Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sys

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

wydaje mi się że masz za duże parcie na sukces, za bardzo jesteś skupiona na orgaźmie na tym że cię nic nie podnieca, a nie jest tak że zaczynacie ty już wiesz że będzie klapa?

A może jeszcze do tego nie dojrzałaś? Jeszcze nie dość zaufałaś partnerowi. I zastanów sie czy nie jest tak że wolała byś szybki ostry sex zamiast pieszczot i gier... Orgazm sam w sobie nie jest niezbędny do satysfakcji z sexu i nie każdy sex musi a nawet powinien się orgazmem kończyć.

Gość Sys
Owszem z gory wiem, ze nie bedzie tego O, ale zupelnie przestalo mi na tym zalezec, wiec to chyba nie jest parcie. Wiem, z to kwestia nastawieia, ale to juz trwa dlugo i wydaje mi sie, ze chodzi o mozliwosci fizyczne (a raczej ich brak) :(

Gość Sys
Tez sadze, ze moze to za wczesnie. Slyszalam, ze niektore kobiety dopiero po kilku latach osiagaja szczyt. Ale mi nie chodzi o orgazm, ale o ogol. Cieszy mnie symbolicznba jednosc i zaufanie i tylko dlatego zgadzam sie to robic:)

Sys nie jest to raczej brak możliwości fizycznych a kwestia odkrycia co cię bawi. Spróbuj zacząć się sexem bawić... Traktować go jak zabawę i z jajem. niech ma na celu miłe spędzanie razem czasu a nie wyższe cela jak orgazm Ostro, w mc publicznym, od niechcenia, przy okazji filmu.... w trakcie rozmowy.... Pomysłów jest wiele ale bez presji. Sa takie dziewczyny które żeby dostały orgazmu od pieszczot to trzeba by z godzinę męczyć ;) Za to na ławce w mieście zanim zaczną mają błędny wzrok ;) A może po prostu nie ten facet..?

Gość Sys
Mojemu niczego nie brakuje, fizycznie jest dla mnie bardzo atrakcyjny :) poza tym nie chce przekladac akcji lozkowych nad realcje czysto platoniczne (ktore sa doskonale, nie wyobrazam sobie, zebym tak latwo mogla spotkac kogos tak mi odpowiadajacego). Co bedzie to bedzie, poprobuje :) chociaz nadzieje mam ostro nadszarpnieta

Nie masz sie co przejmować. Dopóki sex nie jest dla ciebie karą i nie uznasz że nie będziesz się z nim kochać to nie jest źle. A kobiety zmienne są, jeszcze ci sie100 razy zmieni i pewnie będzie jeszcze tak że twój facet będzie się przed tobą chował ;)

Gość Sys
Strasznie dziekuje :] nie sadzilam, ze na takich forachm sa jescze w porzo ludzie . Pozdrawiam :):)