Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciątko_28

Kro pragnie 4 dzieci???

Polecane posty

Gość dzieciątko_28

Hej, wielodzietne! Staram sie z męzem o 4 dziecko. Chcemy córeczkę (mamy 3 chłopców (rok, 3 lata, 5 lat). To mój trzeci cykl starań. Kochamy się przed owulacją,ponieważ czytałam ze na dziewczynkę najlepiej odbywać stosunek na kilka dni przed jajeczkowaniem. Przyjelismy z mezem taka metodę ze zaczynamy sie starać 5 dc i co miesiąc wydłuzamy starania o jeden dzień. W tym miesiącu stosunki byly począwszy od 5 dc kończąc na 7 dc. Jesli teraz sie nie uda, to za miesiąc bedziemy się starać od 5dc do 8 dc itd. Myslicie ze to skuteczna metoda?

Gość Zamalowanaaa
Hmm. Ja bym chciala nawet 6 dzieci, gdyby było mnie na to stać finansowo. Póki co, staram się o 1. Co do metody - słyszałam że planowanie płci jest bez sensu, bo to zalezy jedynie od przypadku, nie mamy na to wpływu, a wszelkie teorie o jedzeniu odpowiednich rzeczy czy kochaniu się w wyznaczone dni, to pic na wodę. No i jaka to przyjemność kochać się wtedy kiedy trzeba, a nie wtedy kiedy ma się ochotę?

Gość dzieciątko_28
Nas stac finansowo na 4 dzieci, inaczej bym sie nie decydowała.

Gość dzieciątko_28
Jak długo się starasz?

Gość 3 cykl staran
to pikus a najwaznijesz jest zdrowei dziecka a nie plec pozatym to planowanie plci wcale nie zalezy od tego w ktory dzien cyklu wspolzyjesz 28lat a juz prawie trojka:/ szybka jestes hahhaha

Gość tylko nie toooooo
o kuźwa, aleś wytrzymała, 3 dzieci malutkich i wy już chcecie 4, po pierwsze nie chciałabym mieć tyle dzieci ze względu na cierpienie w ciąży, porody, wychowywanie tylu naraz malutkich dzieci to masakra, o nie,

Gość dzieciątko_28
Nikt nie stara się o kolejne dziecko??

Gość dzieciątko_28
Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę. Mój mąż ma 4 rodzeństwa, ja mam 3 siostry. Zaraz po ślubie zaczęliśmy się starać o pierwsze dziecko. Zaszłam w 2 miesiącu starań. Wszystkie dzieci są spłodzone z pełną świadomością i teraz tez pragniemy czwartego. Jak będzie kolejny chlopiec to nic sie nie stanie, ale szczęścia zawsze trzeba dopomóc. Za 2 dni mam termin miesiączki. Zobaczymy...

Gość szalonaaaa
chcieć a mieć całe życie zapieprz to dwie różne rzeczy

Ojjj a kto się bedzie opiekował czwórką dzieci :D? bo chyba ty sama nie dasz rady. Jeżeli masz takie pragnienie to wspaniale ale musisz sie poważnie zastanowić czy dasz sobie radę i masz odpowiednie środki na to :P

Gość sa okropniiii
w takich wielodzietnych rodzinach to same dzieci sobie radę dają, jak ktoś nie ustępuje im to zaraz biją, siła zabierają, takie dzieci są nauczone już od małego walki, bo walczą miedzy sobą o zabawki, jedzenie itp., później starsze także rywalizują między sobą, w pracy są okropni, podpierdalają po to aby dostać większą premię.

Gość dzieciątko_28
Mamy warunki na wychowanie takiej liczby dzieci,mój mąz bardzo dobrze zarabia, także nie ma problemu. Decyzję już podjęliśmy, teraz pozostaje czekać na jej skutki....

Gość ja bym chciała
ale jak na razie wizja kolejnej ciąży mnie przygnębia. Może za kilka lat. Nam by się przydał synuś do kompletu bo mamy dwie panienki i jednego chłopczyka.

Gość dzieciątko_28
O, to super ze znalazł się ktoś kto ma więcej niż dwójkę. A w jakim wieku są Twoje dzieci?

Gość Rasistka ale tylko troszke ;-)
Pewnie niech sie stara,bo nasza ludnosc za 20 lat to beda sam dziadki.Jak narazie muzulmani sie mnoza na potege 5-6-7 i 8 dzieci...A standard w EU to 2+1 lub 2+2 ..Jak ktos spyrytny to mozna sie domyslic jaka rasa nas za 30 lat zaleje... Nie komentujcie mojej wypowiedzi,pisze co mysle...:D

Gość Rasistka ale tylko troszke ;-)
A potem przekorne panie z kafe beda pisaly,ze to przez nas tyle arabusow na swiecie,bo zesmy sie praca zajmowaly a nie robieniem dzieci :D

Gość to się dołączę
ja bym chciała może mieć liczniejszą rodzinę np 5 dzieci na razie jestem w ciąży z trzecim, mamy 2 córki i najprawdopodobniej będzie to kolejna dziewczynka, więc może spróbujemy ten ostatni raz kiedyś tam w przyszłości choć mój mąż wierzy w w teorię spiskową, że nie pisane mu są dziewczyny. A co do rozmnażania się pewnej rasy to fakt, "nas" jest wbrew pozorom coraz mniej...

Gość to się dołączę
oczywiście miało być, że nie pisani są mu chłopcy

Gość Cepelia76@
Witam.Ja mam dzieci w wieku 14,12 i 10 lat:) Myslimy z mężem aby powoli zacząć starać sie o 4.Mamy dwóch synków i jedną córcię:)Dzieci już na tyle duże i samodzielne-grzeczne,że możemy sobie pozwolić na 4-te.Jednak troszkę brak nam odwagi aby tak na 100% zacząć starania.Woleli byśmy by tak sam los zadecydował ,dlatego stosujemy tylko stosunek przerywany:) Autorko..o pierwsze 2 ciąże staraliśmy sie dokładnie w połowie cyklu i było dwóch synków.córcię 12 dc,2 dni przed jajeczkowaniem i córcia:) Moje cykle były i są 28-dniowe niemal jak w zegarku. Troszkę sie boję podjąć decyzję o kolejnej ciąży,gdyz lekarz powiedział ,że mam 99% szans na bliźnieta gdybym w tym wieku zaszła a to dlatego że: -moja babcia była z bliźniąt -moja mama była z bliźniąt -ja jestem z bliźniąt -jestem wieloródką -wiek powyzej 30-tego roku zycia Bliźniat bym nie chciała chociaż mój mąż tak-eh Będę trzymć kciuki i zaglądać

Gość to się dołączę
nieźle z tymi bliźniakami u Ciebie w rodzinie...

Gość Cepelia76@
Nieźle...no właśnie aż strach jak bym sama teraz była w ciąży bliźniaczej:D...brrrrrrrrrrrrr

hej ja z ochotą się przyłonczę ma 2 córeczki ale prawdo podobnie od czerwca zaczniemy się starać o trzecie tylko ja mam cały czas jakieś obawy ale narazie zaczełam od robienia badań a za miesiąc zaczne brać kwas foliowy.Autorko a jak sobie radzisz z trójką

Gość moja teściowa opowiadała
mi jak jej kiedyś cyganka powiedziała że choć by miała tuzin dzieci to i tak będą to same Jacki ( w sensie chłopcy).Ma dwóch synów.

Gość dzieciątko_28
Ja zajmuję się domem. Mąż wraca o 19, takze większość dnia to siedzę sama z dziećmi. Rożnica wieku miedzy dziećmi to 2 lata, także umieją znaleźć wspólny język i bawią się ze sobą,aczkolwiek kłótnie też się zdarzają.

tu same bogaczki. teraz was stac na 4 dzieci? a co sie stanie jak mąż straci prace lub zachoruje i pogorszy wam sie finansowe co wtedy?tez was bedzzie stać?co powiecie gromadce dzieciaków.

Gość dlekkkkk
to będa biegać po mopsach, rożnych instytucjach aby dać im na chleb

Gość do rasistki
mam nadzieję, że ciebie też inne nacje tak będa traktować tak jak ty muzułmanów, moze jeszcze powiesz, ze jesteś katoliczką, która każe nie zabijać ale która nienawidzi innych

prawda. wtedy bedą chodzić po zapomogi. wartą myśleć głową a nie dupaą. co bedzie za 10 lat, jak dzieci będa dorastały czy wam starczy na wszystko co potrzebują te dzieci? dziia mnie tacy ludzie ich myslenie.