Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juffie

gdzie nad morze z dzieckiem?

Polecane posty

witam, wybieram się z rocznym dzieciakiem nad morze, i z mężem oczywiście :) mam problem gdzie pojechać, nad morzem nie byłam wieki i nie znam dobrych lokalizacji. Chciałabym wybrać jakiś hotel, ktory byłby dostosowany dla dzieci, nie wiem, może z jakimś placykiem zabaw, malym basenem. Koniecznie hotel lub dom wczasowy, pensjonat, nie kwatery prywatne, gdzie będziemy musieli robić śniadania i spać w ciasnym pokoju. czy ktoś mi może polecić jakąś dobrą miejscówkę? wiem, ze stron z ofertami jest masa, ale ja chciałabym jakąś sprawdzoną, poleconą lokalizację. Z góry dziękuję za pomoc!

my jedziemy do dębek , siostra do sarbinowa . Ja jestem jej pensjonatem zachwycona , ale sarbinowo od warszwy jest bardzo daleko a my jedziemy tylko na tydzień i nie chce dziecka tachać tyle kilosów. jej pensjonat w sarbinowie nazywa sie lazur , była tam w ostani weekend i powiedziała ze zdjecia w necie nie oddają tego widoku . , pensjonat jest na wydmach , plaza dosłownie 2 metry od ogrodzenia . zobacz sama : http://www.lazur.afr2.pl/foto/20.jpg

Gość Koko-33-
Teneryffa zaciekawiło mnie to miejsce.Tylko tak się zastanawiam co w razie nie pogody ? Co w ogóle jest w tej wiosce ? Są jakieś kawiarnie itp.A czy można tam posiłki wykupić np śniadanie i obiad ? Co jeszcze polecacie bo szukam czegoś sprawdzonego dla naszej trójki ?

Siostra była tam w tamtym roku , z 1,5 rocznym dzieckiem . Była zachwycona, bo zalezało jej na spokojonej miejscowości , więc pewnie nie ma tam dyskotek do rana . Jest stołowka na miejscu i mozna wyżywienie wykupic . Na terenie plac zabaw dla dzieci , nieopodal rowery , kort tenisowy , boisko . Mnie zauroczył ten widok z okna :)

Gość aalutkaa
Bardzo fajnie jest w Białogórze - cisza i spokój, i polecam jeszcze http://www.pogrosiku.eu/77/news.html, fajnie pomyslane, oferta działa tydzień wiec najlepiej dzisiaj kupić.

Gość mama obozowiczów
Byłam w Dębkach w zeszłym roku, nie ma tam co robić :P Tylko plaża, a w razie niepogody nuuuda, więc z dziećmi nie polecam.Na szczęście nam pogoda dopisała. Dwa lata temu byliśmy w Mrzeżynie typowo dla rodzin z dziećmi jednym słowem super. W tym roku wybieramy się do Dziwnowa, ale jak bedzie to nie wiem bo pierwszy raz tam. Zawsze szukamy domku, cisza spokój można wypocząć. Synek od rana może biegać po dworze.Pensjonaty, hotele to nie dla nas ;) Za dużo ludzi. Co do wyżywienia to sniadania zawsze robię sama, obiadokolacje jadamy w restauracjach.

A może Jastrzębia Góra i hotel primavera? Z tego co słyszałam mają nawet mini przedszkole, odeślesz tam malucha a sama będziesz mogła się wybrać na jakieś cud miód przyjemności zabiegi itp ;) myśle że i mąż się czymś zajmie ;) odpoczniesz, wypiękniejesz ;) Po za tym pobyt malucha w marcu jest chyba nawet gratis ;)

Gość vicki cristina barcelona
jastrzębia góra ma strome zejscie na plaze - chyba nie dla dzieci .

Gość motylekkolorowy
My bylismy w ubiegłym roku w Dzwirzynie - Villa Sylvia, wyzywienie, mini spa, duzy ogrodzony teren z placem zabaw, bez basenu, ok. 300 m. do plazy. W tym roku tez tam startujemy:)

Są też łagodniejsze zejścia w Jastrzębiej. A ten ośrodek jest bardzo fajny. Mają swoich animatorów, miniprzedszkole, w którym dzieci mogą spędzać czas. Poza tym jest tam teraz promocja - dzieci do lat 8 jadą za darmo.

Gość u_twoich_stop
też mi się wydaje, że w Jastrzębiej Górze można znaleźć jakieś łagodniejsze zejście, gdzie i dzieciaki sobie dadzą radę. Tylko może trzeba trochę się przejść, przecież nie tylko jedno zejście jest.

Polecam Pobierowo, domki w lesie, idealne na wakacje z dziecmi, bo masz tez trochę cienia na spacery.

Gość gość
Właśnie kończymy pobyt w Arce i jesteśmy zachwyceni. Zależało nam na noclegu blisko morza a tyle tu rozrywek, że nad morze pojechaliśmy tylko raz. Mamy dwójkę dzieci - 2latkę i niemowlę, i jako rodzic mogę z całego serca polecić ten ośrodek. Zwierzęta całkowicie oswojone - koty, emu, konie a w szczególności małe kózki, ogromne tereny do biegania, wspinania się i wszystko jak najbardziej bezpieczne. Zwierzęta odgrodzone tak, że dziecko samo nie wejdzie na teren. Duże trawiaste przestrzenie, zabawki. Nasza córka ma całe dnie pełne wrażeń. Noclegi bardzo tanie, pokoje całkowicie wystarczające i przemili, życzliwi i pomocni gospodarze. link do ośrodka w googlemaps: https://plus.google.com/104555193479...ut?hl=pl&gl=pl

Gość sonia224
Może w Gdańsku ? Jest plaża i morze, ale też można pozwiedzać :) Po drodze Proponuję zajechać do Malborka zwiedzić zamek i zjeść damę dworu w Karczmie Zamczysko :)

Gość bbbn

Na kilku stronach szukam najczęściej, na pewno zaglądam w pierwszej kolejności na meteor24.pl jeśli tam nic nie znajdę to patrzę przez portale z rezerwacją online, choć tam jest zazwyczaj dużo drożej bo te firmy które ogłaszają się na takich stronach z rezerwacją internetową muszą coś właścicielom platform tego typu odpalić.