Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbbbbbbbbbbb6

imm wiecej osiagnelam w zyciu tym mam wieksze wymagania

Polecane posty

Gość nbbbbbbbbbbb6

co do facetów....Skończyłam prestiżowe sudia,znalazłam dobrą pracę kupilam niezle auto jak na moj wiek(25 lat jezdze yariską)Zwiedziłam pół świata przejechałam całą Grecję,Hiszpanie...byłam na safari w Keni.Do wszystiego doszłam sama rodzice nie dali mi nic.Co prawda mieszkania jeszcze nie mam ale odkładam.Nie jestem brzydka,ale wymagam od facetów żeby byli tacy jak ja..Po dobrych uczelniach,zaradni przedsiębiorczy z pasjami i celami.Żeby w wakacje chcieli pojechać gdzies dalej j niz 10 raz z rzędu nad Bałtyk i zeby mieli cel.Nie cierpie minimalistycznwgo podejścia do życia..Nie cierpie mymłok bez osobowości nudnych bojących sie swojego cienia.Niestety na mojej drodze stoją same niewydarzone ciepłe kluchy.Nie moge znaleźć ideału.Jak patrze z jakimi mezczyznami zwiazały sie moje przyjaciłki to dreszcze po mnie przechodzą wolałabym byc całe życie samotna .

Gość mrrrraUUU
piertol sie wsadz se wibrator w dupsko i idz spac :classic_cool:

Gość czysty harry
gratulacje

Gość bhjbhjbj
Zwiedziłam pół świata Takie cos moze powiedziec Martyna Wojciechowska, nie osoba, ktora odwiedzila pare krajow na chwilke:D

Gość takamalakkjkj
A widzisz ja mam takiego idealnego faceta. Super studia, wlasny dom, samochody, wysokie zarobki, lubi zwiedzac swiat, przebojowy, zaradny, meski, wysoki, przystojny, same zalety. Ja tez skonczylam dobre studia, ale nie jestem przebojowa, mozna wrecz powiedziec, ze jestem troche niesmiala. Kiedys zapytalam meza dlaczego nie ozenil sie z kims takim jak on (taki typ jak ty) i mi odpowiedzial, ze nie bo by z taka kobieta nie wytrzymal, on musi sie czuc potrzebny, nie wytrzymal by z taka kobieta jak on. Szukaj autorko moze znajdziesz, ja znalazlam przypadkiem, a raczej on mnie znalazl.

Gość nbbbbbbbbbbb6
ol

Gość jhgjuhgi
ja pierdole....wchodzac na topic sadzilam ze laska napisze ze skonczyl super studia, ma mieszkanie, fajny samochod,zwiedzila indie, ameryke poludniowa ,chiny, japonie a tu jakis wyploch co uwaza sie za kobiete sukcesu:P

Gość Pan scherco
maruda jesteś i tyle :)

Gość to juz hooj
Ja jestem twoim idealem

Gość Slawomir
Wzruszająca historia... Fajnie że skończyłaś prestżowe studia, zaimponowałaś mi bardzo. Jednak tam nakładli Ci do głowy jedynie prestżowej wiedzy. Praca przysparza Ci prestiżowych pieniędzy. Ale ani na studiach ani w pracy nie nauczyli Cię rzeczy podstawowej jaką jest szacunek dla człowieka, dowolnego człowieka a nie tylko prestiżowych ludzi. Nie cierpie tego, nie cierpie tamtego, wymagam tego wymagam tamtego. Takiego jak Ty to pewnie znajdziesz, ale jezeli to się stanie to Ci nie zazdroszczę;)

Gość Sabrina_22
jeździsz yarisem i sie tym szczucisz ? jesteś żałosna ja mam 22 lata i jeżdze mercedesem w204 z salonu. Gardze takimi co jeźdzą takim małym gównem jak yaris. żal

Gość nbbbbbbbbbbb6
Sabrina_22 ty debilna krowo.Masz 22 lata i jezdzisz mercedesem z salonu?to albo masz bojną wyobraznie kredtynko albo ojca gangstera..bnie wueirze ze dorobilas sie tego sama..Chyba ze na przemycie. Ja auto kupilam nowe zsalonu i za gotówke...Ale mogłabym kupic 8letniego merca za te pieniadze tez..Nie mam nawet 100kredytu..

Gość bvvvbvb
vb

Gość jhjkjj
hjkh

Gość Kaska_LLL
Bardzo dobrze! Tak trzymaj!!! Nie ma co się wiązać z ciota! szukkaj