiem oszukiwać ani kłamać. Ale jak się zastanowiłam to coś mi mówi że to on za tym stoi... A skoro mi nie ufa to widocznie sam ma coś do ukrycia :(

"Nie ma kochanki, tego akurat jestem w 100%pewna" wszystkie zdradzane zony byly pewne ze maz nikogo nie ma, myslisz ze twoj przypadek jest inny? sprawdza bo sam ma na sumieniu spoooooro

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Uwielbiam ludzi, którzy są w 100% pewni, że ich partnerzy są wierni :D

Gość gggggggggggggggggggg.
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Uwielbiam ludzi, którzy są w 100% pewni, że ich partnerzy są wierni takich ludzi nie ma....... ale sa tacy którzy wierzą, że partner nie zdradza i jednocześnie mają to szczęście że są zdradzani i nie zdradzają są tacy jestem tego pewna na 100%

Gość gggggggggggggggggggg.
z głupio za brzmiało bo miało być".........że są nieee zdradzani...." sorki

He he. Zazdrościcie, że jest zazdrosny i wierny :classic_cool: Pozdro 😴 🖐️

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
takich ludzi nie ma....... __________________________________ Przeczytaj jeden z postów autorki wyżej :D