Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbv mnbv

Jestem w ciązy z byłym chłopakiem, nie chce tego dziecka!!!

Polecane posty

Gość mnbv mnbv

Powiedzcie mi co byście zrobiły na moim miejscu??? To koszmar, koszmar!!:( Nie jesteśmy już razem od 2lat, ale od 8 miesięcy się 'przyjaźnimy'. No i kilka razy trafiliśmy w ostatnim czasie do łóżkaaa.... ostatnio padl temat powrotu naewet. Kocham go ale nie rozstalismy sie bez powodu, nie chce miec z nim dziecka:(:( jezus maria, co ze mnie za najgorsza idiotka. wiem o ciazy od wtorku i zastanawiam sie co robic... jest jeszcze czas zeby to usunac, ale nie wiem czy mu o tym w ogole mowic. :( ja mam dopiero 21 lat, nie chce miec dziecka:(

Gość nadi11
słuchaj jest takie powiedzonko że z chujem nie ma żartów ale w twoim przypadku już za póżno masz 21 lat i nie słyszałaś o czyś takim jak antykoncepcja?

a ja mam 19 dopiero lat i bardzo bym chciala blizniaki :) to jest moje marzenie od roku, miec synka i corke z moim chlopakiem:) nawet mamy juz imiona Mireczek i Aubree :D

Gość IMO13702
3/10

Gość Ayahuasca07
Trzeba było myśleć wcześniej nad zabezpieczeniem a nie teraz płakać nad rozlanym mlekiem. a dlaczego nie jestes juz z tym chłopakiem?

Gość IMO13702
I pewnie bękarta także na patologicznego śmiecia wychowa...

Gość Niejestemmazgajem
Zostań księdzem.

Gość mnbv mnbv
Zabezpieczałam sie jak bylam w stałym związku, tutaj to były takie przypadkowe, niespodziewane 'razy'. ponioslo nas czy cos... nawet jeszcze nie rozmawialismy o antykoncepcji, w ogole troche nie wiemy jak mamy sie teraz odnosic do tego co jest miedzy nami wiec jest dziwnie:(:( no ale nie wazne. nie jestesmy razem, bo on jest nieprzyszlosciowy, nie ma wiecznie forsy, pracy, taki niebieski ptak czy cos... a ja raczej twardo stapam po ziemi, jakkolwiek to brzmi w tej sytuacji:( nie moge sobie pozwolic na dziecko, serio;(

Gość IMO13702
Czyli do tego materialistyczna kurwa.

Gość akrylik
lepiej nie usuwaj, bo potem bedziesz zalowala do konca zycia. to bedzie do ciebie wracac jak bumerang... w momencie kiedy bedziesz chciala zalozyc rodzine to przypomnisz sobie, jak kiedys nie chcialas pokochac wlasnego dziecka...

Gość akrylik
ja tez mam dziecko z wpadki, sytuacja podobna do twojej, ale my postanowilismy byc razem. teraz dziecko ma 7 m-cy i wlasnie nauczyl sie dawac buzi... tak mocno mnie przytula przy tym. uwierz bedziesz zalowala, a dziecko i tak bedziesz kochac

Gość hej migotka a jak tam
wrocil z urodzin? :)

Gość IMO13702
@ruda-antonina "migotka ty się do ginekologa wstydzisz iść, a przy porodzie to kilka osób będzie ci w piczare patrzeć," To się nazywają minusy posiadania zaczernionej ksywki. :D

Gość eeessasasas
spuszczal sie w ciebie czy przerywanY?

Gość aggggrr
ale on nie ma kasy, ja jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej, nie pracuję, nie mamy na czyja pomoc liczyc, nie stac nas na dziecko. ja nawet nie chce mu tego mowic, bo boje sie jego reakcji

Gość Ayahuasca07
A mieszkasz jeszczez rodzicami? Może oni Ci pomogą? Nie bedzie tak źle. A chłopakowi postaw ultimatum,że jeżeli nie pójdzie do pracy to nie ma o czym gadac.

Gość Ayahuasca07
A mieszkasz jeszczez rodzicami? Może oni Ci pomogą? Nie bedzie tak źle. A chłopakowi postaw ultimatum,że jeżeli nie pójdzie do pracy to nie ma o czym gadac.

to wtedy bede z chlopem przy porodzie :D a podobno wrocil, napisal mi sms ze juz wrocil i idzie spac, i wylaczyl tela jak zawsze na noc :D nie wierze ze jest w domu, ale trudno :)

Gość akrylik
dziewczyno co to za problemy? ludzie mają większe, naprawde... nie martw sie, bedzie dobrze. jak z wpadki to bedzie silny chlopak, tak mysle...

Gość IMO13702
Migotka, pocieszę Cię: pewnie ślizga teraz jakąś panienkę.

hahaha to mnie akurat rozbawilo.. bo musze Cie rozczarowac, ale moj chlopak nie jest taki jak kazdy i akurat tego jestem pewna.. nie raz mowil ze nie musimy uprawiac seksu, bo nie to sie liczy.. czesto ja chcialam a on mowil dzis nie.. idziemy gdzies, robil jakies wypady itp.. wiec nie pierdziel mi takich dziecinnych tekstow :D dla niego liczy sie szkola i dobre wyksztalcenie

Gość IMO13702
Hahahah. Migotka niestety jesteś tępą pipą. :D Facet zawsze chce seksu, a jeśli odmawia to znaczy, że otrzymuje go gdzie indziej. Ale jak zobaczyłem Twój wpis o miłości w innym temacie, to z góry wiedziałem, żeś przypadkiem spisanym na straty.

hahaha to chyba masz zle info... uwierz mi nie kazdy facet taki jest... nie znasz go to go kurwa nie oceniaj... wiem jakich ma rodzicow i wogole.. ja jest wychowany... chodze z nim do klasy i do 17 z nim jestem , potem jest w domu i gra i gadamy na skypie no i uczy sie.... to ciekawe kiedy sie dupcy chyba przez sen :D

Gość IMO13702
@Migotka 23 "nie znasz go to go k**wa nie oceniaj..." Buahahaha! Klasyk. :D "to ciekawe kiedy sie dupcy chyba przez sen" Dupcenie nie trwa wieków, przyjeżdża laseczka (skoro niby taki super, to chętnych nie brakuje), szybki seksik showerek i do domciu. Wyłącza komórkę na noc powiadasz - jakie ciekawe przyzwyczajenie. A jakie na ręke! :D

czlowieku lecz sie.. on mieszka z rodzicami i rodzenstwem.. i napierw rozmawiamy jak lezy w lozku, mowi mi dobranoc i takie mile slowka i wylacza tel i idzie spac, a o 4 wstaje zeby przyjechac do mnie na 6 .. nie pisz do mnie bo to jest zalosne.. tylko seks w glowie.. a sa inne wazniejsze w zyciu rzeczy.. a on jest z bardzo porzadnej rodziny i ma rygor w domu.. nara

Gość do autorkiii
jestes nieodpowiedzialna gowniarą, to nie wiesz, ze z seksu biorą sie dzieci??? masz za swoje, teraz bedziesz miala tego konsenkwencje do konca zycia - przegralas zycie przodpowiedzialne dawanie d...py

i jak tam bardzo Cie to interesi, to ma swiadectwo z paskiem co roku, nie to co ja :D wzorowe zachowanie ( ja poprawne :D ) pomijajac ten maly szczegol :) i jest bardzo dorosly jak na swoj wiek, mysli powaznie o pracy i zyciu :) paaa ide spac z NIM :)