Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalura

juz sama nie wiem

Polecane posty

Gość kawalura

Czesc, pisze bo juz sama nie wiem czy to mi sie rzuciło na mózg i jestem upierdliwą zołzą czy wina leży po stronie mojego męża... sytuacja jest następująca.. jestem w 5 tygodniu ciąży i dopadło mnie przeziębienie, ból gardła, katar , ogólnie nie czuje się dobrze...To moja pierwsza ciąża i bardzo sie boje o nasze malenstwo... od miesiąca wiem o imprezie ktora dzisiaj odbywa sie u jednej z kolezanek z pracy mojego męża.Ze względu na to, że źle się czuje powiedziałam męzowi , ze nie chce isc...zgodzil sie, ale potem pomyslalam ze chyba lepiej bym sie czula gdyby zosta ze mnal i poprosilam go o to... no i tu zaczyna sie moj problem bo uwazam, ze powinnien, a on za wszelka cene tam chce isc, mowi ze wiedzialam od dawna, ze jest ta impreza i ze jest juz umowiony... czy ja naprawde jestem taka zolza bo prosze go o to by zostal ze mna w domu??

Gość xtavvagunz
no ok wiedzialas o imprezie od dawna ale choroby sobie nie wymyslilas i nie wywolalas odrazu. wybacz ale tak postepuje gowniarz. jestes w ciazy powinien z Toba zostac w domu bo Ty i dziecko powinniscie byc dla niego najwazniejsi a nie jakas tam imprezka. no chyba, ze ma ochote na ta laske.

Gość kawalura
dziekuje za odpowiedzi, juz myslalam ze to ze mna jest cos nie tak

Gość no to różnie bywa
mieliście iść, rezygnujesz bo tak czujesz się a on może chciał przy okazji 'pokazać' się kumplom z pracy i dał słowo będzie sam ty będziesz suszyć mu głowę nie będzie go to będzie miał docinki, że pod pantofel wpada impreza koleżanki a mógł umawiać się z kumplami jedna z wielu teorii, przez neta niesprawdzalna

Gość kawalura
tak tylko ze moj maz ma same kolezanki w pracy z racji zawodu... on jest jeden rodzynek

ja i tak bylabym zla. rozumiem, ze koledzy, ze obiecal ale Ty nie zrezygnowalas bo Ci sie nie chce tylko, ze chora jestes. No dajcie spokoj.

Gość heheheheehe
no to juz wiadomo dlaczego chce tam isc