Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammanta foksss30

zycie po zyciu

Polecane posty

Gość sammanta foksss30

czy ktos z was mial kontakt ze zmarlymi tzn czy w jakis sposob dali wam znak ,pokazali sie lub ostrzegli przed czyms zlym???

Gość Pigment
ohoho o to ile

Gość anka8889
a czy ty autorko tego tematu mialam taka sytuacja , o jaka pytasz ?

Gość Pigment
ohoho i to ile razy.........mozna by ksiazke napisac ; ]

Gość psychopatia
i co?

Gość psychopatia
Ja mialam kiedys ciezka obsesje na temat Robeta Oppenheimera. Nie erotyczna tylko ... osobowa. CZulam z nim kontakt. Nie wiem czemu do diaska. CZulam nawet czasem ze w jakis sposob jest niedaleko. chcialabym wiedziec dlaczego tak bylo ... Ale to moze powinno byc raczej zaliczone do mojego neurotyzmu bardziej niz do prawdziwych kontaktow Ciagle o nim snilam. Mowil mi rozne istotne rzeczy na temat mojego zycia. Chcical mnei po raz drugi uczyc Chemii i zapisalam sie w jednym ze snow na jego wyklady :-) (kiedys studiowalam i przerwalam te studia) Mowil ze to trudne ale dam rade. po paru latach wyjechalam i pracujac w laboratorium rozpoczelam znowu studia Chemiczne i nie powiem bardzo dobrze mi idzie. wiec tak jakby sie sprawdza?

Gość psychopatia
Oppenheimer to dla lajkonikow byl fizyk, teoretycznie przewidzial istnienie czarnych dziur i kwazarow, pracowal nad mechanika kwantowa (m.in przyblizenie Borna Oppenheimera) W czasie wojny byl dyrektorem projektu Manhattan. To on nazwal pierwsza bombe atomowa Trinity - Trojca. I to on cytowal Bhagawadgite: stalem sie smiercia, niszczycielem swiatow.

i co ma być nic babkę pochowaliśmy, przyśnił mi się dziwny sen po ścianach lała się taka brązowo bordowa maź, babka dostała zawału i do szpitala ją zawieźli tydzień później, gdy babkę mieli wypisać przyśnili mi się ludzie którzy byli ubrani w czarne peleryny, wzięli się złapali za barki i śpiewając tańczyli, rano dostaliśmy tel od szpitala że pani Leokadia zmarła dzisiaj w nocy, koniec historii, babki nigdy nie lubiłam nie płakałam po niej

Gość psychopatia
No opowiedzcie cos?

Gość psychopatia
o! ruda - a masz wiecej takich snow proroczych? To niezle jest. Moze masz cihy talent?

Gość psychopatia
posadzic Cie na trojnogu, otoczyc dymem z boskich ziol.... smieje sie. ale naprawde wierze, ze niektorzy ludzie maja specjalne talenty

ogólnie dużo mi się rzeczy przyśniło co później miało nawiązanie do złych wydarzeń, ale nigdy nie wiem o co chodzi w tych snach, jak mi się te ludzie w pelerynach przyśnili to nie wiedziałam co to znaczy, dopiero po telefonie, zrozumiałam