Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvvbb

CHORY _ PAN ??

Polecane posty

Gość zxcvvbb

po wygoleniu se jaj mam takie czerwone przy worze i wyżej też i na panie też nie jest halo :( można se to posmarować jakims kremem czy jak ???

Gość szeroka spodnica...
:-D nie smaruj ..wystaw na powietrze..przejdzie samo:-P

Pan :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Zdezynfkowuj skórę np. wodą utlenioną, spirytusem salicylowym itp. Będzie szczypało :classic_cool: A potem posmaruj balsamem do ciała itp.. A na przyszłość postaw na naturalność :p

Gość polej spirtusem salicylowmy
.....

Gość No jak siedzisz non-stop
na kafe, to i się pierdolic we łbie zaczyna:o. Idź trochę zajmij się dzieckiem i z mężem pogadaj. Poza tym, powinnaś leczyć się z uzależnienia...kafeterią, nie sexem. Nie możesz go uprawiać, siedząc tu ciągle. Ech! Co za głupia, tępa baba:o

Bazienka wiesz może gdzie kupić Penaten? :( Szukałam już chyba wszędzie, w kilku aptekach, w Rossmanie, w kilku hipermarketach na stoiskach z produktami dla dzieci i nigdzie nie mogę dostać :o Zostały już chyba tylko jakieś lokalne drogerie albo specjalne sklepy z produktami dla dziecie :o

Gość dumna jesteś ze swej choroby?
...biedne to twoje dziecko/ci, że o mężu nie wspominając :o Coraz częściej zaczynam wątpić w ogóle w ich istnienie...a seks, cóż, marzenia nic nie kosztują, prawda?

Na kafeterii można napisać wszystko, a Ty nie musisz w to wierzyć. 🖐️ Poza tym nie rozumiem co Cię interesują moje choroby.

Gość nie interesujesz mnie....
tylko mam cie dość! Na jaki temat bym nie weszła, zawsze tam siedzisz i mędrkujesz! Jak jestem tolerancyjna, tak ty wkurzasz mnie coraz bardziej! Za dużo cię jest! :o🖐️