Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa2222111111

Co o tym myślicie????

Polecane posty

Mój facet mówi mi takie teksty ,że sobie bez niego nie poradzę , że nikt mnie tak nie pokocha jak on ,że faceci będa mnie chcieli tylko do łóżka bo mam taki a taki charakter i takie tam.. że kiedyś będę stara i będę żałować jak z nim zerwę.. Co myslicie o takich tekstach ?

up

Gość twims
A Ty co o nich myślisz?

Gość martynuchaaa
Manipujuje Tobą.Miałam tak samo...Ale odważyłam się zerwać,i jestem wreszcie wolna.Jeśli nie chcesz być w tym związku,to odważ się zerwać...

że to szantaż emocjonalny ,ale ja na to nie potrafię popatrzec obiektywnie bo mnie to bezpośrednio dotyczy

Gość IMO13702
Pewnie ma rację.

No własnie on był długo długo chamski wobec mnie więc myślałam o rozstaniu teraz on stara się byc milutki ,ale jednocześnie mi mówi takie teksty.. I ja wtedy głupia od niego nie odchodzę bo już pare razy tak było.. i takie błedne koło

Gość martynuchaaa
Daj sobie z nim spokój.Bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

ja wiem ,że to nie ma przyszłości.. I nie wyobrażam sobie slubu z nm itd . poprostu sobie nie wyobrażam bo wiem ,że to by było piekło i skonczyło by się rozwodem.{Bo po pierwsze on jest jaki jest ,a po drugie mamy różne zainteresowania i nawet z jego rodziną sie nie dogaduje ,a on z moją. ale najgorsze jest to ,że ja już zaczęłam troche wierzyć w to co on mówi .. że nikogo takiego nie znajdę i że każdy bedzie mnie chciał tylko wykorzystac itd

Gość twims
"że to szantaż emocjonalny" Brawo :) a na forum szukasz potwierdzenia tego, co sama już wiesz? Więc jeśli tego potrzebujesz, to :TAK, TO SZANTAŻ EMOCJONALNY.

Gość wiej ale to szybko
uciekaj od idioty najszybciej jak się da. to czub!

Gość martynuchaaa
Nie możesz tak myśleć.On Tobą manipuluje,bo chce Cie od siebie uzaleznic.ja miałam tak samo.a byłam z nim 2.5 roku. jesli nie wyobrazasz sobie zycia z nim,to przerwij ten zwiazek,bo to jest chore.wiem co czujesz,bo tez to przechodziłam...

na poczatku odrzucałam te myśli od siebie , że on tak mówi celowo itd... ale teraz czasem się zastanawiam ,że może on ma rację ? choc nie powinnam tak myśleć bo on nie jest jedyny na swiecie ,a nie jednego jakoś faceta miałam przed nim i jakoś chcieli ze mna byc nie tylko dla łóżka.. ale czasem ta jego manipulacja przynosi skutki :( już wiele razy planowalam z nim zerwać ,ale on wtedy zaczynał być milutki i to sie tak ciagnie i ciągnie ... jakby był chamki do konca to może byłoby mi łatwiej bo nie mialabym tych wątpliwosci ,ze może on się zmieni i znowu będzie pieknie jak kiedyś.. ale to takie naiwne myslenie a tyle już przez niego plakałam, martwiłam się ,że nie pamietam..

Jestem głupia,że nie potrafie tego definitywnie przerwac :( w ten weekend znowu jest milutko ,ale ciekawe jak długo pewnie do czasu kiedy poczuje ,że nie ma zagrożenia ,że odejdę i znowu zacznie byc chamski

Gość martynuchaaa
Jakbym o sobie czytała...:( Dla mnie też był milutki po fakcie.Ale potem wszystko zaczynało sie od poczatku.ja nie naleze do osob,ktore maja mocna psychike.ale jakos dalam rade zerwac i z czasem uswiadomilam sobie,ze to byla dobra decyzja.wiem,ze to trudne...:( ale pomysl,co bedzie pozniej.bo napewno nie lepiej...

Juliaaaaaaaaaaaaa2222111111 po pierwsze nie marnuj sobie z nim życia po drugie zastanów się czy nie ma w tym co o tobie mówi trochę prawdy i to co uznasz za swoje wady postaraj się zmienić

też tak myślę że może byc miły do czasu..

Gość martynuchaaa
Zgadzam się z kolegą,daj sobie z nim spokój...;/ życie sobie zmarnujesz.

racja . ja wiem ,że mam wady i nad nimi staram sie pracowac bo idealem nie jestem ,ale takie jego gadanie ,że sobie bez nego nie poradzę itd to troche przesada .. choć czasem zaczynam w to wierzyć choc nie powinnam

Gość martynuchaaa
Jasne,ze nie powinnas.szantaz emocjonalny...gołym okiem widac:/

mam nadzieje ,że to nie stanie sie prawdą..

choc ogolnie to się z tym mottem nie zgadam bo klamstwo zawsze pozostanie kłamstwem..

Gość Znam too 2011
Zwykła, podła manipulacja - mówi tak, żebyś nie odeszła. Też to przeszłam a teraz mam innego faceta i bardzo mnie kocha, a tamten zniknął i dobrze:)

To znaczy, że jest zdesperowany, bo wie, że takich jak on znajdziesz 10 w minutę. Podważa Twoją pewność siebie, żeby odwrócić uwagę od jego beznadziejności. Zerwij z nim i znajdź chłopaka, który raczej sam stara się dobrze wypaść niż udowodnić Ci za wszelką cenę, że jesteś nikim. Pozdrawiam :)